torsdag den 22. august 2013


Nye trænere og spillere

I går var det bundklubbernes vagtparade med indkøb før transfervinduet lukker.

FCK fik ny træner på en dag med stærke spændinger, som også findes i Solbakkens horoskop. Det er mest Uranus og Pluto lige nu, og så står den på nytænkning og oprydning. Solbakken må så at sige begynde fra ”bunden” – det vil sige fra grunden. Gør han det på den rigtige måde, så bliver det stort.

Vi havde forudsagt i 2011, at Solbakken gik ind i en problematisk periode, og at FCK burde finde en ny kapacitet, og han slog da heller ikke til det det tyske FCK, nemlig FCKöln. Ej heller i Wolves. Og spændingerne er han ikke færdi0g med endnu, først om et års tid, og til den tid går Neptun hen oven hans Sol(bakken). Det er dog det gode ved det, at hvis han får helt frie hænder til en virkelig tilbundsgående transformation, så kan det være godt. Det er i hvert fald det rigtige at gøre, at satse på en intelligent og klog måde gennem en kontrollerret offensiv, for nu at blive i fodboldsproget. Men der er ingen garantier. Når man ansætter en træner med mange og langvarige spændinger. Det er ikke en naturlov, at det går galt, men hvis der skal konsekvens til, og man skal kaste sig ud i ændringerne nærmest med dødsforagt, ellers går det ikke.

Jeg har skrevet i et tidligere indlæg, hvilke spiller, der ud over klubben (som er stiftet den 1.7.92 og derfor har udfordrende besøg af Pluto, se tidligere indlæg for 1-2 uger siden) har mange spændinger, så er det princippet ”højt at flyve, dybt at falde”, der hersker. Solbakken må foretage det nødvendige og rydde op ved at fyre næsten halvdelen af holdet og bygge noget nyt op omkring resterne af det gamle hold.
Konklusionen er, at Ståle har størst mulighed for fiasko over de næste to år. Det betyder ikke, at der ikke kommer gode perioder, men det vil blive svingende. Men naturligvis bliver det bedre end Jacobs, der lagde ud med nul sejre i dette efterår. Den første sejr kommer sandsynligvis i næste spillerunde, men så kommer CL puljen, og her kommer nok stop-skiltet frem. Ellers skulle det være en meget nem pulje. 
Men nu er det heldigvis sådan, at hvis man gør tingene rigtigt, det vil at sige, at han laver sit Plutoarbejde, og til den tid sit Neptun-arbejde, så kan han få succes. Ellers må man nøjes med et ikke tilfredsstillende resultat. Jeg ville godt påtage mig at coache Solbakken astrologisk til en medalje næste år. Guldet kan allerede være forpasset, men da Riddersholm i FCM også har problematikker i horoskoper og ikke holder i mål, så er der en mulighed, men så skal alt også flaske sig fra nu, og det ER nok for meget at forlange. Todd i Randers vil heller ikke kunne vinde, selv om aspekterne ikke er så voldsomme endda.
Så hvis FCK optimerer omgående kan det i sidste ende ikke udelukkes med guldmedaljer. Men lytter man ikke til planeterne, så er der ingen chancer for guld. Men en optimering sammenholdt med, at de andre hold kommer til at svinge lidt mere endnu, det kan give chancen. 
I et horoskop kan man se, hvilke muligheder, der er, men ikke hvad den enkelte gør for at udnytte mulighederne. Nogle gør noget, andre gør intet. Og rigtig mange tror naturligvis, at de gør det rigtige, hvad der i mange tilfælde også ER det rigtige. Det er her, astrologien kan komme ind i billedet for at optimere resultaterne.

Christian Nørgaard

Brøndby har købt denne unge spiller fra 10. marts 1994. Han har spændinger fra Neptun til Mars og Saturn. Han skal derfor passe på skader i knoglerne, ikke mindst knæene. Her er det godt, han er så ung, men det er en meget stærk spænding, han er løbet ind i. Han skal derfor skånes så meget, det er muligt.

 

Kahlenberg

Og så til et virkelig godt køb. Thomas Kahlenberg er begyndt på en periode, hvor han kan vende tilbage til fordums styrke – og lidt til endda. Her der det nærmest kun medspillerne, der kan begrænse ham. Hvis DE får gang i spillet igen, og det kan Kahlenberg udvirke gennem sit flotte horoskop – ja, så kan han blive intet mindre en frelseren. Hil dig, Kalle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar