fredag den 8. marts 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

 

Dagen byder lidt på ”pauseknap”, men i langt mindre grad end de to foregående dage. Rejser er i fokus i langt højere grad end normalt. Der påbegyndes for alvor en ny rejse for verden. Der kommer eventyrlige energier og nye visioner på banen. Det er også en dag til at rejse ganske almindeligt. Både på det fysisk og på det indre plan. Dagens grundenergi er altså at lægge nye planer, at opleve verden på en ny måde, at tage på større eller mindre rejser og at se nye vinkler.

 

Det er ikke dog en energi, der vil afspejle sig så meget lige her og nu, men i de kommende dage og uger.

Dagen i dag har også en anden gryende energi, nemlig en meget stærk kvindelig energi, der får det indre liv til at forstærkes og træde tydeligere frem.  I højere grad end vanligt på kvindernes kampdag. Det gælder både i pressen og i det politiske liv. Så det bliver de kvindelige spørgsmål, som præger dagen i pressen: Børn, ligestilling, hjemmet, sundhed etc.

 

Dagen er også til refleksion, så for mange vil rejsen gå indad. På den politiske scene er der ro på. Det gælder også verdens brændpunkter. Men der foregår mange forhandlinger bagved kulisserne, som vil præge næste uges landskab. 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar