søndag den 17. marts 2013


Kommentarer 12

 

Information

Husk linket til Gregg Bradens besøg den 19. marts, sendt i søndags. Ligger på bloggen.

 

Link til smagsprøve på det nye nummer af HOROSKOPET


---

Linkhttp://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/03/16/110400.htm

I ovenstående link kan du læse lidt om, hvordan nordisk kost har en gavnlig indflydelse på helbredet.

 

TILBUD

På disse specialtilbud får abonnenter ikke de normale 20% i rabat:

 

Gregg Braden dvd

Gregg Bradens fantastiske dvd ”The cure is…” kostede normalt 299 kr. Så satte vi den ned til 199 kr. NU kan den fås for 149 kr. ved overførsel til regnr. 3679, konto 1057 8590. Porto 35 kr.

 

Astrologi & transitter

Lejla Lindholm Christensens bog – eneste af sin art på dansk - kostede normalt 279 kr., men sælges nu til 129 kr., som kan indsættes på ovennævnte konto. Husk porto 35 kr.

 

Stephen Arroyos seneste bog

Person-to –Person Astrology er den seneste bog af denne fantastiske forfatter. Normalpris på bogen var 350 kr., men den er i marts nedsat til 199 kr. Kan overføres til ovenstående konto plus porto 35 kr.

Alle anmeldte bøger i hus

I Astrologimagasinet HOROSKOPET har vi indført det system, at alle anmeldelserne (bøger, dvd, cd) lægges på www.astroshop.dk MED anmeldelserne, så man kan læse om dem, før man køber. Husk, at alle abonnenter får 20% rabat, også på de nye ting. Rabatten fratrækkes automatisk ved opgivelse af abonnent-adgangskode. Husk, at du ved at abonnere også får tre gratis horoskoper, du kan bruge som gave til andre (værdi:  7-800 kr.).

Stort set alle abonnenter ser ud til mat have modtaget deres blad fredag og lørdag, selv om vi sparede porto ved forsøgsvis at sende det som B-post denne gang.

 

PDF-abonnenter på eMagasinet HOROSKOPET

PDF-abonnenter får bladet hurtigst af alle, da det udsendes elektronisk på udgivelsesdagen. Men vi bliver sikkert nødt til at udsende det i to udgaver. Den udgave, der blev udsendt torsdag, var i ”low”, det vil sige lav opløsning, som langt de fleste ikke har problemer med at modtage. Til gengæld er der slækket lidt på læsbarheden, sær illustrationerne er mindre gode. Derfor tilbyder vi at sende en højopløselig udgave på ca. 12 MB til dem, der måtte ønske dette. Send da blot en mail på astrologi@astrologihuset.dk

 

Tophistorierne i dette nummer

Aase Kærgaard er hjemme i russiske forhold og det russiske sprog. Hun har skrevet en rigtig god artikel om Pussy Riot og deres forhold til Putin, som satte gruppen i fængsel. Nogle er nu løsladt, men ikke lederen Nadesdja Tolokonnikova. Aase skriver i artiklen ”Davids kamp mod Goliat – Pussy Riot i Putins kløer, men hvor længe?” om, hvornår hun mener, Tolokonnikova bliver løsladt , og om det kan hænge sammen med Plutos snarlige problematiske besøg i Putins horoskop.

Så er der en artikel om Søren Kierkegaard i anledning af 200-året for hans fødsel i maj 1813, året for statsbankerotten, hvad Kierkegaard senere ironiserede over. Han er en så spændende filosof, at det kalder på en artikel mere. Vi forsøger at få en Kierkegaard-ekspert til at skrive om den verdensberømte filosof. Ikke mindst om Kierkegaards spirituelle side, som der var for lidt plads til i dette nummer.

 

Radio Klassisk – ny situation forudselig

Den seneste udsendelse om Beethovens horoskop kan ikke lægges på YouTube, da teknikken svigtede på radiostationen, så den ikke blev optaget. Måske meget symbolsk, for næsten alle medarbejdere er blevet fyret, fordi stationen så vidt vide skal sende nonstop klassisk musik uden studieværter. Måske er det tekniske svigt symbolsk, netop af den årsag. Vi må se, om der ikke opstår nye muligheder i kølvandet på ”den klassiske krise”. Men foreløbig ar udsendelsesrækken ”Geni og astrologi” nedlagt. Ikke underligt astrologisak set, da Pluto står på stationens Ascendant lige nu, hvad jeg også udtalte mig om i den første udsendel med astrologi på stationen. Først blev stationen udskilt fra Radio 100 FM, og nu sker der store ændringer i sendefladen.

 

Ugens humor

Ham Blachman, altså

Der er gang i den, når Thiomas Blachman optræder. Det har givet navn til den helt nye stil ”Blachman Style” – nu også kaldet Blach-nam Style. Han overvejer endvidere at gå med i i retro-gruppen ”Blachman Turner Overdrive”.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

En god uge på nogle områder. Ugen starter dog med en noget kaotisk kommunikationsenergi. Det betyder, at mange forhandlinger, samtaler og diskussioner bliver kludrere og ustrukturerede. Det ser ikke så godt ud for den forestående lærer-lockout. Men det ser dog stadig ud til, at konflikten enten bliver aflyst i sidste øjeblik, eller bliver ultra-kort.

Det er specielt de økonomiske forhold, der kan drille i begyndelsen af ugen. Der vil komme en del oprydning og opgør. Det gælder på det offentlige område, men også på det mere private, nære område.

I det hele taget er der et stort fokus på mentor-energierne. Ikke kun hvad angår lærerne, men flere grupper af lærere og mentorer. Både i det offentlige og i det private system. Der skal ryddes op, og tiden er til forandring.

 

Midt på ugen vender det helt om, og der kommer en meget fin og rolig energi. Er stor portion ironi og humor kan løsne energien op.   

 

De største begivenheder i denne uge vil blive lærerkonflikten, opgøret hos Socialdemokraterne og X Factor, hvor Wasteland har gode vinderchancer.

 

I den store verden er det økonomien, der kommer til at præge ugen. Her kan der også være udfordringer i forhandlinger, især i ugens første dage. Men det hele løser sig på i ugens sidste halvdel.

 

 

 

Ugen, der kommer

Der er hele tre konjunktioner på himlen i den kommende uge. Dog er det kun den ene, der er helt eksakt, nemlig Mars/Uranus-konjunktionen i Vædderen. Det betyder, at det bliver en uge med nytænkning og innovation over en bred kam. Der kan virkelig komme skred i tingene. Også i det, der har været gået i total hårdknude. Store opdagelser eller opfindelser kan blive gjort i denne uge. Især i ugens sidste halvdel.

Merkur er i konjunktion til Neptun, her kommer fantasien og intuitionen med ind i billedet, og så er Solen i konjunktion med Venus, så værdierne og kærligheden også er til stede. Alt i alt en helt fantastisk uge, hvor alt kan ske, og hvor man bør lade sig overraske – måske endda overrumple. Og Merkur vendte søndag og går nu den rigtige vej igen. Jubelen vil nærmest ingen ende tage.

Venus går ind i Vædderen den 22.3. kl. 4.16, så kommer der mere aktivitet i kærlighedsliver og i den økonomiske verden. Det er sådan en dag, men burde tage beslutninger på både det kollektive plan i politik m.v. og på det personlige plan.

Og så det vigtigste: Det astrologiske nytår falder i år den 20. marts, helt nøjagtigt kl. 12.02, hvor Solen går ind i Vædderen og sætter fut i mange ting. Det er virkelig en tøbrudsuge, så det forslår – på alle planer og måder. Dog kan dagen i dag godt være noget urolig – ugens mest udfordrende dag. Læs i Astrologimagasinet HOROSKOPET om tydningen af hele det næste kvartal.

 

MANDAG

Det er ikke ugens mest energifyldte dag. Men alligevel kan man godt stå op til en optimistisk dag, hvor humøret er nogenlunde højt, selv om vejret måske driller. Aftenen før og natten til mandag står Månen sammen med Jupiter i Tvillingerne, så det er en nat med mange tanker, og måske kan man huske sine drømme, som skal tolkes med optimisme, uanset hvad man drømmer. Vejrliget bliver dog generelt taget med en god portion overbærenhed.

 

TIRSDAG

Ca. kl. 20.00 går Månen ind i Krebsen og øger nærheden i familierne og lokalsamfundet, og måske rykker hele nationen tættere sammen i de kommende par dage. Månen skal i dagtimerne lige forbi spændingerne til Solen og Venus, og det kan giver følelsesmæssige svingninger og stemningsskift. En lidt rastløs energi, hvor man løber fra Herodes til Pilatus.

 

ONSDAG

I dag laver Månen flere spændinger, og det kan skabe en del uro, især i dagtimerne. Her er Månen i spænding til både Mars (temperamenterne), Uranus (protester, frihed) og Pluto (turbulens). Dog er den samtidig i harmonisk aspekt til den stabiliserende Saturn, som holder måde med galskaben.

Overfølsomhed er et af dagens kodeord. Giv slip på problemerne og tag de store beslutninger i stedet.

 

TORSDAG

En rimelig rolig dag, hvor Månen ikke laver aspekter. Godt med lidt afslapning oven på gårsdagens strabadser og konfrontationer.

 

FREDAG

Ca. kl. 8.00 går Månen ind i Løven og skaffer format over tingene. Her har vi ugens mest fantastiske dag, hvor projekter vil lykkes optimalt. Mener det er den dag, Den Blå Planet åbner på Amager, så det bliver helt forrygende. Håber på mange projekter rundt om på denne dynamiske dag, hvor det meste vil lykkes. Månen står flot til Sol/Venus-konjunktionen i Vædderen. Om aftenen og natten står den godt til Mars og Uranus, så der er noget af en jubeldag, hvor ting nærmest skriger på at blive ført ud i livet. Venus går ind i Vædderen og nærmer sig Solen. Læs også i indledningen.

Dog skal man være forsigtig med især de fysiske aktiviteter, for Mars står på Uranus og giver vældig fornyelse, men man skal være forsigtig og mærke godt efter, inden man skrider til handling. Handling skal der til, men bare den er så velovervejet som mulig, så er det kanon.

 

LØRDAG

Flere af gårsdagens aspekter kører videre, men ca. kl. 6.00 står Månen i spænding til Saturn og giver træghed og træthed, mange vil føle sig udkørt oven på den aktive fredag. Men ellers en ganske udmærket dag, som dog ikke helt står mål med gårsdagen.

 

SØNDAG

Ca. kl. 17.00 går Månen ind i det stille tegn, Jomfruen. Det vil være godt at slappe af denne dag, hvor Månen kører i tomgang. Dog er det ikke alle, der kan slappe af, for nu begynder Mars at stramme op til spændingen til Pluto, og det maner til forsigtighed. Dog kan det være godt at tage store beslutninger på en sådan dag. Det er godt at rydde op og lave lidt praktiske ting i dag.

 

 

Pavehumor - Messi og Messias

Humoristisk clairvoyance?

Da jeg sad og så noget af  gudekampen mellem Barcelona og Milan et par dage før pavevalget, slog det mig, at det kunne være ret sjovt, hvis den nye pave kom fra det land, hvor verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi kommer fra, nemlig Argentina. Så ville de lige nu få både en Messi og en ”Messias”. Og sørme, om det ikke blev sådan. Og Barcelona har altid noget guddommeligt over sig, især når de spiller kampe under konklaver. Den 26. oktober 1958 vandt de over Real Madrid, også med 4-0, og den 14. oktober 1978 vandt de med de samme cifre over Las Palmas – alle tre kampe spillet under et konklave, et pavevalg.

Den 13. marts 2013 kl. 19.05 steg den hvide røg op fra skorstenene på Det Sixtinske Kapel og kundgjorde for alverden, at nu var paven valgt. Det skete med hele 4 planeter i Fiskenes tegn – kristendommens symbol. Så 4-tallet er virkelig et gennemgående træk her. En af de fire planeter er Fiskenes egen planet, Neptun, der står sammen med Merkur (beslutninger, kommunikation). Og så er Solen i konjunktion med kærlighedsplaneten Venus i Fiskenes tegn. Med sådanne kombinationer kan der ske mirakler, og det får den nye pave brug for. Kærlighedsplanetren Venus er horoskophersker, fordi Ascendanten står i Vægten.

Månen er i spænding til Pluto, så der skal komme et opgør med de pædofile tendenser i den katolske kirkeverden. Men interessant nok har Frans den 1. hidtil kun tordnet mod bøsser og lesbiske, abort og prævention, men ikke et ord om pædofile, hvad de bliver nødt til nu, ellers går det helt galt.

Frans den 1. er født den 17.12 1936 i Buenos Aires. Jeg skød ham til at have Ascendanten i Fiskene, men jeg spurgte Kirsten Brun, om hun kunne tune ind på fødselstidspunktet, og det kom prompte: Kl. 12.47 – og det giver en AC i Fiskene, som står for den universelle kærlighed (altruisme) Han har også skæbneplaneten Saturn i dette tegn. Skytten repræsenterer den gejstlige verden, så det er et godt horoskop til en pave.

Han er dog en sammensat natur - både er konservativ og nytænkende, og naturligvis religiøs. Det siges, at han havde relationer til det gamle, argentinske diktatur. Det vides dog ikke præcist hvordan. Men han protesterede angiveligt ikke over noget, hvad der dog kan skyldes, at han dengang ikke har villet politisere. Det bliver han nødt til nu, idet en pæn del af en paves virke er politik. Interessant nok havde den nyligt afgåede pave også Fiskene på AC – og var ildtegn som den nye pave.

Lige nu og resten af året står Pluto på pavens Merkur i denne tid og viser, hvad han nu skal udføre, nemlig en reform af den katolske kirke, som i den grad trænger til en modernisering. Det vil ”ende” med, at bøsser og lesbiske bliver taget til nåde, og at det kommer et opgør med den pædofili, der har været til stede hos mange katolske præster og kardinaler. Og så kommer der et opgør med aborter, som også er Plutos område. Uranus (fornyelse) står i spænding til Merkur, så han skal nok løbe sig nogle staver i livet på den konto. Måske vil det vise sig, at han alligevel er for gammel til den opgave, men han vil helt sikkert gøre et behjertet forsøg. Det er en simpel nødvendighed for den gamle kirkeverden.

 

Krisen og EU

Krisen kan føre til et helt nyt og meget bedre samfund, hvis vi tør sige ja til en ny måde at leve på uden stress og jag. På den måde ville vi føre salig Kierkegaards tanker ud i virkeligheden. Han hadede stress, jag og ”grosserermentalitet”. Og sådan kommer det til at blive på et tidspunkt, når det går op for os, at stress går ud over vores velbefindende. Det tidspunkt kommer, hvor vi i vores materialistiske ræs har fået nok og får behov for at slå os til ro.

Det er et af krisens budskaber, og krisen er tydeligt tegnet, både i EU´s og i Danmarks horoskoper, hvor henholdsvis Pluto og Neptun er i aktion. I Danmarks horoskop har Pluto været i spænding gennem nogle år, men har nu sluppet sit tag. Nu har Neptun taget over og har løbet en hel runde på ca. 164 år – fra 1849, hvor det moderne Danmark blev til. Men Plutos favntag er slut, og derfor går det også rimeligt her til lands i forhold til mange andre steder. Men på grund af manglende opsparing i 00´erne er vi på visse måder i samme båd som Italien og Grækenland? Vi kan ikke agere lokomotiv, som Tyskland heller ikke kan.

 

I klasse med Italien og Grækenland

Hvad angår det at være lokomotiv på den økonomiske front er Danmark altså stort set i klasse med landene i Sydeuropa. Det viser et Europa, der bløder på det økonomiske område. EU´s 427 medlemslande plages af stigende arbejdsløshed, især blandt ungdommen, samt stigende fattigdom. Forklaringer er mangel på vækst. Astrologisk set vil det være sådan frem til 2016, hvorefter det vil lette lidt. Først i 2023/24, når Pluto går ind i det næste tegn i rækken, Vandbæreren. Så sker der ting og sager på det innovative felt – en teknologisk revolution står for døren. Astrologisk set vil det dog ikke bringe mange flere i arbejde, fordi arbejdspladserne i stigen om gang vil blive overtaget af robotter. Men det føles sikkert mindre, fordi det giver nogen velstand. Men når jobbene ikke følger med, vil vi igen komme til at opleve en økonomisk boble som den, der tog sin begyndelse i 2008. Når man effektiviserer og automatiserer, vil det ikke gavne antallet at folk i arbejde synderligt. Det er med andre ord et tegn på usundhed. Der ER bare ikke plads til, at alle kan komme i job. Som Tænketanken tidligere har været inde på mange gange, hænger det også sammen med noget, der overrasker mange, nemlig det faktum, at verden reelt er overbefolket allerede nu – set i forhold til vore krav om job m.v. Det er kart som dagens lys, at når der er for mange mennesker, er der ikke arbejde til alle. Og HVIS der var, så ville det gå ud over miljøet og bæredygtigheden. Vi sider med andre ord i en fælde. Lige meget, hvad vi gør, har det tilsyneladende negative konsekvenser.

Der er derfor kun en ting at gøre. Nemlig at gøre op med det nuværende økonomiske system. Og det er ikke så svært, som det kan lyde. Det ER trods alt mest luksusproblemer, vi sidder med. Stort set ingen i den vestlige verden dør af sult. Tænk på den tredje verden, her kan man tale om udfordringer. Her er det kun en rask beslutning om en omlægning, der skal til for at løse problemerne.

Hvis vi alle står sammen, ville det være en smal sag at få sat den rette kurs og pløje os gennem det morads, som vi selv har gerådet os ud i. Vi tror, at vi kan vokse os ud af krisen ved at fat gang i hjulene – i produktionen. Men det er igen kunstigt og derfor bobleskabende.

Vi bliver derfor nødt til at skabe reel bæredygtighed, hvilket skal ske ved grundlæggende at forandre samfundet på en bæredygtig måde. Vi må kort sagt til at blive toneangivende på det grønne område – ikke kun tale om det. Der er naturligvis gode eksempler rundt omkring, men vi mangler at få sat skub i lokomotivet i den positive og livsbekræftende retning.  Ved at sætte gang i den indre vækst på bekostning af den ydre, vil det sætte skred i den vedvarende og positive udvikling.

Se side 2 (lederen) i Astrologimagasinet HOROSKOPET (smagsprøverne på det nye nummer):


På den måde kommer vi ud af den fælde, vi er havnet i, hvor mekanikker er, at den økonomiske vækst hører uløseligt sammen med produktivitetsudviklingen. Lige nu er vækst så lav, at der f.eks. ikke er brug for flere flere erhvervsaktive samlet set. Vi er med andre ord ved at tabe en helgeneration på gulvet. OG det blibver ikke meget bedre, før vi fortager en turnaround mod den mere immaterielle verden. Kun på den måde får vi en bedre fordeling af ressourcerne og dermed et med liv til mange flere.

Den helt store katastrofe lige nu ligger i, at befolkningstallene stiger, samtidig med lavvæksten. I det nuværende system skal den økonomiske vækst være højere end produktionsvækst og befolkningstilvækst tilsammen, før arbejdsløsheden kan falde. Og det kan vi ikke sidde på hænderne at se på. Det kræver hurtig handling, hvad der også er mulig, hvis den politiske vilje er der. Fortsætter den med at være ikke-tilstedeværende, så må befolkningen selv tage affære.

Væksten i EU halter hele 18% efter væksten i USA. Danmark er hele 24% bagud. Det bleiver mere tydeligt, hvis det måles i procentpoints på BNP-væksten. Så er efterslæbet 44 procentpoint for EU og 58 for Tyskland og Danmark. Disse beskæmmende tal kan vi afskaffe ved at sætte gang i 10´erne på den helt rigtige måde. Der er ingen katastrofe at have lavvækst på det materielle område, når blot der sættes skub i den modsatte vækst på det immaterielle plan.

På med arbejdshandskerne.

 

EU

Akilleshælen i EU som helhed er, at man i de seneste mere end 30 år ikke har formået at skabe særlig høj økonomisk vækst. Der er stor variation fra land til land, men det generelle billede er nedslående her. Eller er det? Jeg mener, at det hele er, som det skal være. Og hvis vi tager udgangspunkt i realiteterne, så er sagen klar. Vi må smøge ærmerne op og komme i gang med opgaven – som en del af fællesskabet. Der må etableres mindre selvstyrende enheder i det enorme EU-system, så det bliver mere demokratisk, nært og overskueligt.

 

Danmark – et land med forbehold...

Vores nation har gennem tiden befæstet stillingen som et af de mest forbeholdne, hvad angår indgåede aftaler. Udenrigspolitisk er det blevet til 46 af slagsen siden 1941. Måske burde aftaler under krigen ikke tælle med, men det er første gang, der så vidt vides er indgået aftaler med væsentlige forbehold. De mest kendte er de 4 forbehold i Maastricht-traktaten fra 90´erne.

Opstiller man et horoskop for Danmark som forbeholdsland, skal det opstilles for den 25. november 1941, hvor vi debuterede på forbeholdsfronten. Under 2. Verdenskrig underskrev Scavenius i Berlin Antikomintern-pagten med Tyskland. Regeringen accepterede aftalen under forudsætning af en tillægsprotokol med 4 forbehold. Også da vi i 1949 kom ind i NATO var der gang i forbeholdene. Dette er naturligvis ikke holdbart på sigt, og i horoskopet for Danmark som forbeholdsland, er det da også tydeligt, at den vej fra nu stort set er lukket. Nu må vi bestemme os for, om vi vil fællesskaberne fuldt ud eller ej. Hvis alle nationer var lige så forbeholdne som os, var det til stor skade for det internationale samarbejde. Og til skade for os selv og vores image udadtil, når vi sådan lukker os sammen om os selv.

Nu kender jeg ikke tidspunktet for underskriften i Berlin i 1941, men det kan godt have været midt på dage, hvor det forbeholdne og skeptiske tegn Stenbukken er på Ascendanten. Herskeren Saturn står i stærke spændinger til både Uranus, Merkur og Månen. Også Solen er med i dete billede, og det giver et restriktivt billede af vores nation. I 2013 står Pluto og Uranus i spænding til Mars, Neptun spænder op til Solen. Desuden spænder Saturn op til Pluto midt på året. Så nu er det slut med flere EU-rabatter og forbehold.

Denne korte analyse er naturligvis skrevet med forbehold...

 

 

 

 


UGEHOROSKOP uge 12 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der sker virkelig meget, og tempoet er meget højt. Til tider vil du have svært ved at følge med, og sørger du ikke for at strukturere din tid og prioritere dine opgaver, så vil du opleve, at du får stress. Når det er sagt, så er der virkelig gode muligheder for dig – du kan, hvad du vil!
PS: Udnyt alle dine ressourcer.
TYR
Du har gode muligheder for at nå dine mål og det, du ønsker dig, men ikke alene. Din partner skal med på vejen, og på jobbet gælder det om at samarbejde om tingene. Du vil få brug for tid for dig selv, du har nemlig en masse tanker og ideer, der presser sig på, og som du skal udrede.
PS: Dørene vil åbne sig for dig.
TVILLING
Bryd ud af dine vante rammer og rutiner, der skal ske noget, og du skal tage skridt imod at forfølge dine drømme. Du vil føle dig inspireret af at arbejde sammen med andre mennesker, men det skal være personer, der giver dig kvalificeret modspil. 
PS: Tag fat og skab de forandringer, der skal til.
KREBS
Arbejde og mål er et stort fokusområde i denne uge. Der er nærmest ikke plads til andet. Du vil virkelig føle, at der er fokus på hele dit fundament, og det du står for. Det vil virke skræmmende, men tager du fat og søger fremskridt og forandring, så vil du vinde meget mere, end du mister.
PS: Pas på dig selv, spis godt og sov rigeligt.
LØVE
Selvom du står fast på dine værdier og er sikker på dig selv, så kan du komme i tvivl. Andre mennesker vil påvirke dig med deres holdninger, og her skal du selvfølgelig være fleksibel og diplomatisk, MEN du er på rette vej, så lad dig ikke stoppe af andres forventninger. 
PS: Tid til nye udfordringer.
JOMFRU
Hvis du vover at miste fodfæstet et øjeblik, så vil du få meget tilbage. Det gælder især, når det kommer til kærlighed og parforhold. Det er dig, der bestemmer, mulighederne er der. Det er en uge, hvor du får meget tilbage ved at være ekstra social.
PS: Det behøver ikke være så svært.
VÆGT
Du vil føle en indre uro, og tager tingene for lang tid, bliver du hurtigt irritabel. Det ligner ikke dig, men lige nu skal du faktisk sætte tempoet op. Andre mennesker kan stresse dig, men ser du bort fra dette og finder ud af, hvad der motiverer dem, så kan du lære noget.
PS: Tæl til ti, når temperamentet løber af med dig.
SKORPION
Allerhelst vil du have, at det bliver en let og ukompliceret uge, men det bliver det desværre ikke. Jo før du holder op med at prøve på at holde fast i status quo, jo før kan du bevæge dig fremad og ikke tilbage. Du kommer langt, hvis du er fleksibel og ikke hænger dig i detaljer.
PS: Du har meget brug for at slappe af.
SKYTTE
Du nyder at være sammen med andre mennesker, men endnu bedre er det at være hjemme sammen med venner og familie. Det bliver bestemt ikke kedeligt, du er nemlig fuld af sjov og gode ideer. Du holder meget af at drille andre, og du gør det på en god og sjov måde.
PS: Få tingene til at ske.
STENBUK
Hvis de mennesker du er sammen med, efter din mening ikke rigtig har noget at ”byde på”, så er du hurtigt videre til noget mere givende. På hjemmefronten kan tingene være noget kaotiske, og planlægning er nødvendigt. Tingene arter sig heldigvis, og alt bliver til det bedre.
PS: Renovering af din bolig vil gå godt.
I
VANDBÆRER
Da du tager tingene meget nært og personligt, kan du være noget defensiv, og det kan komme til diskussioner. Inden du får tænkt dig om, så har du sagt noget, du senere fortryder. Undgå derfor at blive for gal, men få sagt fra i tide. Du har brug for frihed til at gøre det, du føler for.
PS: Du kan lære noget nyt.
FISK
Du har selv indflydelse på, hvordan din uge forløber, det er nemlig i høj grad dig, der sætter dagsordenen. Er du fleksibel og griber de muligheder, der viser sig, så vil du være i stand til at komme langt. Er du for fast i dine overbevisninger, så vil du møde modstand.
PS: Pas på pengene.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar