lørdag den 2. marts 2013


DONG, Barfoed, Paven og SF

Disse fire spørgsmål er nogle af de mest centrale lige nu:

Barfoed ser, som det også fremgik af årshoroskoperne fra for et par måneder siden, vil blive siddende, til han bliver smidt ud – eller måske et par dage før. Men det er ikke lige med det samme, han er en stædig rad og får støtte af visse venner.

SF er også stædige, selv om de er i strid modvind på grund af selskabsskatten. De bliver maksimalt i regeringen til lige efter sommerferien. Men det kan også være omkring den 1. april, når Solen er i spænding til Pluto. Her kan Vilhelmsen komme i stærk modvind – eller rettere: endnu stærkere. Men det tyder mest på, at sommerferien bliver skillelinjen.

DONG vil blive privatiseret, ellers kommer de ikke af med virkningerne af Plutos spænding til Solen, som vi har beskrevet mange gange her og i bladet. Børsnotering er eneste redning på sigt. Det bliver en hård proces, og de sidste nedskæringer er ikke kommet endnu. De må regne med en nedrangering i kreditværdighed. De hårde tider fortsætter til 2016, hvor spændingen mellem Pluto og Uranus slutter. Imens må livremmen spændes ind, og mon ikke Schur går af som bestyrelsesformand forinden? Det vil jeg bestemt tro.

Paven bliver som sagt tidligere på ugen sandsynligvis den canadiske kandidat, som får sin sag for med oprydning og genoprettelse af renommé efter retssager og pædofili-anklager. Vatikanet og hele den katolske tro står foran en opdatering af dimensioner, men der vil stadig være hård modstand af en fornyelsesproces, men den bliver nedkæmpet på et tidspunkt i tilstrækkelig grad til, at reformerne kan ske.  Det vil gøre drøje indhug i tilhængerskaren.  

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar