mandag den 12. august 2013

Fodboldforsøget


Rettelse m.m.

Man havde pludselig ændret på kampstart i Randers fra kl. 14.00 til kl. 15.00 søndag, hvad der giver nogle ændringer i horoskopet. Jeg har ikke kunnet finde ud af, om det er den fremtidige regel, eller det blot var en undtagelse i går. Det må vise sig, men nu hopper jeg ikke på den igen.

Ellers var det korrekt med, at det ville blive en surrealistisk runde. Selv 0-0 kampen i Ålborg var overraskende, og Politiken skriver, at den burde være endt 7-7! Og Nordstrands saksesparksmål 6-7 minutter før tid i Farum, som gav uafgjort mod FCK. Gudemålet faldt kl. 20.40 på et astrologisk set MEGET specielt tidspunkt. Månen var som nævnt i det første indlæg med i et virkelig stærk spænding til hele tre andre planeter i et såkaldt storkvadrat. Den var bl.a. i spænding til de pludselige overraskelsers planet Uranus. Og det var vel at mærke begge hovedakser, der gik ind kl. 20.40 og spændte storkvadratet af - det er meget sjældent, det sker. Og så hører det med, at Ascendanten stod i overraskelsernes tegn, Vandbæreren, hvor netop Uranus hersker. Målet bliver med garanti årets mål i superligaen, lige som det nok er det bedste mål i ligaen nogensinde! Kampen havde nok det mest intense horoskop af alle, idet AC udløste storkvadratet.

Der var enten mange eller ingen mål i kampene. Også dommerpræstationerne var meget svingende. De to straffespark i Farum skulle ikke være dømt. Og de to offside situationer, hvor AGF blev totalt overkørt af Esbjerg med 5-1, hvor der også faldt et gudemål. Men offside situationerne fik stor indflydelse på resultatet, selv om dommeren havde ret her og AGF-træner uret i den forholdsvis nye regel, som i enkelte tilfælde kan give store fordele i at være offside – nemlig, hvis bolden snitter en modspiller og ryger hen til manden i offside position, der så vil stå meget fint placeret til en scoring. Der var vist oven i købet to situationer i samme kamp med dette tema.
 
Nu går den astrologiske analyse i gang for at finde hoved og hale på de spændende kampe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar