tirsdag den 20. august 2013


Blev Diana myrdet?

Prinsesse Diana blev kaldt for Lady Di. Ikke Lady die, selv om det lige nu næsten føles som om hun bliver gravet op af sin grav – af døden. Astrologisk set er det lige efter bogen. Hun blev født den 1. juli 1961, og alle, der er født den dag, uanset årstal og fødested, har Pluto (død, genødsel) stående i spænding til deres Sol i denne tid. Så bliver der gravet i fortiden, for horoskoper virker også efter døden. Karmisk clairvoyant Kirsten Brun tunede ind på den nyfødte prins George i Englang og siger, at han er en reinkarnation af Diana, så der er mange ting, der dukker op nu, og Diana er måske blevet forløst gennem at blive reinkarneret.

Det vrimler med konspirationsteorier lige nu, og et brev synes at bevise, at Diana blev myrdet af et medlem af den britiske hær. Og ikke alene skulle Diana være blevet myrdet, det skulle også kæresten Dodi el-Fayed og chaufføren Henri Paul være blevet - i hvert fald ifølge en artikel i The Daily Telegraph. Oplysningerne kommer fra svigerforældrene til en tidligere soldat, og de er videregivet til Scotland Yard, som nu undersøger dem.

Der er 5-6 andre fremherskende konspirationsteorier. Herunder den, at Henri Paul blev betalt for at køre galt med vilje. Det blev påstået, at hun var gravid og snart skulle forloves med Dodi. Dette ville ære skandaløst for det engelske kongehus, og så...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar