fredag den 9. august 2013

Rokaden


Rokaden

I dag kl. 10.30 præsenteres den nye regering for kronprinsen på et astrologisk set ikke specielt godt tidspunkt, tværtimod. Vi skrev i sidste måned om en nødvendig rokade i august eller september, og det blev lidt tidligere end ventet.

Selve overdragelserne af ministerier fandt sted på to tidspunkter:

 

Kl. 13.00:

Erhvervs- og Vækstministeriet

Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri

Handels- og Europaministeriet

Kl. 14.00:

Social- og Integrationsministeriet

Transportministeriet

Forsvarsministeriet

Kl. 13.00 er AC i spænding til Merkur, og kl. 14.00 er den i spænding til Solen – udover nogle harmoniske aspekter.

Hvad angår hovedakserne i regeringshoroskopet, udløser de stærke spændinger mellem Jupiter, Uranus og Pluto – og til dels Mars. Der fremkommer derved et storkvadrat, der er den stærkeste spænding, som tænkes kan. Der skal dermed en rokade mere til, før regeringsmagten vil få mulighed for at kunne beholdes til næste valg – men det er sandsynligvis allerede for sent nu. Så skulle Corydon ind at erstatte Thorning, men selv med en sådan rokade vil det ikke hjælpe om to år.

Henrik Dam Kristensens stjerner står meget fint, så han er tilfreds med formandsposten.

Sass Larsen står også fint lige nu. Han havde ikke overraskende Neptun-spænding (til Mars), da han blev diskvalificeret ved første regeringsdannelse. Neptun er undergrunden og dårligt selskab samt rygter og hemmeligheder. Den har han igen fra 2014 og 2-3 år frem, så han skal virkelig være varsom med ikke at lave noget som helst tvivlsomt, både privat og professionelt.

Pia Olsen Dyhr er også tilfreds, men hun er også inde i en Neptun-periode, der også handler ikke at passe på sig selv. For meget arbejde kan true sundheden. Vi skrev i 2011, at hun nok ville blive transportminister, hvad hun så først bliver nu.

Gjerskov har det mest spændingsbetonede horoskop af alle lige nu. Uranus og Pluto er i spænding til hendes Mars (energi, arbejde)

Nicolai Wammen har også de ydre planeter i spænding nu, så han kan komme få nok at se til. Der kan komme sager i hans nye ministerium, som ikke er sådan lige at få has på.

Nick Hækkerup skiftede, og det har vi skrevet om tidligere. Han er ved at gå ind i en Pluto-spænding til Solen som alle, der er født den 3. april. Den varer det meste af et par år.

Karen Hækkerup Har i de næste to år Uranus og Pluto i spænding til Merkur, så hun skal nok få nogle udfordringer som fødevareminister hen ad vejen.  En post, vi også havde regnet med til hende fra start, men hun skulle lige krydse et andet ministerium først.

Annette Vilhelmsen har Neptun i spænding til Jupiter, som ikke er så slem, så hun er sikkert rimeligt tilfreds, selv om hun lige var nået at blive gladere for sit erhvervsministerium.

Søvndal beholdt sit ministerium, mest fordi kabalen bedst kunne gå på sådan. Men han er også færdig med de spændinger, der har plaget ham i lang tid.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar