søndag den 10. marts 2013


Kommentarer 11

Information

 

Link til den nye blog: Tænketanken Mikro – tænketanken for vision og helhed. Her kan du læse om forslaget til ny boligpolitik, som kan mindske mange af det moderne samfunds udfordringer. I løber af foråret vil alle indslag fra tænketanken blive samlet her i stedet for at lige spredt ud over lang tid på den oprindelige blog.


 

Link til aktivitetslisten, hvor der bl.a. er Reikikursus for begyndere med Hanne Fritzbøger den 15.-17. marts:


 

Link til Gregg Braden workshop den 19. marts:


 

Radio Klassisk

Husk at høre Radio Klassisk i morgen kl. 16.10 om Beethovens horoskop.

 

Nyt nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET – bøn til abonnenter

Så er et nyt nummer næsten klar til tryk i morgen tidlig. Det udsendes med posten på torsdag, men på grund af stadig mere tyngende portoudgifter forsøger vi denne gang at sende det som B-post, hvorved vi sparer nogle tusinde kroner.

Vi beder abonnenterne give os besked, hvilken dag, det modtages. Alle blade skulle gerne være ude senest mandag, hvis vi skal køre det som fast B-post. Håber I vil skrive på astrologi@astrologihuset.dk og fortælle, hvornår bladet modtages. På forhånd tak.

I øvrigt har det nye nummer to spændende tophistorier, dels om Pussy Riot: I Putins kløer, men hvor længe? Og en 200-års artikel om Søren Kierkegaard, hvor vi kommer ind på nogle af hans tidligere inkarnationer, og så hans næste liv, som er meget spændende, og hvor han fødes igen i 2027. Vi bringer også Jesu horoskop, de kiniske årshoroskoper for alle tegn, det esoteriske æterlegeme og Skæbnetimen.

 

TILBUD

Dvd med Gisle Henden på norsk: Den esoteriske betydning af de 12 stjernetegn. Normalt 140 kr., NU 99,00 kr.

 

DVD med Michael Robbins på engelsk om monaden, sjælen og personligheden i horoskopet. Normalt 140 kr., NU 99,00 kr.

 

Ugen der kommer 11

Den 17. marts kl. 20.20 går Merkur direkte igen efter ca. tre ugens baglæns bevægelse set fra Jorden. Så bliver kommunikationen mere klar, selv om Merkur stadig står i Fiskene. Mars går ind i Vædderes tirsdag. Ellers er det småt med temaer i denne uge. Dog skal det med, at hele 5 planeter kører gennem Fiskenes tegn, og det giver generelt en fredelig uge, selv om to af planeterne – Månen og Mars – er væk i løbet af tirsdagen.

 

MANDAG

Der er hele seks planeter i Fiskenes tegn i dag, og det er virkelig mange. Derudover kører Merkur stadig baglæns, så der vil være megen uklar kommunikation hele ugen. Midt på dagen står Månen sammen med Venus og spreder hygge på ugens første dag, hvor Nymånen er eksakt ca. kl. 22.00. Det giver en ret god start på ugen, og mandag er nok ugens bedste dag med hensyn til at gøre noget nyt eller tage vigtige beslutninger. Det ville være godt med mægling og fredsforhandlinger i dag. En hyggedag, der også er god til flirt. Det kan blive en meget rørende dag med mange følelser, som det blot handler om at være i og have det godt med det. Kunst, musik, film og naturoplevelser ligger rigtig fint.

 

TIRSDAG

Kl. 7.27 går Mars ind i Vædderen, og så kommer der mere gang i sagerne med flere temperamentsudbrud. Ydermere står Månen lige på Mars midt på dagen, så det præger dagen, og der kommer mere fart på. Energi, vilje og handlekraft er fremherskende. Det hele skal pludselig gå hurtigt. Pas på, det ikke går FOR hurtigt.

 

ONSDAG

Omkring midnat står Månen i spænding til Uranus, hvilket kan give stress og dårlig søvn. Ca. kl. 8.00 står Månen i spænding til Pluto, så det kan blive et uroligt døgn, hvor man skal være forsigtig og gå grundigt til værks. Tag ingen chancer og mærk godt efter, hvis du skal noget vigtigt. Tag det så roligt, du kan. Sidst på dagen falder der ro over tingene igen.

 

TORSDAG

Ca. kl. 20.00 går Månen ind i Tyren, så falder der endnu mere ro over tingene. Nu skal der hygges i et par kvalitetsdage.

 

FREDAG

Omkring kl. 18.00 står Månen i opposition til Saturn, og så gælder det om at være disciplineret, tålmodig og ansvarlig. Tag det roligt, det står man sig bedst ved. Aspektet virker det meste af dagen, selv om det først er eksakt ca. kl. 18.00. Månen står samtidig fint til Pluto, der giver dybde og intensitet, så man skal nok komme godt gennem dagen som helhed.

 

LØRDAG

Månen står fint til Venus sidst på eftermiddagen, så her har vi en dag, der næsten kan måle sig med i mandags i konkurrencen om at blive ugens bedste dag. Det er en dag, hvor værdier, økonomi, hygge og kvalitet går hånd i hånd. Man kan gøre et godt køb. Det, man køber en sådan dag, vil holde, hvad der loves. Hold en lille fest og få et godt måltid – en rigtig god dag.

 

SØNDAG

Ca. kl. 7.00 går Månen ind i Tvillingerne, og så går det hele normalt noget hurtigere. Dog ikke så meget denne søndag, for omkring kl. 15.00 er Månen i spænding til Neptun, så mange har lyst til at dovne den eller drømme sig væk fra det hele. Kl. ca. 19.00 er Månen i spænding til Merkur, så det er en dag, man ikke gider snakke så meget, men bare drømme og kommunikere ordløst. Hvad angår dem, der snakker alligevel, kan de tale i ring eller sige en masse sludder, ingen gider høre på. Tag ikke de store beslutninger, medmindre det er strengt nødvendigt. Stol ikke på nogen. Merkur går direkte om aftenen kl. 20.20, og så begynder det at hjælpe lidt på det. Månen står godt til Uranus sidst på aftenen omkring kl. 22.00, så her kan komme en del nye ideer og tanker ind i billedet.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen sætter fokus på vækst og viden og dermed også uddannelse og forskning. Mange nye forskningsprojekter kommer ud i offentligheden i løbet af denne uge. Og så er der politisk fokus på uddannelse og forskning. Ikke alt er dog positivt, og udfordringen kan ligge i økonomien. 

Vækst betyder også, at der sker en masse omkring os. Naturen sprudler, og vi kommer ud af vores skal. Vi bliver mere glade og åbne. Der er noget i dette forår som gør, at der er meget mere dynamik end ellers. Det handler om vækstenergierne. Der er fremskridt og fornyelse overalt.

Politisk ser det ud til at blive et kludret uge. Der er mange små og dybe konflikter, som ikke umiddelbart kommer frem med det samme. Det handler rigtig meget om baglandet og de protester, der kommer derfra.

Fra midten af ugen er der en fantastisk harmonisk kærlighedsenergi, hvor tingene langsomt, men sikkert vil lykkes. Også det politiske kludder vil blive løst i løbet af de næste uger. Det er godt for alle, især lærerne.

Denne kærlighedsenergi betyder også, at der er mere fred overalt.

Det bliver altså en uge med vækst, viden, kærlighed og harmoni.

 

Kvartalets syner, af Kirsten Brun

I det kommende kvartal vil der være rigtig mange energier, der handler om det nære. Det betyder for regeringen, at der vil blive endnu større spændinger på det sociale område samt sociale besparelser.

Dog, er der så mange energier, der handler om forandringer og nyskabelser på det positive plan, at det trods alt går i retning af opblødning og åbninger i forhold til den stramning, der har været gældende det sidste år fra regeringens side. De bliver simpelthen tvunget til at ændre kurs.

Så det politiske bagland vil kæmpe og slås for deres ret, hvilket betyder flere strejker og lignede.

På boligområdet sker der næsten intet, der er ingen opsving eller udsving af nogen art, så det ser stadig trægt ud, og der kommer næsten ingen forandringer i år . Det er ikke her, der sker forandringer og ikke her, de store muligheder kommer.

På det familiemæssige område er der i slutningen af marts / begyndelsen af april en rigtig positiv energi og vækst. Det betyder sammenhold på det helt store plan, men også at der er en del af de reformer, som regeringen forsøger at komme igennem med i øjeblikket, som ikke bliver gennemført. Det er virkelig som om, at bunden er nået for regeringens stramninger.

 I midten af april er der er en meget fin energi, som bedst kan betegnes som "husets frue”. Det  betyder, at hjemmet og pengekassen bliver mere stabile og sikrere – der kommer mere ro på. Da Helle Thorning ikke er den stærkeste repræsentant for "husets frue", bliver det rigtigt svært for hende i april og maj. Der er utrolig meget modvind, men det ændrer ikke på, at der begynder at komme mere ro. Økonomisk er der indtil midten af april en meget usikker periode.

Familien trives også altid godt, når ”husets frue” træder ind og giver glad familiestemning. Ikke mange skilsmisser, men mange kærlighedsforhold. Gode værdier i form af sammenhold og nærhed. Stor fokus på fødevarer og økologi.

På sundhedsområdet er der noget kaos. Der ser ud til, at der opstår mange konflikter og kampe inden for det område. Mest på grund af overenskomsten, men også på grund af stramninger inden for området, hvilket medfører urimelige arbejdsvilkår.

Skolernes vilkår bliver hårde i år, der er mange nye tiltag, som ikke alle kommer igennem, men som skaber kaos. Det betyder ringere vilkår for undervisning og store samfundsmæssige skel. Det er en hård tid at være barn i, da vilkårene for uddannelse bliver så svære, at du må kæmpe fra en tidlig alder for at nå dit mål. Men det holder ikke i 2014. Da er der fokus på leg og viden. Så børnene går en forvirret tid i møde.

 

Anders Bondo Christensen

Lærerforeningens formand er Fisk og har Pluto i spænding til Merkur i de næste to år samt Uranus i spænding til Saturn lidt endnu. Det første aspekt betyder, at Bondo trækker sig senest om to år, sandsynligvis allerede inden for et år. Det andet aspekt betyder, at konflikten afsluttes senest medio april.

 

Ugens sjove

Urent Trav

Den schweiziske fødevaregigant Nestlé (eller nu: Hestlé) er blevet taget i at blande hestekød i oksekødet. Nu må bissen (nu: bidslet) altså snart skrues på over for den omsiggribende svindel. Ellers begynder de måske at bruge hestepærer i maden i stedet for rigtige pærer.

Der må både pisk og gulerod til, så nu må myndighederne virkelig lægge sig i selen for at få ryddet op!

 

Noma

Verdens bedste restaurant blev i midten af februar ramt af noget af en katastrofe. 63 gæster blev syge som følge af manglende hygiejne. Ikke godt for en verdensberømt restaurant. Men hvad siger horoskopet?

Vi har i et tidligere nummer af HOROSKOPET anmeldt Noma. Og vi har ret sikkert nævnt hygiejne som et område, man skulle være opmærksom på, når man har hele 5 planeter i 6. hus – hvoraf de 4 modtager spændinger. Herskeren over 6. hus er Pluto, som står i 6. hus i spænding til Jupiter (udland) og Mars i 10. hus i Fiskene. Desuden er Jupiter medhersker over 6. hus, og den er – udover den nævnte spænding til Mars – i spænding til 3 af planeterne i 6. hus.  Rene Redzepis Sol står lige på Nomas Merkur/Pluto-konjunktion i 6. hus og udløser den stærke spænding i horoskopet,      T-kvadratet mellem Merkur, Pluto, Månen, Jupiter og Mars. Chefen er derfor nok ikke en af de blødeste af slagsen og kan nok være lidt hård ved sit personale. Men det er i skønneste overensstemmelse med de astrologiske energier og kan næsten ikke være anderledes på grund af restaurantens horoskop. Det er hårdt arbejde at knokle her, og man får nok ikke altid den tak for indsatsen, man har fortjent. I de næste cirka 2 år står Pluto på DC i spænding til skæbneplaneten Saturn i 1. hus, så det er klar, at renommeet har lidt skade, og at det sikkert lige nøjagtigt er tilstrækkeligt til, at de ikke får den 3. Michelin-stjerne, som de satser så højt på. Eller at de ikke igen i år udråbes til verdens bedste restaurant. I hvert fald bliver det sådan til næste år, hvor Pluto virkelig tager fat i Saturn for alvor. De skal nu i gang med at genskabe deres image, og det passerede må for alt i verden ikke ske igen, så går det helt galt.

 

UGEHOROSKOP uge 11 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Det er nærmest umuligt for dig at styre dine indre tanker. Til tider kan det nærmest gøre dig skør, fordi du ikke føler dig i stand til at slukke lidt. Du er dog ved det sidste bump på vejen, før det går fremad, så bliver det ikke længere ved tanken, og du kan gøre noget praktisk ved tingene.
PS: Dit energiniveau stiger betydeligt.
TYR
Tingene går sikkert ikke lige så hurtigt, som du kunne ønske dig, dette skyldes til dels, at du i visse tilfælde skal vente på andre mennesker. Du kommer ikke uden om at samarbejde, men du skal heller ikke lade det være op til andre at nå dine mål. Planlæg, for inden længe tager tingene for alvor fart.
PS: Overblik skal der til.
TVILLING
Få færdiggjort gamle projekter og opgaver, der skal være plads til noget nyt. Der sker en masse på jobbet, men der skal stadig noget nyt til, du er ikke færdig med forandrin-gerne. Du kan med held indgå i nye samarbejdsrelationer, og det bliver ikke kedeligt.  
PS: Der er ikke noget, der kan stoppe dig.
KREBS
Over den næste tid vil du opleve et øget fokus på dit job. Er du ikke tilfreds, så er det her, du kan gøre noget for at ændre på tingene, tiden er inde til at handle. Du kan med held lære noget nyt, der kan få dig videre. Du kan glemme din partner lidt, I trænger til en date!
PS: Tænk kreativt.
LØVE
Dit parforhold trænger til fokus. Har du og din partner mistet følingen med hinanden og med, hvad der er vigtigt, så brug tid på at finde ind til dette. Kærligheden kan banke på din dør, hvis du ikke er i et forhold, så få den endelig åbnet, hvis du ønsker tosomhed. 
PS: Fornyelse skal det til.
JOMFRU
Du kan stadig have det lidt svært med andre mennesker, du møder. Enten forventer de, at du skal løse og håndtere deres udfordringer, eller de opfører sig urimeligt. Det gælder om, at du holder fast i dig selv og dine egne værdier. Stol på din intuition, den vil ikke svigte dig.
PS: Hæng ikke fast i fortiden.
VÆGT
Det er dig, der får tingene ordnet i det daglige, uden dig vil det hele faktisk falde sammen, både hjemme og på dit daglige arbejde. Senere på ugen kan du opleve, at du bliver modarbejdet, det er ikke alle, der er tilhængere af din måde at gøre tingene på – vær forberedt.
PS: Husk at slappe af ind i mellem.
SKORPION
Du får travlt i det daglige, derfor bliver der ikke så meget tid til det sjove og kreative, som du godt kunne tænke dig. Det behøver dog ikke at blive kedeligt, slå dig lidt løs og hæng dig ikke i detaljer. Du kan hurtigt se resultaterne af det, du arbejder med, og det er motiverende.
PS: Hold dig til sandheden.
SKYTTE
Du arbejder godt sammen med de mennesker, der krydser din vej i denne uge. Du vil finde det inspirerende og spændende, så der er gode argumenter for at være ekstra social. Sørg også for, at du får familien og især din partner med på dine projekter.
PS: Få også færdiggjort nogle projekter.
STENBUK
Der er ingen tvivl om, at du i begyndelsen af denne uge går ind i en periode, frem til sommer, hvor du vil få gjort nogle af de ting i din bolig, som du ellers ikke har nået. Både du og resten af familien går ind i en travl tid, så sørg for, at lægge nogle dejlige pauser ind.
PS: Hold tempoet oppe.
I
VANDBÆRER
Du får vind i sejlene og tingene går meget lettere for dig i denne uge. Du er god til at motivere andre mennesker, og du kan nærmest ikke gå fejl, når du begynder på et projekt. Det der kan stoppe dig, er faktisk dit tempo, det kan være for højt, og så begår du fejl.
PS: Dit ord er lov.
FISK
Tidligere problemer og udfordringer vil løse sig i denne uge, og du vil opleve, at tingene atter går fremad. Der er fokus på, hvad du vil og på, hvad der er vigtigt for dig. Det er et godt tidspunkt at lave en lille status, så du kan finde eller genfinde dine værdier.
PS: Det går fremad.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar