søndag den 4. august 2013

Swansea

Jeg har tidligere skrevet om, at Laudrup om ikke så længe (engang i 2014) skifter til en noget større klub. Men hvad siger spillernes horoskoper, hvor vi dog mangler alle tidspunkter? Men vi anstiller et forsøg og har fundet, at rigtig mange spillere på holdet har spændinger der udløber i februar-marts 2014. Man kan derfor vente, at Swansea dels ikke når så langt i Euro League, og at de vil få udfordringer i turneringen, selv om de har lagt virkeligt flot fra land i EL med sejr på 4-0 over Malmø FF pog i realiteten er videre i turneringen.
Det er lettere at nævne de spillere, der ikke har planetspændinger i 2013: Vorm, Britton (MEGET harmonisk horoskop i det næste år), Tiendalli, Richards, Shelvey, Canas. De burde alt andet lige være faste spillere, medmindre hovedakserne driller. En del af de andre vil sandsynlig spiller under middel taget hen over de næste måneder til begyndelsen af 2014. Og nogle af dem bliver måske skadet.
Laudrup har Neptun hen over sin Saturn, og ja - den slutter præcis til februar 2014! Som træneren, så holdet.
Det bliver godt nok spændende at følge holdet i de næste måneder. Det betyder jo ikke, at spillerne ikke kan spille en god sæson, men at de bliver presset på den ene eller den anden måde, så nogle af dem ikke kan spille optimalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar