søndag den 18. august 2013


Information

 

Horoskopets 12 tegn af Claus Houlberg

Claus Houlbergs bog om de 12 tegn har været udgået i mange år. Vi har lige fået den ind ad døren, og den kan købes fra mandag eftermiddag på astroshop.dk – prisen er 250 kr., som også kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

 

Næsten fribilletter

Husk at vi har næsten-fribilletter til Sund Livsstil i Øksnehallen 28.-30. september. Der er ikke fulde fribillettere i år, men dem vi har, koster kun 20 kr., som betales ved indgangen. Se evt. information fra sidste søndags ugebrev, hvor der er mere uddybende oplysninger.

 

Ugens kommentarer af Kirsten Brun

De er udgået denne gang på grund af sygdom, men skulle komme efter planen i næste uge.

 

Kirsten Bruns foredrag tirsdag aflyst

Kirsten er sygemeldt, og det gælder også på tirsdag, desværre. Her skulle hun have holdt foredrag i AstrologiHuset.

 

 

Ugen, der kommer 34

 

Mars er uaspekteret hele ugen, så energi kan mangle retning – eller bare mangle. Især fordi den også kører gennem Krebsen, hvor Mars ikke har det særlig godt.

 

MANDAG

Månen går ind i Vandbæreren kl. 6.07. Så er friheden i højsædet i et par dage. Midt på dagen står Månen godt til Venus, og det giver hygge og harmoniske følelser. Sidst på eftermiddagen går Månen i spænding til Saturn, og så er hyggen forbi og afløses af pligter og ansvar. Også nogle af de mere sure pligter

 

TIRSDAG

Om aftenen står Månen i spænding til Merkur, og så kan der være disharmoni med følelser og fornuft/intellekt. Det går for stærkt. Det er dagens eneste eksakte aspekt, men der er en del ikke-eksakte, som er virksomme, herunder T-kvadratet fra sidste uge. Men Saturn, Pluto og Neptun danner en flot trekant.

 

ONSDAG

Kl. 3.46 er der eksakt fuldmåne, som kan sætte gang i følelseslivet. Husk at trække gardinerne for, fuldmånen kan nemlig forstyrre nattesøvnen med noget uro, som forstærkes, hvis Månen skinner direkte ind ad vinduet. Månen går ind i Fiskene kl. 6.43 og giver et par dage med indadvendt energi samt drømme og intuition. I dag er Jupiter harmonisk til Uranus, og det giver opfindsomhed og trang til at opleve verden. Det er dog en noget flyvsk og utålmodig kombination, der giver pludselige hændelser. Først på eftermiddagen står Månen på Neptun og øger drømmene og intuitionen. En meget følelsesbetonet dag og nat.

 

TORSDAG

Der er ingen eksakte aspekter i dag. Det skulle så blive en rimelig stille dag, selv om nogle af de andre aspekter virker, selv om de ikke er helt eksakte.

 

FREDAG

Kl. 1.02 går Solen ind i Jomfruen og bevirker en måned med meget arbejde, men også med fokus på sundhed og helbred. Kl. 09.13 går Månen ind i Vædderen og giver energi, handlekraft og temperament. Nu skal der knokles i et par dage.

 

LØRDAG

Kl. 00.36 går Merkur ind I Jomfruen, hvor Solen også er, så de næste to dage står ekstra meget i arbejdets tegn sammen med de daglige gøremål i det hele taget, herunder sund, kost og helbred. Døgnet starter med brask og bram, idet Månen udløser storkvadratet mellem Venus, Uranus, Jupiter og Pluto. Det er derfor ugens mest udfordrende dag. Om aftenen er der dog stille igen efter en megen turbulent nat og dag. Det gælder både økonomisk, indlæringsmæssigt og følelsesmæssigt, så det er en dag, hvor man ikke skal tage hurtige beslutninger, og slet ikke hurtige handlinger eller påbegyndelse af nye projekter.

Solen står eksakt på Merkur, som derfor er forbrændt, og det går ud over kommunikationen, som skal være klar og præcis, ellers er misforståelser en del af dagens orden. Tingene går virkelig stærkt, og det kan være et problem i sig selv. Så hvis du skal skynde dig i dag, så gør det langsomt, intuitivt og så velovervejet som muligt. Sørg for at få noget tid sammen med dig selv - det vil være meget velgørende.

 

SØNDAG

I dag får Månen kun en enkelt spænding, nemlig til Mars. Den er mest eksakt midt på dagen – men er virksom det meste af dagen. Månen afspænder oppositionen mellem Solen, Månen og Merkur, og det giver harmoni og forbedrer kommunikationen, som også i dag kan være et problem med uklar snak og beskeder. Først om et par dage et spændingen helt eksakt. Spændingen mindsker også indlæringen.

 

 

Økonomi og fødevarekrise

 

Nu er det Afrikas tur - og Danmarks?

I anledning af udviklingsminister Christian Friis Bachs offensiv mod Afrikas høvdinge, briunger vi dette indslag fra foråret igen.

Man kunne godt unde Afrika en stor økonomisk fremgang. Det bør etisk set være deres tur til at nyde godt af velstandstiderne, som det jo stadig er trods den såkaldte krise. Der er bare lige den hage ved det, at det i så fald med meget stor sandsynlighed vil få kloden til at kollapse på grund af det menneskelige overgreb, dette ville afstedkomme. Dog ikke mere end det, vi andre har udsat naturen for, men kommer et helt kontinent mere med på vognen, så vil læsset tippe, og vi vil kollektivt køre ud over afgrunden, når de sidste ressourcer er brugt op. Denne situation hænger uløseligt sammen med den økonomiske udvikling i resten af verden, og vi kommer ikke uden om erkendelsen af, at det er grundlæggende forkert at pumpe flere papirpenge i kredsløb for at sikre en stigende levestandard i befolkningen – vel at mærke en stigende befolkning. Det er og bliver en falsk måde at klare udfordringerne på. Læs om dette i en kommende artikel, der er færdig om få dage.

Verdensbanken foreslår, at Afrika med sine mange uudnyttede ressourcer skal være med til at brødføde resten af verden i fremtiden. Og majoriteten af afrikanere vil stensikkert også gerne væk fra den nuværende fattigdom – og så ligger det hele jo lige til højrebenet, skulle man tro. Men sagen er mere indviklet end som så. De folk, der sidder på flæsket i Afrika, er ikke sådan uden videre at formå til at afgive privilegier. Og de universelle love vil helt sikkert også stritte imod, at Afrika skal den samme mølle igennem som resten af verden og dermed sætte klimaet i spil. En intensivering af landbruget vil medføre, at naturen igen tvinges ud i taberrollen. Der vil blive overhængende risiko for, at store dele af Jorden vil kollapse, fordi vi hiver fødevarer og ressourcer op af jorden uden at levere noget tilbage igen. Og gør vi endelig det, så er det noget kunstigt, vi giver tilbage til jorden som fx kunstgødning, som på sigt skader jorden. Man håber så, at kunne tjene på dette, men det vil vise sig at være en kortsigtet gevinst, som endda er uden tanke for konsekvenserne af vore handlinger. Alene risikoen for en kollaps burde få os til at holde igen, men majoriteten lukker øjnene og håber, at det hele nok skal gå. Penge og velstand er det, så at sige alle angler efter – men ikke velfærd, vel af mærke, for det indebærer hensyntagen til naturen og ånden.

Afrika bugner af ressourcer, men mange konflikter og endnu flere traditioner forhindrer dyrkning af den afrikanske jord – hvad vi skal være meget glade for på langt sigt, da disse forhold så er med til at udskyde klodens kollaps. Intensivt landbrug og rydning af regnskov er naturens/naturåndernes største fjender. Kolde, bureaukratiske hjerner forstår ikke, at naturånderne, som er dem, der i virkeligheden sørger for frugtbar jord til alle, nu skal arbejde i døgndrift for at sørge for frugtbarhed til et stigende antal mennesker – ikke mindst i Afrika, hvis befolkning vil stige eksplosivt i resten af indeværende århundrede og dermed kommer befolkningstallet op på ca. 11 milliarder i år 2100. Man havde i farten ikke fået regnet Afrika med, ikke mindst fordi man antog, at aids og andre sygdomme vil holde befolkningstallet i ave. Det har nu vist sig ikke at være tilfældet, så befolkningsprognosen måtte justeres.

Nu foreslår Verdensbanken, at Afrika skal hjælpe med at brødføde resten af verden. Omstilling af landbruget kan bidrage væsentligt til at undgå fremtidige fødevarekriser i verden. Det, som der ikke bliver tænkt på overhovedet, er, hvad der så skal ske, når Afrikas ressourcer er blevet udnyttet om nogle årtier – og verdens befolkning er steget endnu mere? Dette er intet mindre end et kollektivt mega-tabu, som ingen bekymrer sig om i ræset mod højere velstand og mindre velfærd. Materiel vækst er et mantra, alle nynner med på - herunder politikerne, der jo skal have flere vælgere til det kommende valg. Dette gælder også virksomhedsejerne, der skal lokke kunder til. Og vi almindelige borgere har vænnet os til en høj levefod, og vaner er meget svære at ændre. De færreste er tilbøjelige til at afgive magt og privilegier. Disse forhold udskyder, at man vil se kendsgerningerne i øjnene. Vælgere og kunder/forbrugere antager mere og mere karakter af kvæg, som kan malkes efter behag. Det er et ræs uden lige, og hvem har i øvrigt nogensinde garanteret os en høj og en stadigt stigende levefod? Vi tager det bare for givet og spiser i stedet naturen med dens iboende åndelige kraft af med en omgang kunstgødning. Jo, man kan roligt fastslå, at vi lever i kunstighedens tidsalder, hvor mastodontismen hersker – the more the better.

Nu skal det også med, at ånderne har lidt i nogen tid på grund af korruption, hvor grådige embedsmænd hæmmer udviklingen af et helt kontinent – eller store dele deraf. Det kan godt ende med, at udenlandske investorer bremser korruptionen, for afrikanerne vil med meget stor sandsynlighed ikke selv være i stand til det på grund af indgroet vanetænkning hos både ledere og folket. Selv om det egentlig er godt, set ud fra et åndeligt synspunkt, at al jord er kollektivt ejet gennem traditionen og tiden, så er det også meget farligt med denne mangel på matrikulering/registrering. Så kan der opstå en meget giftig cocktail, hvis (eller rettere: når) korrupte regeringer går sammen med udenlandske investorer og på den måde tager jorden fra de folk, der bor på den. Dermed er der også dårlig energi til stede, og måske er de fleste ånder allerede forduftet på den konto? På den golde jord er de i hvert fald ikke, det siger sig selv. Nu opruster de sikkert i fred og ro i ørkenområderne, hvor forretningsfolk ikke er så ivrige efter at investere.

Det er så slemt flere steder, at dårlig moral standser strømmen af rent vand. I bunden af samfundet stjæler man vandrørene, så befolkningen er nødt til at drikke forurenet vand, og i toppen har vi korruptionen. I Uganda stjal embedsmændene forrige år 360 millioner kr. af de penge fra Danmark, der skulle være gået til at udvikle det nordlige Uganda. Udviklingsministeren standsede støtten, da det blev opdaget. Så nu har flere områder stadig ikke rent vand, bare for at nævne et eksempel.

Men bare vent, udviklingen skal nok komme til at skride ”frem”, hovedsagelig på den omgivende verdens præmisser. Nemlig de lande, der investerer, og som helt eller delvist efterlader naturen i den stensikre taberrolle. 

 

Ros til regeringen og EU

Jeg har flere gange udtrykt skepsis overfor at kickstarte økonomien. Mit standpunkt er, at man skal spare sig ud af en krise, ikke bare bevidstløst forbruge sig ud af den med merudslip af CO2 til følge, så klimaet og kloden betaler prisen. Og en kickstart vil ydermere vise, at politikerne er reaktive og blot håber på, at der snart må ske noget. Og måske ER det også sådan det hænger sammen, men så er det alligevel en klar fordel for kloden og fremtiden.

Det, jeg vil rose regeringen og EU for, er, at Thorning har sluppet foden fra speederen og tilsyneladende har is i maven, det er den helt rigtige holdning. Det skal hun blot blive ved med og så rette fokus på at få rettet de fejl i systemet, der fører til sådanne kriser. For gør hun ikke det, vil den næste krise bare komme det hurtigere. Jeg kan ikke se andet, end at hun snart må gøre noget revolutionerende, som til gengæld kan sætte hende og hendes land på verdenskortet. Det kan som beskrevet gøres gennem en progressiv bolig- og skattepolitik. Det er de to mest effektive områder at begynde på. De har direkte indflydelse på næsten alle borgeres liv.

Det samme kan siges om EU, der også sparer. De håber så også, at væksten kommer forbi på et tidspunkt, hvad den også vil gøre, men spørgsmålet er, om det er godt, når der kun er tale om vækst på det materielle plan. Man siger godt nok at man vil fortsætte med at ”spare sig til vækst”, men det skal helt sikkert forstås sådan, at sker der ikke noget af sig selv snart, så vil man føle sig nødsaget til at gribe ind. Især med den stigende ungdomsarbejdsløshed i sigte, specielt i Sydeuropa, som har taget alt for let på budgetunderskud m.m. og dermed selv været skyld i miseren. Nu koster det så hele EU, og det må vi tage med. Men der skal gås langt mere grundigt til værks end blot at spare. Man skal i det mindste eksperimentere med nye modeller for at se, om man ikke kan få lukket de huller, der gør, at kriserne bliver ved med at vende tilbage. Læs om Tænketanken Mikros forslag til dette på bloggen og på Mikro, som begge har links fra husets forside.

 

Irans nye regering udpeget

Den nyvalgte iranske præsident Hassan Rowhani (valgt 14. juni) har fået det meste af sin nye regering godkendt af parlamentet sent torsdag den 15. august. Det vides ikke, om det er lokal tid eller dansk tid. Han fik støtte fra pragmatikerne, de oppositionelle og de moderate, og han har prioriteret de erfarne folk. Det vil sige, at gennemsnitsalderen er høj, og det er et kritikpunkt i sig selv. Men det er ikke så underligt astrologisk set på grund af Saturns (alder, erfaring) stilling. Den modtager hele 4 aspekter, tre harmoniske og et uharmonisk, en spænding til Merkur, der dog er i aftagende og derfor ikke specielt stærk. Det er derfor et rigtigt sigte, han har haft. Men det kan godt blive en udfordring, hvis regeringsmedlemmerne ud over deres alder også er konservativt indstillet og dermed ikke indstillet på de nødvendige reformer. En kvindelig professor er blevet vicepræsident. Man opretholder retten til atomprogrammet. Men lad os se på Irans horoskop(er), for landet har to. Et fra grundlæggelse i 1906 og et for Khomeinis præstestyre fra 1. februar 1979.

Jeg vælger dog grundlæggelseshoroskopet fra 7. oktober 1906, selv om det andet horoskop er det mest harmoniske lige nu. Det stik modsatte gør sig gældende med 1906-horoskopet, så nu får vi snart det endelige bevis på, hvilket horoskop, der er det mest virksomme.

I dette horoskop er der en spænding mellem Solen, Neptun og Jupiter. Alle disse planeter bliver angrebet af den aktuelle Uranus/Pluto-spænding, som varsler store ændringer. Men da der er spændinger, som endda afløses af Neptun-spændinger om 2-3 år, så er der store udfordringer for den nye leder. Han skal lede Iran i en svære balancegang mellem den gamle og den nye tid, og det er skrøbeligt. Der skal ikke meget til for at vælte læsset. Der er dog ingen tvivl om, at han vil gøre sit til at ændre positivt på forholdene. Og hvis spændinger behandles rigtigt, så kan de vendes til harmonier. Det håber jeg virkelig han får udvirket.

Rowhanis horoskop

Rowhani er født den 12. november 1948 (tid og sted ukendt) og har derfor Solen i spænding til Pluto (atomkraft, plutonium) i fødselshoroskopet. Han har også et t-kvadrat (stærk spænding) mellem Månen, Jupiter og Uranus, som dog ikke er aktiveret nu. Det er derimod transit Plutos spænding til hans Venus/Neptun-konjunktion, som er eksakt 2014-15. Når så Uranus og Pluto laver spænding i grundlæggelseshoroskopet, lægger det yderligere pres på ham, specielt fra næste år. Han får derfor brug for støtte fra omverdenen, nok allermest fra EU, som må være proaktiv i denne sag, hvis Rowhani skal lykkes med at rette op på forholdet til den vestlige verden. Gør vi ikke det, vil projektet enten kuldsejle og helt stagnere, hvad der jo også er en slags kuldsejling. Der bliver derfor masser at se til for Rowhani, som vil blive presset i stigende grad efterhånden. Han har en stærk vilje, og man må håbe, at den rækker. Hvis den gør, går Iran bedre tider i møde, og omverdenens pres mindskes. Men det er som sagt en enorm opgave, der ikke bliver mindre med tiden.

Jeg vælger at tro på en bedre fremtid for det iranske folk. Men det kræver, at nationen vælger at lave sit Pluto-arbejde, der bl.a. har at gøre med oprydning og at gøre op med fortiden - hvad der jo altid er udfordrende.

God arbejdslyst.

 

Egypten – det arabiske efterår

Der er opstået problemer i kølvandet på det arabiske forår, som ikke blev den revolution, mange havde håbet, og det gælder flere lande. Mest Egypten, hvor den er rivende gal. Den demokratisk valgte regering blev efter store uroligheder afsat af militæret, som dog lover at udskrive nyvalg. Lige nu er det svært at se, hvad det skulle hjælpe, når en demokratisk valgt regering så hurtigt kan blive afsat. Landet var simpelthen ikke klar til demokrati på grund af den meget kraftige polarisering befolkningsgrupperne imellem. Lige nu er det Det Muslimske Broderskab, der er presset. Omverdenen har blandede erfaringer med at gribe ind og tøver. Nu har Danmark meddelt, at den økonomiske støtte bliver indstillet, og det er ikke godt for oprørerne, der ikke vil kunne klare sig uden støtte. Her kommer EU også ind i billedet, men man tøver ligesom USA. Resultatet af det hele er enorme blodsudgydelser, specielt i hovedstaden Kairo. Jeg mener, at der vil blive sat FN- eller NATO-styrker ind i Egypten for at stabilisere situationen.

Astrologisk set står Egypten nu med et fint horoskop, der TEKNISK SET viser, at en løsning burde være mulig og vil komme, forhåbentlig snart. Men da situationen har udviklet sig over tid til at blive så alvorlig, som tilfældet er, går der tid, før man så at sige kan bruge de positive aspekter. Det beror på ”fortidens synder”, og når disse er SÅ omfattende, er det svært. Men jeg tror og håber, at der kommer en international indsats med fredsbevarende styrker, som også er eneste konstruktive mulighed i Syrien. Men det er klart, at Vesten er blevet forsigtig oven på Afghanistan.  Det ER et meget stort dilemma, men man bør ikke risikere så mange menneskeliv uden at gribe ind.

 

”Bombebil” fundet

Den 6. august kl. 9.38 blev politiet alarmeret, fordi et vidne havde spottet en bil med mistænkelige ledninger, der svang sig ind og ud af bilens bund og lignende en bombebil. Bilens ejer viste sig at være en svensker, som eksperimenterede med at få sin bil til at køre længere på literen. Horoskopet tydede dog ikke på, at der var noget farligt på færde. Efter at have konstateret dette, kom jeg i tanker om den berømte sætning, sagt af en svensker i en reklame for bropas på Øresundsbroen. Han siger her, da fire mand stærk løfter en bil med en dansk familie over i en anden bane, hvor prisen kun er det halve: ”Din undervagn ser riktig fin ut”. I bombesagen skulle ”fin” blot udskiftes med ”grim”.

 

Helles deller

Jeg tror, at statsministeren må have fortrudt at hun lod frikadellen flugte over plankeværket - dels fik hun sig et nyt tilnavn, dels flyttede det fokus fra langt mere alvorlige sager.

 

-          Først fandt man hestekød i oksebøffer. Nu har man sørme fundet svinekød i frikadeller!

 

-          Helle, hvorfor kom du ind på det med dellerne?

Det var for at få regeringshalal´en til at gå op – undskyld, jeg mener regeringsrokaden. Eller er det karbonaden?

 

Helle Delle, mig fortælle

Nu kaldes statsminister ikke længere for Gucci Helle, men Delle Helle, og i ATS kan man læse dette digt:

 

Alle børnene spiser halal

Undtagen Helle

Hun vil hel´re ha´ en delle

 

-          Det er vigtigt at skelne mellem hel-al, hal-al og helle-al

 

Hørt på gaden i dag under ironman´en

Ej´ren (udtales eiron, i hvert fald på jysk) er en mand – en ironman

 

Hørt på gaden midt i ugen

Halal-uja – frikadellekrigen er slut

 


 


UGEHOROSKOP uge 34 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Er der noget, du ikke er helt tilfreds med i din bolig, så brug lidt tid på at tænke over, hvordan det så skal være. Ryd op og smid ud, så du får mere plads. Du er engageret på jobbet, og du skal nok nå dine mål, hvis du beslutter dig for det. Der sker en masse spændende ting omkring dig.
PS: Tro ikke på alt, hvad du hører.
TYR
Selvom du får en meget travl uge, gælder det om, at du sætter tempoet ned og ikke op. Når du bliver for stresset, så mister du overblikket, glemmer og laver fejl. Fokuser og hold opmærksomheden på det, du har gang i. Du hygger dig godt i det daglige sammen med din partner – nyd det!
PS: Du bliver positivt overrasket.
TVILLING
Der er flere ting, du skal tage stilling til, og her gælder det om, at du tænker dig godt om. Der er ikke meget, du ikke kan opnå, hvis du vil, og samtidig er heldet med dig. Udnyt de meget positive aspekter til din fordel. Det bliver en meget travl uge, men du har energien til det.
PS: Der skal forandringer til.
KREBS
Dit humør er lidt tungere end ellers, men det behøver ikke at være sådan. Du kan let løfte din sindstilstand ved at foretage dig noget, du synes er sjovt og anderledes. Lad dig derfor ikke forfalde til tunge tanker. Prøv at afsætte kedelige projekter eller luk dem ned.
PS: Slå dig lidt løs.
LØVE
Samarbejde er sagen, du bliver nemlig inspireret af at vende dine ideer med andre. Du kan samtidig nå meget mere sammen med andre, selvom der er noget spildtid, end du kan alene. Det er ikke altid let for dig, at bede om hjælp, eller indrømme, at du har brug for det, men det betaler sig faktisk.
PS: Tæl dine sejre, du har mange af dem!
JOMFRU
Godt selskab får arbejdet til at føles som en leg, og det hindrer dig faktisk heller ikke i at nå alt det, du gerne vil. Du har energi til at få de daglige opgaver hurtigt og elegant fra hånden. Du har en masse positive aspekter, så udnyt disse og kast dig ud i de ting, du føler for.
PS: Det må også gerne være sjovt.
VÆGT
Du har heldet med dig, når det kommer til job og karriere. Derfor er det også nu ,du skal foretage ændringer, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med – nyt job eller nye opgaver venter. Tag også et kig på de fælles familie mål der er: er der noget, der lige skal justeres?
PS: En ven har brug for hjælp, men siger der ikke...
SKORPION
Nu, hvor der atter er travlhed og fokus på alle de daglige ting, så tag en lille timeout og se på, om der ikke er kurser eller noget uddannelse, der fanger din interesse. Du lærer hurtigt, og der skal helst ske noget interessant. Er du single, så bliver det en spændende uge, flirt!
PS: Pas lidt på dine penge.
SKYTTE
Du behøver ikke at gøre alt ting selv, du kan bede kollegaer om en hånd på jobbet og familien om at tage sin tørn hjemme. Det der er din største udfordring lige nu er, at du ikke får truffet de beslutninger, der skal træffes. Det vil nemlig gøre det lettere for dig.
PS: Afslut også gamle opgaver.
STENBUK
Du og din partner er på bølgelængde, og der er harmoni på hjemmefronten. Dette kan du bruge til at få en lille snak omkring jeres økonomi. Der er måske brugt lidt for mange penge over sommeren… find ud af, hvad I gerne vil bruge penge på fremover og læg en plan.
PS: Du har selv en masse gode ressourcer.
I
VANDBÆRER
Du har mange bolde i luften, men selvom du har masser af energi og elsker, at der sker noget, så kan du tabe nogle af dem på gulvet, hvis du ikke er opmærksom. Du kan systematisere og gøre din dagligdag lettere, hvilket giver dig mere tid til dig selv.
PS: Kom lidt væk hjemmefra.
FISK
Der er en masse ting, der falder på plads for dig i denne uge. De forhindringer, der før har været, vil nu nærmest løse sig af sig selv. Derfor får du mulighed for at slappe lidt af, og hygge dig sammen med gode venner og familie. Du vil også have en ekstra opmærksom partner.
PS: Vær lidt skeptisk engang imellem. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar