onsdag den 13. marts 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

 

Det er dagen, hvor vinteren tager sit sidste tag. Derefter er det blot at vente et par dage, så begynder foråret virkelig at tage over. En dag som i dag betyder, at vinteren vender og lyset for alvor sætter ind. Den dag venter jeg altid på – hvor Kong Vinter takker endegyldigt af for denne gang.  

 

Det er også en dag, hvor der generelt kommer mildere toner, hvor tingene er gået i hårdknude. Nu kan man de det med nye øjne, og det vil hjælpe. Ting, som syntes umulige i går, er måske mulige i dag. Der kommer bredere syn på tingene. Det ses på det hjemlige plan ved, at det begynder langsomt at gå op for regeringen, at det ikke hjælper kun at se det økonomiske billede. Men at de også bliver nødt til at se på den menneskelige side af livet. Reform-amok perioden holder nu inde i nogen tid. Det samme gælder resten af verden, især i Europa. Der er mere end pengetemaet i krisen, og det begynder så småt at få fat i det politiske og økonomiske liv.

 

Pavevalget ser ud til at blive mere moderat end først antaget. Men der er alligevel nye toner i det, hvis man lytter godt efter.

 

På det private område bliver der flere muligheder, og tingene bliver lettere. Der er fokus på det meget nære og på børn. Mange fødsler vil finde sted i disse dage. Det er tegn på nyt på alle fronter.  

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar