torsdag den 7. marts 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

Dagen ligner lidt i går. Det hele er sat lidt på pause, dog ikke i samme grad som i går. Der er stille på mange punkter, dog ikke hvad angår konfliktenergierne, som kører på. Ikke de store verdensomspændende, men i mere lokal forstand. Og det kan være irriterende, når der i virkeligheden er tale om mindre væsentlige uoverensstemmelser, hvor folk hurtigere farer i blækhuset.

 

 Selv om vi ikke er så glade for konfliktenergierne, er det nogle meget handlekraftige energier, som medfører udrensning og fornyelse. Der er dog en del fokus på konflikterne i verdens brændpunkter. Også herhjemme politisk. Der sker mange ting i disse mindre konflikter, både godt og skidt.

 

Konflikterne har det positive i sig, at tyren tages ved hornene, Samtidig med, at vi tager en dyb indånding og reflekterer over livet.

 

Der er så småt en eventyr- og rejseenergi på vej, som gør, at tingene vil forandre sig endnu hurtigere i de næste dage. Livet er generelt blevet mildere i de sidste dage, og vi får et langt og mildt forår, især fra engang i næste uge.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar