søndag den 15. november 2015

Frankrigs horoskop

Den 5. republik er grundlagt den 6. oktober 1958 kl. 18.30 i Paris. Det vil sige, at Frankrig, som på et og samme år har oplevet 2 alvorlige terrorhandlinger. Den 6. oktober hører til de datoer, vi har skrevet så meget om, fordi Pluto er i spænding til alle horoskoper for den dato, uanset fødselsår og –sted. Frankrig har endda Solen stående sammen med Merkur, så Pluto spænder begge op, og Pluto har et med også at ramme økonomien, hvad der også er tilfældet. Uranus er også i spænding til de to planeter og står lige nu på AC. MC/IC-aksen udløser spændingen mellem Mars og Pluto, hvor Mars står i 2. hus (økonomi) og Pluto i 6. hus (sygdom). Pluto hersker over 8. hus (konkurs, tab), og Mars er horoskophersker. I det progressive horoskop er der et T-kvadrat mellem Mars (krig, terror). Uranus (frihed, pludselige hændelser) og Jupiter (udland, religion). Det er en ordentlig mundfuld, og det er ikke så underligt, at landet er i krise på flere områder.

Men til det gode hører, at Plutos og Uranus´ hærgen kun varer året ud rent teknisk, også så burde man kunne mærke en positiv virkning. Dog skal Uranus og Pluto også forbi Månen (fædrelandet) i Krebsen, hvor Månen både STÅR i 4. hus og HERSKER over dette – meget usædvanligt. Der går derfor ca. 4 år, før Pluto er helt færdig, og til den tid vil landet fremstå som et helt andet land. Der skal gøre op med gamle mønstre og holdninger, og samfundssystemet skal opdateres. Sker dette ikke, vil man ikke komme rigtigt ud af krisen.


En af terroristerne var i øvrigt født den 21. november 1985 og har derfor i denne tid Pluto i spænding til Mars lige som Frankrig. Han var derfor farlig for landet, men måtte altså også lade sit liv for sit forehavende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar