torsdag den 12. november 2015

Eriksen - Olsen - kampen i kampen

Eriksen - Olsen
Hvordan kan det være at et af Europas største fodboldtalenter de sidste 5 år og den bedste danske tekniker siden Laudrup-brødrene stoppede deres karriere i 1998 endnu ikke har fået den helt store succes på landsholdet?

Christian Eriksen har vundet stort set alle de talentpriser han har haft mulighed for at vinde, både i Danmark (Årets talent i
dansk fodbold 2010) og Årets talent i hollandsk fodbold 2010/11, hvor han med Ajax var med til at vinde det hollandske mesterskab 3 år i træk inden han i 2013 skiftede til Tottenham Hotspurs (The Spurs), hvor han nu hver eneste uge brillerer med sine guddommelige fodboldevner i en af Europas 3 bedste ligaer.

Siden 2010 har han haft en fast plads i startopstillingen på det danske fodboldlandshold, men har indtil nu kun i glimt vist de samme fodboldmæssige kvaliteter, hvilket er i stærk modsætning til, at han stort set hver eneste uge de sidste 5 år har vist, hvor han både har scoret mange mål og lavet mange assist (målgivende afleveringer) i stort set alle de kampe han har spillet for de to nævnte europæiske klubber.

Denne forskel i hans ugentlige præstationsniveau på klubplan og de 6-7 gange om året, han spiller på landsholdet, skyldes de indbyrdes spændingsaspekter, der er mellem Christian Eriksens og træneren Morten Olsens horoskoper, hvor Eriksen har alle sine ydre planeter i spænding til Olsens horoskop:
Eriksen har sin Saturn (ambitioner) i spænding til Olsens Pluto (vilje), hvilket kan give en divergerende virkeligheds- og spilopfattelse og lidt en: "så kan det også være lige meget"-holdning mellem de to på det ubevidste plan. Eriksen har også sin Pluto i spænding til Olsens Sol, som også kan give en ubevidst modstand på det personlige plan og meningsforskelle i hvordan fodbold skal spilles. Desuden har Eriksen både Uranus og Neptun i spænding til Olsens Måne (følelser), hvilket forklarer hvorfor Olsen nogle gange har været følelsesmæssigt oprørt over, at Christian Eriksen ikke har trådt mere i karakter på landsholdet og i offentligheden/til pressen og for et par år siden kritiserede Eriksen for, at han ikke viste noget mere på landsholdet.

Så selv om Eriksen ubestridt er Danmarks bedste spiller og den eneste danske spiller, som har fast spilletid i en europæisk storklub, mangler vi stadig at se ham fra hans allerbedste side på landsholdet, hvilket desværre først vil ske, når vi får en ny landstræner uden de samme markante spændinger, som der er mellem Olsen og ham. Indtil da må vi nøjes med at nyde Eriksens fodboldkvaliteter i små doser på landsholdet.
PS. De to er født med præcist et halvt års mellemrum og har derfor også deres respektive Sol i spænding til hinanden, hvor Olsen er Kongen og Eriksen faktisk ham, der er på tværs og vil gøre tingene på sin egen måde, hvad ”far” ikke altid billiger, så de to har mange energier, der går på tværs af hinanden. Vi må håbe, at de kan gå lidt mere ”på langs” i de næste to kampe, - please.
PS. Det skal også lige med, at Neptun er i spænding til Olsens Mars, så Eriksen kan VIRKELIG irritere Olsen med sin lille/store, obsternasige yndling…
   

  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar