søndag den 29. november 2015

Uge 49 astrologisk set

Indhold:
Antikvariatet tilbyder Pilates-dvd
Bright Sunday tilbud
Transformationsspillet fra Findhorn
Lær astrologi med astroterninger - med dansk manual
Ugen, der kommer
Ja eller nej til forbeholdet

AstrologiHusets Boghandel & Antikvariat tilbyder Pilates-DVD
Lotte Paarup: Pilates med kvalitet 1-3: 150 kr. i alt
Ditte Overgaard: Pilates – stærk og smidig: 70 kr.

Ikke Black Friday, men Bright Sunday – oplagte julegaveideer med 20 % rabat
Tidligere på året udkom den ovenud fantastiske bog: ”Eske Willerslev – han gør det døde levende”. En af de største nulevende videnskabsmænd herhjemme beretter til journalisten Kristoffer Frøkjær om videnskab på en meget enkel måde, så man på besnærende vis kommer bedre ind i videnskabens verden. Men Willerslev har også haft åndelige oplevelser, som han også beretter om, herunder en totalt medrivende og fyldig historie om dengang han skød en bjørn i Sibirien og tog kraniet med hjem til Nørrebro. Det skulle han nok aldrig have gjort, men det sluttede lykkeligt og lærerigt. Willerslev er manden, der har løst flere gåder ved hjælp af genetik. Det er ham, der bl.a. har fastslået, hvor de nordamerikanske indianere kom fra og hvordan mammutterne uddøde. Læs evt. den fyldige anmeldelse i HOROSKOPET nr. 2/15.
Ved bestilling senest den 3. december fratrækker vi 20% af prisen, før vi trækker betalingen fra din konto. Normalpris 299,95 kr.

Transformationsspillet fra Findhorn
Spillet kan vare i flere dage, da man kommer meget dybt i et terapiforløb med medspillerne. Man kan derfor gå ind og ud af dette fantastiske spil, som kun findes på engelsk. Normal pris 499,00 kr.

Astroterninger – som at lægge tarotkort
Lær astrologiske grundprincipper på en sjov og nem måde! Man siger sit spørgsmål, og så bruger man den store, danske manual til at tolke svarene, som man efterhånden selv lærer at give. Normalpris 169 kr.
Ugen, der kommer
Vi skrev en del om Saturns spænding til Neptun, som var eksakt i sidste uge. Den er stadig særdeles aktiv i denne uge også, især i ugens begyndelse. Og da Mars også spænder Pluto op, er der tale om en drøj og udfordrende uge mere, hvor man skal gå med livrem og seler værdimæssigt, det vil sige både i penge- og kærlighedssager.

MANDAG
I dag står Solen eksakt på Saturn, så det er en dag, man bør sætte tæring efter næring og ikke bruge mange penge, selv om det er lønningsdag. Man bør også tage det stille og roligt – tålmodighed er en borgmesterdyd. Kl. 1.47 går Månen ind i Løven og giver os et par dage med behov for store armbevægelser, men pas på, at de ikke bliver FOR store. Om eftermiddagen, og det holder sig til ud på aftenen, udløser Månen harmonien mellem Solen og Saturn; dette vil sørge for, at dagen alligevel forløber stille og roligt for langt de fleste. Senere på aftenen står Månen flot til Mars, og så kan aktiviteten og energien stige, så der vil være en del, der kommer lidt halvsent i seng, for der var jo lige en del ting, der skulle klares først.

TIRSDAG
Dagtimerne er begunstiget af hele tre flotte aspekter fra Månen. Dagen begynder med harmonien til Merkur, så kommunikation og formidling ser fint ud, og det kan også omfatte morgentrafikken. Lidt senere står den flot til Uranus, så mange får mange indfald og ideer, og det er af den ret så konstruktive og opfindsomme slags. Der kan i det hele taget komme nye opdagelser og opfindelser for dagen, da Merkur er i harmoni med Uranus. I det hele taget en ret god og harmonisk dag. Følelser og nærhed står fint sammen med gruppeaktivitet og fællesskab i det hele taget.

ONSDAG
En stille dag, hvor der kun er en enkelt astrologisk faktor inde i billedet. Kl. 11.09 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med behov for at fokusere på nuancer og detaljer, og hvor det er let at miste det store overblik.

TORSDAG
Igen en dag uden de store ting på programmet, men læs gerne indledningen, der kan være nyttig at huske på. Den starter med Månens spænding til Solen, som kan bevirke svingende følelser, som skifter karakter midt på eftermiddagen, så både eftermiddag og aften bliver præget af lidenskabelighed og konsekvens. Også inderlighed står på dagsordenen.

FREDAG
Fra den tidligere morgenstund står Månen på Jupiter, og så vil flere end vanligt stå tidligt op og være friske lige fra start – og med et stort overskud. Ingen små (morgen)sko her, tak! Kl. 23.34 går Månen ind i Vægten og giver i et par dage fokus på parforhold og relationer i det hele taget. Mange har et ekstra stort behov for harmoni og retfærdighed. I dag er Merkurs spænding til Jupiter eksakt, og det giver overdrivelser i handling og kommunikation, træk derfor lige lidt fra, når du hører de store ord og formuleringer.

LØRDAG
Sidst på efter middagen er der relativ stor stabilitet, også på det følelsesmæssige område. Månen står flot til Saturn, som også giver ro og tålmodighed. I dag går Venus ind i Skorpionen, og så kan kærligheden og lidenskaberne få det til at slå gnister. Denne tendens holder sig i nogle uger.

SØNDAG
En ret urolig søndag, som begynder med Månens spænding til Uranus, og dermed også delvis Pluto, selv om dette aspekt er eksakt i nattens mulm og mørke. Solen står i harmoni med Mars, hvilket giver styrke og vilje og et stort energioverskud. Men dette overskud kan godt få ben at gå på, da det er i dag, at Mars spænder Pluto eksakt op, så weekenden generelt bliver urolig og svingende, hvor man skal tager sig i agt for, hvad man siger og gør.  Man kan ramme andre hårdt med sine udtalelser, så belæg dine ord, så du ikke får negative konsekvenser ud af det. Det kan nemlig ramme tilbage på én selv som en boomerang.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Ja eller nej til EU-forbehold?
Mange er i tvivl om, hvad de skal stemme den 3. december, ganske i overensstemmelse med afstemningshoroskopet, som er et totalt kaos-horoskop, som næsten ingen kan overskue, og alene af den grund bør man stemme nej eller blankt. Jeg har fundet et interview med Jens Peter Bonde, som har brugt et halvt år på at sætte sig ind i tingene, og det er ikke lykkedes ham. Han har nu skrevet en bog om sin kolossale viden om EU efter selv at have siddet i EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU. Han kommer med nye oplysninger, som er rigtig gode at vide, hvis man er i tvivl, og som ligner manipulation fra ja-siden. Man siger nemlig, at man vil indføre en tilvalgsordning til erstatning for retsforbeholdet. Men de glemmer at fortælle, at vi allerede HAR en sådan ordning i Lissabon-traktaten fra 2009. Der er altså tilsyneladende tale om tomme argumenter, se Martin Spang Olsens interview med Bonde her:

Pluto kører som bekendt gennem Stenbukken, og den ønsker konsekvens og ultimativ gennemskuelighed, hvilket er en umulighed i en mastodont som EU. Jeg er ret sikker på, at Pluto ikke alene ville afskaffe retsforbeholdet, men også de tre andre forbehold, Danmark meget bekvemt har fået igennem. Vi er altså medlemmer af noget, som vi ikke ønsker at være fuldgyldige medlemmer af. Vi har med andre ord sat betingelser for vores medlemskab, og det er decideret dårligt for et fællesskab. Derfor må der på et tidspunkt tages et opgør med denne ordning, som er med til at skabe splid i fællesskabet. Hvis alle andre medlemmer krævede de samme undtagelser, ville EU slet ikke fungere.   

Der er bare det ved det, at Pluto også ønsker konsekvens, og dette bliver langt fra leveret i oplægget til afstemningen. Derfor vil Pluto enten stemme nej og måske kræve omvalg på de rigtige, ægte betingelser. Eller den vil kræve, at der efterfølgende vil blive indført en grundlovsændring som følge af den suverænitetsafgivelse, som der jo er tale om denne gang også, og som alle afstemninger i en eller anden udstrækning altid handler om, men som politikerne forsøger at bortforklare for folket.
Pluto vil altså gerne stemme for fællesskabet og alle de konsekvenser, men ikke på et falsk beslutningsgrundlag, som der er tale om her. Og jeg tænker lige som Pluto og vil bedrage til at stoppe dette cirkus, hvor vi trækkes til urnerne som villigt stemmekvæg, der skal levere et ja til noget ganske uoverskueligt. Her skal det lige nævnes, at selv i Jens Peter Bondes bog, gives der ikke en manual i, hvad vi stemmer om, det er nemlig slet ikke lykkedes ham at finde ud af det. Men der er virkelig mange nyttige og gode informationer i bogen, som udkommer om et par dage.

Og Pluto? Ja, den vil gerne samarbejde og deltage, men på de rette betingelser, hvor EU skal afbureaukratiseres og demokratiseres. Dette kræver en omorganisering, så lad os tage en sådan først. Det vil aldrig ske, hvis ikke nogen sætter hælene i. Vælger vi ikke selv at omorganisere, så vil Pluto og de samlede naturlove blot kræve det alligevel, så vi kan lige så godt gå i gang med et projekt, som langt de fleste meget gerne vil have, blot det er på det rigtige beslutningsgrundlag. Det fremgår også klart af EU´s horoskop fra 1993, som analyseres i næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET. Jeg er begyndt at bruge EU´s horoskop i stedet for EF´s fra 1958, da det ser ud til at fungere meget bedre, ikke mindst på den nuværende situation.

Det bliver et meget tæt valg, men som vi tidligere har skrevet, bliver det sandsynligvis et lille ja.

Vild med dans
En af de opgaver, jeg fik for nogle måneder sider på DR Digital TV, var at spå om, hvem der ville vinde ”Vild med dans”. Men der må være gået koks i de oplysninger, jeg fik. Det stod nemlig at læse, at de tre, der ifølge bookmakerne var favoritter, var dem, jeg skulle vælge imellem: Sharin Foo, Stephania Polativo og John Faxe – og her skød jeg på Polativo. Men Ena Spottag, der vandt i går, var slet ikke nævnt, og så er det jo ret svært at skyde på hende. Ena er født den 28. maj 1985 i Odense, formentlig midt på dagen eller om eftermiddagen. Så vil Jupiter nemlig stå på hendes Måne lige nu, og det fremmer popularitet og succes. Ena er født med en harmoni mellem Jupiter og Uranus, og denne harmoni udløses lige nu af transit Uranus, og det er virkelig et positivt aspekt. Hun er ved at være færdig med den spænding, som alle fra den 28. og 29. maj – uanset fødselsår – har været inde i det seneste par år, som kan give opløsningstendenser. Afhængighed som fx arbejdsnarkomani og sundhedsproblemer er et par af de problemer, der kan vise sig med Neptun i spænding. Men den er aftagende og derfor ikke særlig slagkraftig længere. Nu er det datoerne 30.5., 31.5., 1.6. og 2.6., der har gang i Neptun. Et godt råd er at fokusere lidt mere på den ikke-fysiske verden, (men dog ikke UDELUKKENDE at fokusere på denne, der skal helst være en vis balance), sende lys til sig selv og andre, huske at spise sundt og drikke rigeligt med væske - og ikke tro på alt, hvad man ser eller hører.  
Ena har lige præcis i slutningen af november transit Saturn i spænding til Solen, og så er det ikke nemt at få succes, så hun har måttet kæmpe sig igennem og er helt sikkert totalt udmattet nu. Derfor er det tilrådeligt at holde en god lang pause med aktiviteter i kølvandet på udsendelsesrækken. Gør hun ikke det, kan hun få stress eller anden lidelse. En uge er det mindste, hun skal forholde sig i ro, men helst 2-3 uger for at være sikker.

Jan Monrad er gået over
Komikeren Jan Monrad døde for nylig, og udtrykket at gå ”over” ville Jan nok ikke kalde det, for han troede ikke en døjt på noget med den åndelige verden, for slet ikke at tale om reinkarnation. Jeg mener at kunne huske, at dette var så udtalt hos ham, at han ikke ville med i kirke til hans børnebørns dåb. Det var efter hans mening det rene pladder – så ville han hellere en tur i Pladderballe-hallen, som han jo kommenterede lystigt fra i sketchen ”101 rygere”.

Jan Monrad var født den 18. marts 1951, formentlig tidligt på døgnet, så Uranus lige nu udløser hans spænding mellem Månen og Neptun (helbred) – og dermed gør Pluto (transformation) det også, da Uranus og Pluto stadig er i spænding til hinanden på trods af det aftagende aspekt.

Jeg tager nu alligevel chancen og siger god rejse til Jan, som efter min facitliste nu er hos Sankt Peder. Hvis han har mødt netop Sankt Peder, har han sikkert - efter en eventuel præsentation - sagt: ”Det var eddermanemig et mærkeligt navn at rende rundt med”.
Gud tur, Jan, og tak for din gode humor.  

Ugens humor

-          Ved du, hvad du vil stemme den 3. december?
-          Nå, både og, du!
-          Det kan man jo ikke, det er ja, nej eller blank
-          Jamen, jeg er helt blank, så det vil jeg stemme, hvis jeg kan nå det – ellers vælger jeg sofaen. Nej nu ved jeg det. Jeg vil stemme ja, men med forbehold!
-          Ok, hvordan går det ellers?
-          Jo tak, du, hverken værre eller bedre, snarere tværtimod.

Telefonisk topmøde
For et par dage siden ringede Obama til Putin og fik en alvorlig snak om situationen i Mellemøsten og Islamisk Stat. Samtalen sluttede med denne replik fra Obama til Putin:
-          What will you have for Thanksgiving Dinner?
-          Turkey!

UGEHOROSKOP uge 49 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Vær i nuet og lad være med at bekymre dig.
TYR
PS: Hæng dig ikke i småting.
TVILLING
PS: Du har brug for at være i selskab med positive mennesker.
KREBS
PS: Planlæg og prioriter i det daglige.
LØVE
PS: Dæmp dine ambitioner lidt.
JOMFRU
PS: Spilder du din tid?
VÆGT
PS: Du har brug for noget tid til dig selv.
SKORPION
PS: Din økonomi er god.
SKYTTE
PS: Få lavet det vigtigste først.
STENBUK
PS: Tag dig tid til din partner eller til en date.
VANDBÆRER
PS: Ikke alle er lige lette at samarbejde med.
FISK
PS: Hos familien får du et pusterum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar