tirsdag den 12. marts 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

 

Dagen har stadig samme optimisme som i går. Der er optimisme i alt i øjeblikket – selv der, hvor det ser værst ud, er der et håb. Der kommer sammenhold og samarbejde. Det kan også mærkes på den politiske front. Folketinget vil være mere samlet, og der vil komme mange forlig igennem de næste dage. Det er også tid for vækst og viden, så mange nye initiativer vil komme på banen. Initiativer, som ser mere på mennesker end på tal. Negativiteten er på tilbagetog.

Der kommer ikke valg i år, og foråret positivitet medfører ro på den politiske front. Dog ikke i regeringens baglande. Det er der, kampene kommer til at stå – og på det ideologiske plan.

Pavevalget vil gå relativt hurtigt, det er færdigt inden fredag. Og det på trods af en del uro på grund af flere kandidatmuligheder. Og så skal der mere omtanke ind på grund af den forestående fornyelse af katoliscismen.  Mit bud er som tidligere nævnt den kanadiske kandidat.

Verden ånder for tiden, og det kan mærkes. Der er et sammenhold og et spor af optimisme, som gør tingene lettere. Nu kan vi langsomt arbejde os ud af krisen og konflikterne.

Så endnu en dag med vækst og optimisme.

  

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar