onsdag den 18. november 2015

Den gamle mand og landet

Danmark – sikke en gang Olsen

Jeg havde håbet, at vi kom med, men vidste jo godt, at astrologien talte imod det. Olsen har klart det dårligste horoskop af de to trænere, så selv om Hamrén ikke have ret mange aspekter, var det rigeligt til at få gamle Olsen ned med nakken – og der ´med hele fodbolddanmark.

Nu skal det lige siges, at spændinger som Olsens ikke er dårlige til alt, naturligvis. Der er en mening med dem, og fx er det et glimrende horoskop at stoppe på og finde andre græsgange, hvis da ikke pensionen er nok, men det er det sikkert ikke for en driftig mand som Olsen. Han skulle bare have fyret sig selv et halvt års tid tidligere, mens legen var god – og på den måde holdt sig en velfortjent orlov, så havde vi sikkert været videre nu – hvis ellers ikke man havde fået valgt en træner med lige så mange spændinger. Af andre eksempler på trænere med spændinger i deres horoskoper i denne tid er: Mourinho, Jonas Dal og Kristjansson fra FCN.

Nå, men Olsen satte de forkerte startformationer i de seneste mange kampe, og så SKAL det jo gå galt – og da han endelig satte den rigtige, nemlig i den sidste kamp – ak, så BLEV det også hans sidste kamp som reelt blev afgjort, da danskerne leverede et stort, sort hul til Zlatan til et indstuderet hjørnespark, som danskerne sov ved. Den geniale svensker gav blot Kjær et lille kærligt skub og spurtede nogle skridt væk fra målet og hen i det tomme rum. Bang, MÅL! Sådan skal det gøres, og at det var muligt skyldtes danskerne stive opstilling ved hjørnespark, som ikke varieres tilstrækkeligt. Og denne gang havde vi virkelig BRUG for en baneløber, og tænk, så var han der ikke…alle blev stående som ved et hundrede meter løb, hvor man venter på, at der bliver sagt: ”På jeres pladser, færdige, LØB!” Men der sad bolden jo allerede i kassen. Vi VAR ikke bedre og havde derfor ikke fortjent bedre. Og Zlatan, som stort set ingen aspekter har for tiden, kunne stille og roligt gøre forskellen i begge kampe. Vi fik os dog nogle trøstemål, som ikke hjalp os.

Desværre alt for forudsigeligt. Så meget, at jeg gik til køjs ved halvleg, ihukommende mine tidligere udtalelser på tv: ”Intet går Olsens vej i øjeblikket”. Kun lige den hen imod udgangsdøren. Farvel og tak, Olsen. Og vent nogle måneder med et eventuelt nyt job, hvis du vil slippe for spændingerne. Spændingerne varer ca. 3 måneder endnu, men du trænger til lidt rekonvalescens oven på det her, så nap det dobbelte. Vi ses til efteråret igen.

Senest til foråret får du sikkert følgeskab af den svenske træner, som er på vej ind i flere spændinger, så det kan anbefales Sverige at tage et trænerskifte nu, kort efter fejringen af sejren over de jävla danska. I modsat fald når svenskerne ikke ret meget længere end til gruppespils-kampene.  

PS. Der går massive rygter om, at Olsen bliver afløst af den nuværende træner for Malmø FF, Åke Hareide. Han har ikke større spændinger det par år, bortset fra lidt Saturn, så det skal nok være godt i så fald. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar