søndag den 24. marts 2013


Kommentarer 13

 

Information og tilbud

 

Foredrag med Kirsten Brun

Husk at melde dig til, hvis du vil med til Kirsten Bruns foredrag den 13. maj kl. 19.00 i AstrologiHuset om karmisk clairvoyance: astrologi@astrologihuset.dk – her når Kirsten en del eksempler blandt publikum. Hun finder den røde tråd i dine inkarnationer.

Astrokarmisk clairvoyance sammen med Kirsten Brun

Det er nu muligt at få en kombineret konsultation med Kirsten Brun og Karl Aage Jensen til i alt 2.700 kr. Det var ca. 4 timer i alt, og du kan få mere information ved at ringe til Karl Aage Jensen på 36450545.

 

Tænketanken Mikro

Der er nu lagt mere stof ind på vores nye blog fra Tænketanken Mikro, som du klikker dig ind på fra forsiden af http://www.astrologihuset.dk – hvis du vil kommentere indslag og artikler på denne blog, kan du åbne en Google-konto, og det er ganske gratis.

Den nye artikel er en ny version af ”Hvad i Himlens navn er meningen?”, som også blev bragt forrige år. På vej i ugens løb er ”Mastodonternes fald”, hvor DONG tages op som et eksempel på en mastodont. Store enheder er sårbare og vil blive det i stigende grad i fremtiden.

 

The Shadow Effect af Debbie Ford

Denne fantastiske dvd er nu på tilbud til kun 99 kr. Normalpris 249 kr. Den kan bestilles ved at overføre de 99 kr. plus evt. porto 35 kr. til regnr. 3679, konto 1057 8590. Den handler om Selvets skjulte kraft og hører til blandt de absolut bedste selvhjælps-film overhovedet.

 

Det usynlige i helbredelse

Den rigtig gode bog af Helen Gamborg er nu til at få igen. Den koster 199 kr. plus 35 kr. i evt. forsendelse. Det kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

 

20% rabat til alle medlemmer af HOROSKOPET PLUS

Alle abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET for 20% rabat på stort set alle vore varer og ydelser. Undtagelsen er astrokarmisk clairvoyance, hvor Kirsten er med i billedet samt nogle af tilbuddene i Ugekommentarerne her. Jeg vil i fremtiden gøre opmærksom på det, når der ER 20% ekstra rabat på varerne på disse sider. Normalt ville der ikke være rabat på Debbie Fords The Shadow Effect, da den er sat vildt meget ned i forvejen. Men i anledning af Påsken giver vi også rabat på denne til vore kære abonnenter, som støtter bladet år efter år.Tak for det.

 

Ugen, der kommer 13

Så er det påskeuge, og der er MEGET stærke energier, som minder om, at denne påske kan blive noget helt specielt. Man kan virkelig få korsfæstet nogle energier, der ikke er optimale eller harmoniske – men nærmere det stik modsatte. Hvis alle vil tage et ultimativt opgør med sig selv over hele Jorden, kan der frigøres så meget positiv energi, at det kan få betydning på verdensplan i meget lang tid fremover. Men der ER virkelig også kameler, der skal sluges. Dog er det ikke så svært, når man mobiliserer al sin vilje. Så er der mulighed for den ultimative tilgivelse, både på det personlige og på det kollektive plan. Der er tale om virkelig stærke energier.

Ønsker man at forstærke nedbrydningen af gamle mønstre, vil det være rigtig godt at meditere og bede bønner sammen med så mange som muligt. Så er det lettere at få fortalt til andre, at man har tilgivet dem og tilgivet sig selv. Det at sige tingene eller skrive dem og sende dem er af afgørende betydning. Det kan faktisk virke lidt stærkere at skrive det lige nu, men vælg det, der føles rigtigst for dig. Lav under alle omstændigheder en nedfældet beslutning til dig selv. Det at nedskrive den gør det lettere at holde. Det er det ægte, det dybe og det ærlige, der vil sejre nu. Alt andet er på vej til den himmelske skrotplads -endelig ikke genbrugspladsen.

Hvad angår økonomiske forhold som større køb og investeringer skal man ikke tage risici, da der er nogle helt andre energier, det handler om. Så kan man godt komme til at gå galt i byen, hvis man er uforsigtig. Undgå unødige køb og gå efter kvalitet og ting, der skaber glæde i lang tid. Invester i det uforglemmelige.

 

Frans af Assisi

De dage, hvor ugens energier er stærkest, er lige præcis de 5 påskedage. Men hele ugen bærer præg af aspekterne med hele 4 planeter i konjunktion i Vædderen (lammet er påskens symbol). Og i Fiskene (kristendommens symbol) har vi stadig et parløb mellem Merkur og Neptun. Jeg er sikker på, at den nye pave vil sende tilgivelses- og kærlighedsenergi til hele verden i en grad, vi ikke har set i flere århundreder. Det vil vise sig, at det ikke er tilfældigt, at han har valgt navnet Frans den 1. Jeg føler mig helt overbevist om, at Frans af Assisi vil tale gennem paven i påsken.

Det er planeterne Mars, Solen, Venus og Uranus der har samlet sig til en enorm kraft af energi, vilje (Mars), lys (Solen), kærlighed (Venus) samt frihed og nytænkning (Uranus). Alle står de fantastisk til vækstplaneten Jupiter i spænding til transformationsplaneten Pluto, som igen står godt til både kommunikationsplaneten Merkur, intuitions- og drømmeplaneten Neptun og ambitions- og ansvarsplaneten Saturn, der samtidig er planeten for karma. Der kan skabes så megen god karma nu, at det kan få ekstra stor betydning langt ud i fremtiden.

Det overordnede aspekt i disse år er spændingen mellem Uranus og Pluto, som begyndte i 2011 og slutter helt i 2016. Hver gang de to planeter spænder op, er der krise på det materielle plan. En udfordring, der kan øge den spirituelle/religiøse energi, og det er det, der er det helt specielle ved denne påske. Aspektet er der også næste år på en meget kraftig måde, så det næste år er et afgørende år for menneskeheden. 

Brug denne påske til at sætte dig mest muligt i kontakt med den store kærlighedsenergi, som Frans af Assisi indeholder, så er jeg sikker på, at mange vil opleve Den Hellige Frans og hans energi i påskedagene. Hvis mange visualiserer Frans, vil han endda kunne manifestere sig på mirakuløs vis.  Der vil være øget mulighed for dette, hvis man danner cirkler i naturen, hvor man mediterer eller beder en bøn sammen, f.eks. i en lysning i skoven eller ved kysten. Både Kristus og Frans af Assisi vil kunne manifestere sig, og i virkeligheden tror jeg, at det er netop denne samlende energi, der gør denne påske så stærk, at mirakler kan ske. Og mens jeg skriver dette, kommer også Den Hellige Birgitta til.

Gør ekstra ud af maden i denne påske og velsign den, inden du spiser den – giv med glæde som ved et gæstebud, hvor du har gjort dig ultimativ umage, og hvor man fejrer et nyt liv. Der må gerne være et helligt skær over det, så det minder om en bibelsk energi. Indtag en blanding af ganske enkle, men gode måltider, og så et eller to nærmest lukulliske (overdådige) måltider, hvor der er rigelige mængder i god kvalitet og tilberedt kærligt. Intet smides ud, men eventuelle rester fordeles til dem, der trænger. Sørg også gerne for at kombinere tiden, så du noget af påskeugen er sammen med andre, og noget af tiden sammen med dig selv i andægtig glæde – i kontakt med universet.

Det er en helt unik mulighed for at påvirke verdensfreden i næste uge. Put de stærke energier ind i hverdagen i videst mulige omfang og oplev ro og afklarethed. Gør mindst en god ting for dig selv og en ting for andre hver dag i ugen, især i påskedagene.

På den måde øger du muligheden for et regulært gennembrud i dit eget og dine nærmestes liv. Og dette på trods af de mange spændinger, der også opstår i løbet af ugen. Men det er tid at bilægge kævl og strid nu og tage kampene med sig selv. På den måde skabes der store resultater nu. I det følgende beskrives, hvad man helst skal være opmærksom på, for at få tingene til at lykkes.

 

GOD PÅSKE!

 

MANDAG

Månen danner et trapez-mønster (3 sekstiler, to trigoner og en opposition). Det er et meget harmonisk mønster, hvor Saturn (mål og ansvar) samt Pluto (transformation) er i gunstigt aspekt til Månen. Denne er dog samtidig med i et T-kvadrat sammen med Merkur (kommunikation), Neptun (drømme, illusioner) og Jupiter (overdrivelse). Alle disse aspekter er i aktion i dagtimerne, men allermest midt på dagen. Faktisk er der også en kvinkuns fra Månen og i realiteten til alle fire planeter i Vædderen, som er nævnt i indledningen. Det er faktisk MEGET usædvanligt, at Månen aspekterer samtlige andre planeter i dagens horoskop, så det kan blive en virkelig speciel dag, der indleder påskeugen. Detaljer er meget væsentlige, fordi Månen står i Jomfruen. Det guddommelige kan ligge i detaljen. Det er hele følelsesregistret, der er i spil, fra det mindste til det største. Det kan give store religiøse oplevelser og forvandlinger. Vi må ikke glemme, at De fire Vædder-planeter alle er i spænding til Pluto (forvandling). Det, man må være opmærksom på, er overdrivelse og mangel på realisme, specielt i forbindelse med følelser og økonomi. Disse to områder må der helst ikke gambles med.

Jomfru-Månen gør, at man analyserer og tænker logisk, hvad man også kan et stykke ad vejen, men ikke hele vejen. Begge hjernehalvdele må i brug i dag, ikke mindst den højre – den fantasifulde og religiøse. Kun gennem helheden kommer de rigtige konklusioner og løsninger. Men lidt nørdet har man lov at være i dag. Og en blanding mellem at være ind- og udadvendt vil være nødvendigt for en god oplevelse.

Om aftenen er alle aspekterne væk, så her er der ro. Mange er sikkert trætte, men lav et lille, men godt og sundt, måltid og spise det senest kl. 18.00. Så kan det nå at blive fordøjet, inden peristaltikken (kroppens omsætningssystem, fx tarmene) lukker ned omkring kl. 19.30. Det er i det hele taget en god uge til diæter og sund levevis med enkelte overdrivelser. Kostomlægning kan være et godt råd i denne uge. Specielt i dag.

 

TIRSDAG

I dag kører månen i tomgang, den tog det hele i går, så der ikke er mere tilbage. En mere rolig dag, men ugens grundtemaer er stadig vildt aktive - se indledningen. Mars er i gunstigt aspekt til Jupiter og kalder på det overdådige og storslåede, så det kan være i dag, du skejer lidt ud med fx et lukullisk måltid. Der er energi og entusiasme i dag, og der er humor og højt humør. Man har overskud og er sprudlende. Selskabelighed skal der også være plads til. En ganske fortryllende dag.

 

ONSDAG

Lige omkring middag går Månen ind i Vægten, og ved 20-tiden er der fuldmåne – og regner man kvinkunser og halvsekstiler med, så danner Månen i dag også aspekter til alle planeter, men ikke så kraftigt som mandag – og dog. For når fuldmånen er med, trækker det i en kraftigere retning. Så det er en askeonsdag med stærke energier, især i dagtimerne – og især om eftermiddagen og om aftenen. Samtidig er Mars i eksakt spænding til Pluto, og det kan give konfrontationer med en selv eller andre. Tag kun problematikker op, hvis det er nødvendigt, eller hvis målet er fuldt, og der er tid til virkelig at gå i dybden og få talt ud om tingene. Pas på økonomien i dag. Og der er ingen mellemting mellem krig og fred. En kompromisløs dag, hvor følelserne sidder uden på tøjet. Men mange vil vælge at fortrænge de ekstremt stærke følelser, og det skal man også kun gøre, hvis det er absolut nødvendigt. Det gælder med andre ord om at få slået bro over ekstremerne uden at få traumer deraf. Klarer man dette, vil der være tale om et gennembrud og en transformation af dimensioner. En strid og svingende dag, hvor det ikke er let at indgå kompromiser. En dag, hvor man let kan miste kontrollen. Husk at få slappet godt af indimellem, det hjælper godt.

 

TORSDAG

Skærtorsdag er Månen stadig i Vægten hele dagen, og det giver ro, fred og fordragelighed, så nu er påsken virkelig skudt i gang. Charmen og diplomatiet har taget over. Merkur er i eksakt harmoni til Saturn, så fornuften sejrer til sidst. Lidt vildskab kan der sagtens komme med de fire Vædder-planeter i spænding til Pluto og en Merkur, der trækker op til spænding til Jupiter. Men gårsdagens konfrontationer og heftige følelser er der lagt en dæmper på. Solen står eksakt oven på Venus og kræver fred og harmoni. Der er altså stadig tale om modsatrettede kræfter, men i langt mindre grad end i går.

 

FREDAG

Ved midnat går Månen ind i Skorpionen og kræver dybde og intensitet. Men der skal også ske noget nyt i dag, for Solen, Venus og Uranus kører i meget tæt parløb og medfører uforudsigelighed samt et stort frihedsbehov. Man vil gå sine egne veje, hvad angår værdierne i livet. Man skal give hinanden lov til frihed og normafvigende adfærd på en sådan dag for at få noget godt ud af det. Ting kan ske pludseligt, uventet og overraskende, så det nytter ikke at planlægge noget til at ske i dagtimerne, for det går næppe præcist, som man venter eller håber. Der skal altså være god plads til improvisation, og man må acceptere uvant adfærd fra egen og andres side. Gør noget overraskende for et eller flere medmennesker uden at overskride deres grænser. Tiden er inde til kærlighedsoverraskelser og –fornyelser. Merkur er i eksakt spænding til Jupiter, og det skaber behov for glæde og begejstring, bare det ikke overdrives. Merkur er også i eksakt harmoni til Pluto, og så øges behovet for dybe samtaler – ikke for meget smalltalk, please.

Lidt efter kl. 20.00 står Månen på Saturn og kræver fred og ro. Det er en dag, man bør gå tidligt i seng efter at have taget store beslutninger i livet. Lad det ikke blive en alt for lang fredag…

LØRDAG

Nu kører Månen i tomgang, og der er ingen eksakte aspekter i øvrigt, så det giver en relativt rolig dag. Månen er stadig i Skorpionen, og så er ikke mange til smalltalk, men til dybe samtaler. Læs dog stadig om alle ugens kraftige energier i indledningen.

 

SØNDAG

Ca. kl. 4.00 går Månen ind i Skytten og kræver glæde og optimisme. Midt på dagen er den dog i spænding til Neptun, som kræver ro og fordybelse – og tid til at mærke efter og bruge intuitionen. Mange får sikkert lyst til noget godt at drikke, og man er meget let påvirkelig, så vær lidt mådeholden. Det kan dog godt være svært, når Venus er i eksakt harmoni til Jupiter, så er der budt op til fest og glæde, og her kan der også blive tale om et overdådigt måltid med alt, hvad dertil hører. Man skal dog være lidt varsom og ikke blive for belærende og psykologisk, nærmest terapeutisk, for Venus er også i eksakt spænding til Pluto, og så kan man let gøre sig ud-til-bens og udløse negative konsekvenser.

Værdierne i livet, fx kærligheden og pengene, er i fokus, og man bør være forsigtig på begge områder, ellers bliver det en for dyr affære. Lidenskaberne kan let komme i kog, så vær opmærksom på, at det gerne skal være på den gode måde. Afsæt tid til at gå i dybden med dig selv, så kan den helt store transformation finde sted.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Denne uge er meget speciel. Det er en uge, som samler alle de nye energier, som langsomt har samlet sig siden begyndelsen af februar. Energier, som handler om fællesskab, kærlighed og vækst. Men også om fordybelse og indre ro. Ugen er påskeuge, og det vil vise sig i mange menneskers hjerter. Der er en hel speciel forenings- og kærlighedsenergi til stede. 2013 viser sig på energi planet mere og mere at blive året, hvor tingene vender og livet kommer tilbage. Det kan tage tid, inden de enkelte energier manifesterer sig for det enkelte menneske eller i verden, men det vil altid vise sig at være rigtig på langt sigt.

Denne påske kommer til at handle om fred på Jorden og båndet mellem mennesker. Det betyder, at der er tale om kærlighed på det store universelle plan. Om den uberørte følelse mellem mennesker og alt det, der eksisterer. Det er smukt, og der er megen ro og fordybelse samt tid til hinanden og til dem, som intet har. Tid til at reflektere og meditere over livet. Ikke nødvendigvis over de ydre ting, men over de indre. Over livet og dets skønhed over roen i et hvert minut, over hvert eneste åndedrags tilgang til den universelle ro. Det store rene kristne budskab træder stærkt frem denne uge og bliver her længe denne gang, vi fejrer påske efter den gregorianske kalender men den ortodokse kirke fejrede påske efter den julianske kalender, og deres påske søndag ligger først i den 5. maj. Der er i år langt imellem, de to påske uger, men det betyder også, at den energi, som vil præge påsken, kommer til at vare længe. Det sker hvert år, men jo længere stræk, der er mellem påskeuger, jo længere varer energierne. Så april, bliver en fantastisk måned. Fyldt af nye visioner, nye veje og meget kærlighed.

Ugen er en uge som få - der er så mange muligheder for at give og modtage alt det bedste, det menneskelige sammenhold kan give. Den ny pave kunne ikke havde valgt en bedre påske at starte på, det er, som om alt falder på plads og livet bliver enklere herefter.  Og det er rigtigt, som Karl Aage skriver. Paven kunne ikke have valgt et bedre navn end Frans.

 Det giver så meget mening i forhold til den transformation, verden er i gang med, og til en tid, hvor hovedordene vil blive det enkle og det nære, og mest at alt fællesskab. Det er en tid, hvor man kan læne sig tilbage og lade universet og dets mester tage over, og hvor en stille meditation eller bøn kan vise nye veje, hvor dit hjerte bliver hørt - måske også af dig selv. Det er også nu tiden står lidt stille og lade verden trække vejret. Selv om det jo ikke er alle, der kan mærke det, så trækker Gud altid vejret med os og for os.  Det ligger også i påskens energier.

Det er den evige genfødsel, den evige opstandelse og det evige liv. Det er altid påskens energier. Nu begynder, en ny cyklus og den er smuk

God påske - Kirsten

 

 

 

 

Børn, trafik og promiller

Kl. 3.00 natten til søndag fik politiet en anmeldelse om en spøgelsesbilist på motorvejen ved Ålborg. Det viste sig, at en mand med høj promille kørte mod færdselsretningen med sin femårige datter som passager. Netop en sådan grim oplevelse måtte kunne ses i horoskopet, selv om der på mirakuløs vis ikke var tale om personskader – ”kun” totalskadede biller og chokerede mennesker. Det testede jeg og fandt et væld af henvisninger.

Dødsplaneten Pluto står i 1. hus med fine aspekter til Merkur (trafik) og Saturn (stabilitet). Derfor endnu det godt – det kunne have været meget værre. Det skal så tilføjes, at Pluto samtidig er i spænding til hele 4 planeter i Vædderen, hvilket viser dramaet og faren – herunder herskeren over 3. hus (trafik, kommunikation) Mars. Manden vil overraskende nok ikke udtale sig til politiet med undtagelse af en bemærkning om, at det hele er politiets skyld!

Spiritus og andre stimulanser er symboliseret gennem Neptun, Fiskenes hersker - og de to planeter står sammen, netop i Fiskene. Begge er i spænding til Jupiter (hersker over 12. hus, stimulanser) i 5. hus (børn) i Tvillingernes tegn (trafik, og to i bilen) Merkur hersker ydermere i Tvillingerne, så det er fuldstædig overvældende, hvor mange henvisninger der er til den farefulde situation, som heldigvis endte godt. Dog får faderen som ”fadder til faren” en straf og mister måske også forældreretten over sin datter. Det vil retssagen (Jupiter) vise.

 

Derfor forlader politikere SF i klumper

Der er både en astrologisk og en ikke-astrologisk forklaring på, hvornår og hvorfor politikere og vælgere flygter fra det nu igen kriseramte parti.

Vi har tidligere skrevet om partiets horoskop, som ikke ligner et parti med en naturlig evne til at sidde i regering. Derimod er de rigtig gode til at være i opposition, her kan de boltre sig som fisk i vandet - i partiet med det oprørske horoskop. Flugt og interne oprør/opgør hører til den astrologiske og almindelige dagsorden. Partiet er stiftet den 15. februar 1959 i Hvidovre, formentlig sidst på eftermiddagen. Sandsynligvis kl. 17.15.

Der er meget store spændinger i stiftelseshoroskopet. Saturn er den eneste harmoniske planet i horoskopet, så det ER et parti med ambitioner – de VIL så gerne. Men når alle andre planeter i horoskopet er spændt op, så er det en meget svær øvelse at opnå bare nogenlunde varig harmoni. Der vil stort set altid være interne eller eksterne kampe eller oprør. Selv da Søvndal så ud til at skabe mirakler og i en periode næsten kunne gå på vandet. Ja, så var det ikke holdbart ret længe. Træerne vokser ikke ind i himlen med så mange spændinger i et horoskop. De må på et tidspunkt starte på en frisk og få sig et nyt horoskop, og det kunne ikke ske på et bedre tidspunkt end nu – eller i hvert fald i løbet af et par år. De bør for deres egen skyld forlade regeringen og tage et stort opgør for så at skabe en ny start, måske under nyt navn.

I disse tider er opløsningsplaneten Neptun i gang med et langvarigt raid, der begyndte for ca. 3 år siden, hvor vi forudsagde, hvordan det ville komme til at gå med SF. På det tidspunkt kunne Søvndal gå på vandet, men det skulle snart vise sig at være slut, medmindre han fandt ud af, hvor bundgarnspælene stod. Det gjorde han ikke, og så begyndte skuden at synke. Nu ligger den grundigt underdrejet. Partiet er nede på lidt over 4 % i meningsmålingerne og nærmer sig faretruende spærregrænsen. Så galt går det nok ikke, men for deres egen skyld bør de tage et snarligt internt opgør og få ryddet op og sat kursen for fremtiden.

Nogle vælgere skifter parti på grund af deres overvisning, andre skifter overbevisning på grund af partiet. De tre afhoppere i den forgangne uge har defineret sig selv som socialdemokrater og tilhører derfor den første gruppe. Men det har gennem tiden vekslet mellem de to grunde til udmeldinger, set med SF-historiske briller. SF´s stifter Aksel Larsen forlod kommunisterne i slutningen af 50´erne på grund af partiet og stiftede derefter sit eget parti. En fraktion med Erik Sigsgaard, Preben Wilhjelm og Hanne Reintoft i spidsen skilte sig i 1967 ud fra SF og stiftede Venstresocialisterne. Dengang var SF en del af det røde kabinet og dannede regering med S. Her var både Neptun og Pluto på spil og sørgede for sprængningen af partiet.

Lige nu betyder de nævnte spændinger, at der ikke er nogen reel ledelse i partiet. Annette Wilhelmsen er kun en skyggeleder. Reelt ledes partiet af Holger K. Nielsen, der også er stand in for Vilhelmsen i vigtige pressemøder. Selv har hun dårligt svaret på et eneste spørgsmål fra pressen endnu, men snakker sort og helt uden om på ethvert spørgsmål. Så hun er det reelle problem lige nu, bortset fra partiets horoskop, som udstiller de universelle udfordringer i partiet. Et horoskop ser det hele i symbolsk form.

Jesper Petersen er født i begyndelsen af Jomfruens tegn og har derfor Neptunspænding til Solen – altså også et opløsningsaspekt, som dog er væk om et års tid – lige den tid, det tager at vænne sig til nye omgivelser. Neptun er det, der sker bag kulisserne, og Corydon vidste om flugten ra SF før partiet selv. Sass har sikkert også været klar over det, og måske endda Thorning herself.  

Cypern i opløsning

Cypern blev erklæret for en selvstændig stat den 16. august 1960 ved midnat. Det betyder, at landet har store problemer mindst 5 år frem i tiden. Pluto står i et par år frem oven på Saturn i 8. hus, så der kæmpes en dødskamp på det økonomiske område. Og i de næste 5-6 år er det opløsningsplaneten Neptun, der er på spil med spændinger til en række planeter. Først tager den transformations- og værdiplaneten Pluto, dernæst økonomiplaneten Venus. Så kommer turen til Mars, og til slut Månen og Ascendanten. Det er så mange udløsninger af spændinger over så lang tid, at landets fremtid er på spil. I hvert fald skal landet sættes under administration af enten EU eller Rusland – eller begge i fællesskab. Det kunne være en god samarbejdsøvelse for de to parter, og sådan tror jeg også det bliver i en eller anden udstrækning, men der vil være store knaster undervejs.

 

UGEHOROSKOP uge 13 – Påskehoroskop af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der sker en masse i denne uge, og du kommer ikke til at kede dig! Følelsesmæssigt sejler du til tider på åbent hav i orkanstyrke. Du kan føle dig stresset, og det bedste du kan gøre er, at tage en ting ad gangen i stedet for, at du kaster dig ud i en masse på en gang.
PS: Udnyt din energi bedst muligt.
TYR
Selv mindre problemer og udfordringer kan hurtigt virke meget store. Ændringer i planer og forsinkelser vil også nærmest være reglen og ikke undtagelsen. Tag dig tid til at slappe af, og få lidt tid til dig selv, så du kan tænke, det er kun midlertidigt og tingene lysner.
PS: Vær aktiv og få ryddet op.
TVILLING
Forhåbentlig har du en masse sociale arrangementer i denne uge, du trives nemlig med, at have mennesker omkring dig. Alle former for samarbejde gavner dig, og du vil finde det spændende. Selv de sværeste udfordringer få du løst hurtigt, da dine ideer er exceptionelle. 
PS: Husk også at passe på dig selv.
KREBS
En blandet uge venter, hvor du både kan opleve op- og nedture. Du vil til tider finde, at du tvivler på dig selv, og det stresser dig, da du herved har svært ved at træffe beslutninger. Selv om tingene ikke bliver helt, som du gerne vil have dem, så prøv at se muligheder fremfor begrænsninger.
PS: Giv slip, så løser tingene sig.
LØVE
Hvis du keder dig, og det kommer du let til, kan du finde på at provokere lidt. Tag initiativ til at opleve noget anderledes og nyt, noget der pirrer din nysgerrighed, og kom lidt væk fra de vante rammer – der skal ske noget. 
PS: Tag tingene i egen hånd.
JOMFRU
Det bliver ikke helt let for dig at være sammen med andre mennesker. Har du familiearrangementer i påsken, så må du passe lidt på. Du bryder dig ikke om at miste kontrollen, og der er desværre ikke alle, der er helt forudsigelige lige nu. Det gælder også din partner.
PS: Vær lidt impulsiv indimellem.
VÆGT
Du kan blive skuffet af andre mennesker. Ikke alt er, hvad det ser ud til, og løfter kan blive brudt. Andre er meget hurtige til at love, og kan så ikke leve op til det alligevel. Der kommer dog nogle muligheder udefra, som du bør kaste dig ud i, det bliver spændende.
PS: Lad dig inspirere af andre mennesker.
SKORPION
Passer du ikke på, vil du blive fanget af detaljer og herved miste det store overblik. Du har meget travlt, og den travlhed kan du blive så opslugt af, at du glemmer at nyde nuet. Se på dine to-do-lister igen, måske behøver du ikke at nå helt så meget?
PS: Lad være med at brænde dit lys i begge ender.
SKYTTE
Du vinder meget ved den måde, du frygtløst kaster dig ud i tingene på. Der sker en masse spændende, som andre sætter i gang, samt det, du selv starter. Det bliver en god uge, men du kan miste overblikket, og så får du ikke noget fulgt til dørs.
PS: Bed andre om at hjælpe og deltage.
STENBUK
At forene det praktiske med det behagelige bliver ikke helt let. Der sker en masse, og der er stor fokus på din bolig, hvor du med held kan foretage nogle ændringer. Samtidig med dette, ønsker du også, at være lidt udadvendt og sammen med andre mennesker.
PS: Du gør det godt!
I
VANDBÆRER
Uventede, behagelige overraskelser venter på dig. Du har god energi, og du kan derfor udrette en masse, men pas på med, at du ikke gør for meget. Der er stor fokus på, hvordan du kommunikerer med andre mennesker. Her skal du træde lidt varsomt.
PS: Tag en ting ad gangen.
FISK
Få de ting lavet, som du har mindst lyst til, så du kan hygge dig med de sjovere arrangementer og opgaver. Du skal dog stadig være grundig, ellers kan du lave fejl, og så tager det endnu længere, inden du er ”fri”. Gør ikke mindre ting til store problemer, tag lidt let på det.
PS: Der er fokus på dine værdier.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar