søndag den 15. november 2015

Uge 47 astrologisk setIndhold:
Dåbs- og navngivningsbøger snart på flere sprog
Efterlysning af bøger
Astrologisk Boghandel tilbyder
Ugen, der kommer 47
Fredag den 13. i Paris
Esben Lunde Larsen i fedtefadet
Michael Dyrby går sin vej
Thorning vraget
Brosbøl ned med stress
Sundhedsforstyrrelsen
Stjernetegnet påvirker immunforsvaret!
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Endnu en opdatering af dåbs- og navngivningsbøgerne – nu snart på flere sprog
Vi får et stigende antal henvendelser, om bøger kan fås på andre sprog end dansk. Det har det nye eventyr hidtil ikke kunnet, men det bliver der nu rådet bod på. Vi er begyndt at oversætte til svensk, men flere sprog følger hurtigt efter. Har du forslag til et sprog, som du gerne ser bogen oversat til, så mail på astrologi@astrologihuset.dk
PS. Husk, at du til og med den 19. november kan få gratis billeder ind i de bøger, du bestiller inden da. SE sidste uges nyhedsbrev.

Efterlysning af to bøger
Er du færdig med at bruge din Raphaels efemeride 2015, så har vi en kunde til den. Send i så fald gerne din pris til astrologi@astrologihuset.dk
Det samme gælder: Tracy Marks: Your Secret Self: astrologi@astrologihuset.dk

Astrologisk Boghandel tilbyder kvalitetsbøger af Knut Flytlie
Mad som medicin og blodtypekost
Når naturen helbreder
Vitaminer og mineraler
Bestilles på www.astroshop.dk


Ugen, der kommer - 47
Der er kun et enkelt tema, der springer i øjnene i denne uge, nemlig Venus, som går i spænding til Pluto, og dermed i realiteten også til Uranus, selv om denne først er eksakt i næste uge igen. Men det vil sige, at værdierne, økonomien og kærligheden er områder, der er risikobetonede, og man kan sikkert vente, at aktiemarkedet bliver ret volatilt, det vil sige svingende. Sandsynligvis mest med en nedadgående tendens. Nogle aktier vil dog ikke blive ramt, fordi den nævnte spænding ikke rammer visse aktier – og dem vil der være en del af. Men hvis aktien (i first trade chart) er ramt af spændingen, dvs. børsnoteret den 3.-10. i månederne april, juli, oktober og januar, så vil det blive svingende, med en tendens til styrtdyk. Det er mest udtalt den 16, hvor Månen også blander sig i spændingskoret. Den dag vil børsen sandsynligvis åbne nervøst, hvor nogle vil satse, men det kan vise sig at være ganske uklogt.
Kort kan man sige, at de seneste par ugers harmonier nu slutter af, så man gør klogt i at gå med livrem og seler, før man køber eller investerer. Eller for den sags skyld sætter nye skibe i søen.

MANDAG
Det er en svingende dag fra morgenstunden, men det retter sig op i dagens løb. Månen starter med at spænde stressplaneten Uranus op.  Midt på dagen står den dog flot til Jupiter med det gode humør og glæde og optimisme, og så kan det blive sjovt og/eller udviklende. Om aftenen går det løs igen med en harmoni til Merkur, og så kører snakken det bedste, den har lært, og det om dybe sandheder og psykologiske emner. Månen står nemlig også flot til Solen i Skorpionens tegn, og så står den ikke på smalltalk i ret mange minutter ad gangen. Fint til aftaler og kontrakter.

TIRSDAG
Kl. 8.24 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet. Først på eftermiddagen bevæger Månen sig ind i en harmoni med Mars, og så stiger aktivitets- og energiniveauet til nærmest uanede højder, og det samme gælder nytænkningen og opfindsomheden. Nu findes der nærmest løsning på alle problemer og spørgsmål, det ligner snuptagsløsninger. Om aftenen står Månen flot til Saturn og giver ansvarlighed, disciplin og tålmodighed. Og så er det dagen, hvor Solen og Merkur er i eksakt konjunktion med hinanden. Det giver meget og dyb kommunikation om alvorlige emner. Med andre ord en rigtig god dag – ugens højdespringer.

ONSDAG
En rolig dag, hvor der dog om eftermiddagen, især midt på, er noget gang i den. Der står Månen godt til Uranus og lægger ekstra tryk på den nævnte opfindsomhed. Det er også dagen, hvor Neptun går direkte igen efter måneders baglæns bevægelse. Neptun står for flugt og flygtninge, så vi må se, om der sker en ændring i flygtningestrømmen eller handlingen af den.

TORSDAG
Dagen begynder med et par månespændinger, så begynd ikke på nye projekter om formiddagen – eller lav store, aftaler. Det kan let skuffe, eller i det mindste ikke leve op til håb og forventninger. Kl. 13.21 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med stor følsomhed, kreativitet, intuition og drømmevirksomhed.

FREDAG
Der er ikke meget, der er eksakt i dag, dog går Merkur ind i Skytten og giver nogle uger med filosofisk aktivitet og står videbegærlighed. Midt på dagen står Månen flot til Pluto og giver følelserne en dyb dimension, hvor lidenskab er en del af det hele. Men nu begynder Venus at nærme sig den eksakte spænding til Pluto, og dermed Uranus, læs evt. indledningen. Derfor kan der være lidt lumpent på det værdimæssige område, så træd varsomt ud i økonomi og kærlighed. Men endnu mere i morgen.

LØRDAG
Nu er Venus i eksakt spænding til Pluto, så pas på pengene, lad dem ikke sidde for løst, og pas på de større køb og investeringer. Der er dog formildende faktorer til stede. Hele eftermiddagen står Månen godt til Solen, som skaber helhed og harmoni,og hen ad aften står den godt til Merkur og løsner op for tungebåndene – kommunikationen bliver lettere og mere glidende – og for den sags skyld også humoristisk. Kl. 16.12 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med behov for åbne og direkte følelser, hvor man ikke stikker noget under stolen.

SØNDAG
Her har vi nok ugens mest uharmoniske dag, Da Månen udløser spændingen mellem Venus, Pluto og Uranus, så det kan godt gå hen at bliver en hård nyser. Sørg for, at denne dag ikke giver nogle tømmermænd af de store. Det er de både dyre og hurtige følelsers dag, og mange kan let komme til at sige eller gøre noget, man ikke skulle have gjort. Og så er det, at søndagen kan byde på tømmermænd. Ud over dette går Solen ind i Skytten kl. 16.25 og skænker os en måneds tid med glæde, begejstring og humor.

Fredag den 13. i Paris
Så skete det igen, og så på en ”overtroisk dag” – fredag den 13. Denne gang med endnu større styrke end sidst, nemlig med hele 6 næsten samtidige aktioner. Mellem 120 og 150 mennesker er omkommet på tragisk vis, og det vil få betydning for freden på Jorden i fremtiden. Der vil nu komme modaktioner mod Islamisk Stat fra verdenssamfundet.
Jeg havde en meget urolig nat, hvor jeg – vistnok for første gang nogensinde – stod op og tændte for tv ved 2-tiden og så, at mange tv-stationer sendte ekstraudsendelser fra begivenhederne i Paris.
Netop i går skrev jeg om Venus, som er på vej ind i spændingen til Pluto og Uranus, og den kombination kan give uro i næste uge, hvor spændingen bliver mere og mere eksakt.
Den første aktion fredag aften fandt sted kl. 21.30 nær Stade de France, hvor Frankrig og Tyskland spillede venskabskamp i fodbold. Måske var det dette faktum, der havde udløst valget af netop den dag til aktionen.
IC stod på dette tidspunkt midt imellem Mars og Venus og skulle derfor til at i gang med at passere Venus og dermed påbegynde udløsningen af dennes spændinger.
I nat står Månen i spænding til Mars, hvad der også kan bringe uro. Derefter er den i spænding til Venus. I begyndelsen af søndag eftermiddag står Månen i spænding til Venus, og i de næste mange timer udløses dennes spænding til Pluto og Uranus. Det bliver et par urolige døgn, der følger, præget af megen sorg og følelsesudladninger (Månen, folket). Dette kan måske betyde, at der bliver dekreteret landesorg søndag eller mandag.
Vi må sende lys ned over Jorden og håbe, at volden kan begrænses. Der vil gå tid, før den kan udryddes, og der vil desværre komme flere aktioner på grund af det enorme, ophobede had. Aktionerne kom kort efter, at Vesten fik ram på ”Jihad John”, som personificerer Islamisk Stat – en hurtig og direkte gengældelsesaktion. Nu vil Vesten så komme med modtræk, som vil avle nye modtræk – skruen uden ende som i konflikten mellem Israel og den arabiske verden. Der vil blive stærkere og stærkere kræfter involveret, og med den nuværende situation in mente er det desværre eneste mulighed med en udmattelseskrig som i Syrien, hvor det hele først slutter, når der er sket tilstrækkelig megen død og ødelæggelse. Først der vil den nye verdensreligion slå rigtigt igennem – kærlighedens religion/budskab.
Endnu en grund til at sende en meget stor portion lys ned over hele jordkloden. Alle, der læser dette opfordres til at gøre dette kl. 14.00 søndag. På forhånd tak. 

Esben Lunde Larsen i fedtefadet
Videnskabsministeren har spænding til både Sankt Peder, og Michael Dyrby går af.
Ikke så snart er den tidligere forsvarsminister Carl Holst gået af og er nu i stedet blevet kirkelig ordfører, før der er opstået nye sager.  Men nu er Holst i stedet kommet over på et område, der bør passe bedre til ham, nemlig det mere trosbetonede gebet, hvor det ikke handler så meget om konkret viden, som han jo ikke mestrede til fulde, kan man roligt sige.
Det ER ikke let med den viden, og nu er videnskabsminister Esben Lunde Larsen kommet galt af sted med at skjule en viden fra fortiden, som handler om hans tid som studerende ved Københavns Universitet, som også er en vidensinstitution. Så regeringen har det øjensynligt ikke så godt med konkret viden, hvad der ikke lover så godt for fremtiden.
Lunde Larsen skal angiveligt have slettet noget på sit cv, der kunne stille ham i et dårligt lys som minister. Og senest er der rygter om, at han også har forsøgt at påvirke den tidligere regering i en sag, da han sad i opposition, hvor hans familie havde store økonomiske interesser. Det er dog Ekstra Bladet, der er kilden, og det har ikke kunne tjekkes, så vi må lige vente og se her.
Men astrologisk set har han faktisk endnu flere spændinger end Carl Holst, som lige er kommet igennem pressens vridemaskine igen, se søndagsbrevet. Larsen har en meget stærk spænding, som Neptun er med i, og den har netop med religion at gøre. Mars (energi, arbejde) står i konjunktion med Merkur (viden, kommunikation), og Neptun (det religiøse, troen og hemmelighederne). Alle tre står i det filosofiske og uddannelsesmæssige tegn Skytten, og de er i spænding til Sankt Peder (Saturn), for nu at blive i det religiøse område.
Og når vi opdaterer hans horoskop til nutiden, ser man, at Neptun (rygter hemmeligheder, kaos, opløsning, løgn) udløser spændingen mellem de 4 planeter. Saturn er sandsynligvis hersker over AC, så jeg tror, der skal nogle meget stærke bønner til, for at han kan komme helskindet ud af miseren. Man må håbe for ham, at han er stærk i troen, så han måske endda kan vippe Carl Holst af pinden som kirkeordfører. Konsekvent er han i hvert fald, men det vil ikke være nok til at modvirke spændingerne, som vil vare 3-4 år endnu. Derfor kan han ikke holde til meget mere, hvis han vil undlade at gøre endnu mere skade på Løkkes regering.

Michael Dyrby gået af som TV2-redaktør
Den 10. november ca. kl. 11.00 meddelte TV2-redaktør Michael Dyrby, at han går af på grund af ”en affære”. Det lyder lidt kryptisk, men det er astrologisk set ikke underligt, da Solen, Mars og Neptun danner et såkaldt T-kvadrat i det progressive horoskop. Solen er ham selv, Mars er jobbet, og Neptun er det hemmelige, der foregår bag kulisserne, herunder fx utroskab eller forholdelse af informationer.
I 2011 begyndte Neptun at udløse hans spænding mellem Solen og Neptun – han er født den 27. maj 1958 – men det er ført for et par år siden, at denne udløsning virkelig tager fat og begynder at give udfordringer. Nu er Neptun forbi spændingerne, men nu er hans ansættelse desværre også forbi. Han har været et rigtig godt bekendtskab på tv.
Men de astrologiske aspekter vil altid indhente én og stille store krav. Jeg får selv besøg af Neptun over en mangeårig periode om et par år, men jeg vil forsøge at lave nogle gode aftaler med den ellers så besværlige planet i så god tid som muligt. Det gælder om at samarbejde med horoskoper og endelig ikke gøre det modsatte.

Thorning vraget
Så er det afgjort, og Thorning blev vraget til stillingen som flygtningehøjkommissær i FN. Nu må vi se, om hun stiller op til posten som præsident i FIFA…i hvert var hun ivrig tilskuer til en kamp på Brøndby Stadion sidste år, og det er altid en begyndelse. Men der er nok lidt for store chancer for matchfixing her.
Det eneste job, vi herhjemme kan tilbyde hende, er som fordelingskommissær, hvor hun kan få til opgave at fordele flygtninge til andre lande end Danmark.
Jeg udtrykte tidligere, at hun muligvis manglede nogle af de kvalifikationer, FN har brug for i en sådan stilling, og det viste sig at være korrekt. Opfylder man ikke kravene, er det umuligt at få en stilling, medmindre man snyder og bruger ”doping” som fx Anna Castberg. Men ellers får man naturligvis ikke en stilling, man mangler kvalifikationer til, uanet hvor godt horoskopet ellers ser ud.
Jeg vil nu vurdere, at hun forsvinder ud af dansk politik senest til sommer og flytter til udlandet i en lukrativ stilling inden for erhvervslivet. Hun vil egne sig fortræffeligt som repræsentativ leder og luksus-fundraiser. Dertil får hun hermed vores varmeste, astrologiske anbefalinger.
Det blev italieneren Philippo Grandi, der fik stillingen, og ham anede jeg slet ikke var i kikkerten – og det har heller ikke været muligt at finde hans fødselsdag på nettet, så det må vi lade ligge for indeværende og håbe, at vi finder hans data senere.

Kirsten Brosbøl gik ned med stress
Den tidligere minister for S, Kirsten Brosbøl, har taget orlov på grund af stress. Hun er født samme dag som Thorning, men nogle år senere, den 14. december 1977. Det er ikke de aktuelle transitter, der driller, men hun har den progressive Sol/Venus-konjunktion i spænding til energiplaneten Mars. Hun gør klogt i at tage orlov frem til sommerferien, da transit Saturn er på vej ind at stå på hendes Venus/Neptun konjunktion – og så begynder den førstnævnte spænding at aftage i nøjagtighed, og det hjælper godt på tingene.

Sundhedsforstyrrelsen
Denne statslige styrelse er ude i høj søgang i denne tid, og astrologisk set er dette ikke underligt. Styrelsen blev oprettet gennem vedtagelsen af centralstyrelsesloven af 30. april 1909. Fra og med den 8. oktober 2015 blev den – på en Sol/Pluto-spænding - opdelt i 3 styrelser. At noget måtte ske nu er lige efter den astrologiske kogebog, kapitel 1. Progressivt skal både DC og MC ind i aspekt til Mars i Vædderen, så der vil blive krig på kniven. En del af denne krig vil i de kommende år vedrøre et samarbejde mellem det etablerede sundhedsvæsen og den alternative verden, som vil begynde at røre endnu mere på sig og derved kalde på større anerkendelse.
Fødselshoroskopet for styrelsen indeholder et ret uheldigt element, nemlig et T-kvadrat mellem Saturn, Neptun og Uranus, og det er netop denne stærke spænding, der udløses i denne tid af både Uranus (nybrud) og Pluto (transformation). Da Saturn står for det etablerede, traditionelle system, siger det sig selv, at det er nu, der virkelig kommer til at ske et skred, men at det ikke vil komme til at ske uden store sværdslag. Transit Neptun (sundhed, sygdom, hospitaler) er på vej ind i en spænding til Månen (folket). Den HAR passeret Jupiter (jura) i de seneste ca. to år, hvor der igen har kørt restsager mod alternative behandlere, læs næste nummer af HOROSKOPET, der udkommet medio december. I de næste to år står Neptun flot til konjunktionen mellem Solen og Venus, så det rette tidspunkt for etableringen af et samarbejde er inde, og Astrologimagasinet HOROSKOPET vil vide at være på dupperne i den anledning.

Stjernetegnet påvirker immunforsvaret
I Politiken den 13. november kunne man læse noget meget spændende, som har været offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Journal of Allergy and Clinical Immunology. Det er danske forskere, der kommer med den epokegørende nyhed.
Det viser sig nemlig at fødselsdatoen påvirker immunforsvaret. I hvert fald har årstiden indflydelse, og især hvad angår de kolde måneder er det tydeligt.
Tidligere havde man en antagelse, at man fødes med et jomfrueligt immunforsvar, hvor man så at sige begynder ved et nulpunkt, når et barn fødes efter ni måneders ophold i mors mave. Nu har et hold danske forskere opdaget, at babyernes immunforsvar påvirkes under graviditeten gennem det, som den gravide udsættes for under svangerskabet. Og at dette er afhængigt af årstiderne. Det er især det sidste, der er spændende, det med påvirkningen under graviditeten kan de fleste regne ud, selv om det endnu ikke har været påvist videnskabeligt.
Hvad angår de børn, der er født om efteråret og om vinteren har barnets immunforsvar været i kamp mod de svampe, virus og mikroorganismer, som har påvirket deres mor i de kolde måneder. Influenzaepidemier er fx sjældne om sommeren, hvor barnets immunforsvar så også kan slappe af, og derved ikke bliver så stærkt. Immunforsvaret bliver ikke udfordret og aktiveres/modnes først, når barnet fødes.
Forårsbørn har derfor større risici for at udvikle autoimmune sygdomme som fx multipel sclerose, leddegigt og kronisk tarmbetændelse. Efterårsbørn har større risiko for at udvikle astma og allergi, som er kendetegnet ved, at immunforsvaret overreagerer over for noget ganske ufarligt som fx pollen eller kroppen selv.
Om foråret fødes fx Vædderens børn og delvis Fiskenes og Tyrens børn. Og om efteråret er det Vægten, og delvis Jomfruen og Skorpionens børn. Hvis forskerne har ret, så skal disse tegn altså være påvirket af den beskrevne hypotese, så nu må vi i gang med at lave en statistik over disse soltegn, hvilket er nemmere end at skulle se på horoskoperne som helhed.
Jeg vil derfor bede læserne sende mig fx en beskrivelse af tegnene i deres omgangskreds, eller blot i nærmeste familie, hvor fx alle, der har fødselsdag fra den 1.3-1.5. medtages, så statistikken bliver mere sikker. Om efteråret medtages alle, der er født fra 1.9.-1.11. Skriv gerne fødselsdagen og send til astrologi@astrologihuset.dk - med angivelse af den pågældende diagnose.


Ugens humor
-          Nå, hr. grænsebetjent fra Sverige, hvad var det, der gjorde, at I har indført grænsekontrol?
-          Jo, det skal jeg såmænd sige dig, grænsen var simpelthen nået
Høj kommissær
-          Kære præsident Renzi, hvad synes De om, at en italiener er valgt som flygtningehøjkommissær?
-          Grandissimo!

UGEHOROSKOP uge 47 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du får gode resultater, hvis du gør en indsats.
TYR
PS: Det er ikke altid, du forstår dem omkring dig.
TVILLING
PS: Pas på med, hvad du kaster dig ud i.
KREBS
PS: Arranger en spændende udflugt.
LØVE
PS: Udfordringer på jobbet kan næppe undgås.
JOMFRU
PS: Gode venner er vigtige at holde på.
VÆGT
PS: Læg spændende nye planer.
SKORPION
PS: Et godt overblik får dig langt.
SKYTTE
PS: Nogle døre lukkes, men nye vil åbnes.
STENBUK
PS: Sørg for, at det hele ikke bliver arbejde og pligter.
VANDBÆRER
PS: Selvforkælelse er nødvendig.
FISK
PS: Er du interesseret i et nyt job, så søg nu!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar