tirsdag den 19. marts 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

 

Dagen er en lidt tung, både på vejr fronten og på det indre plan. Det er ikke negativt som sådan, men man må tage det stille og roligt. Der er energi til at få løst nogle problemer.

 

Nu er den senere tids lidt kaotiske kommunikationsenergi slut. Det vil vise sig i det politiske liv – der er for første gange længe enighed i blokkene. Og det vil komme mere til udtryk, hvem der er hvem (og hvad) i dansk politik. Det vil præge de næste mange uger. Ikke, fordi der er enighed overalt, men sådan er det i et stykke tid. Men nu er energien vendt. Det er første store skridt mod den store fællesskabsenergi, der vil præge de næste mange år.

 

Der er også en spirende energi i dag, der medfører vækst og frugtbarhed. Energien starter langson, men er til gengæld aktiv længe. Denne basale energi vil sammen med fællesskabsenergien præge de mange næste år. Så selv om det er en lidt stille dag, er det en stor dag, for nu begynder de næste mange års samling af energierne.

 

I dag er også en god dag til refleksion – til at sætte sig ned og tænke over, hvad man drømmer om, og hvad den sidste tid har betydet.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar