søndag den 11. august 2013


Information og tilbud

 

Billetter til Sund Livsstil-messen i Øksnehallen

Vi uddeler billettre med 80%rabat til messen i Øksnehallen, som finder sted 27-.29. september. Sidste år var der tale om fribilletter til alle, der ønskede det. Aflever rabatbilletten ved indgangen sammen med en 20´er. Normal entré er 100 kr., så det giver en stor besparelse.
Ønsker du rabat-billetter kan de afhentes i AstrologiHuset, eller du kan sende en frankeret kuvert, så sender vi dem, du har brug for.

 

”Rejsen” af Brandon Bays tilsendes portofrit

Denne fantastiske bog er blevet revideret og opdateret efter at have været udsolgt i lang tid. Den giver en praktisk vejledning i at heale dit liv. Forfatteren giver bl.a. et eksempel fra sit eget liv, hvor han kurerer en kæmpe svulst i maven. Kan virkelig anbefales at læse. Kommer senere på shoppen, men du kan som ved køb fra antikvariatet blot overføre de 270 kr. til regnr. 3679, konto 1057 8590. Portoen er gratis.

 

Ny artikel til salg fra mastodonternes verden

Der ligger nogle af mine længere – og ikke tidligere offentliggjorte – artikler på astroshop.dk til salg for 10 kr. stykket, og der er nu kommet en ny til i kombinationen alvor og humor. Den er på hele 10 sider og handler om sygeliggørelse gennem diagnosticering af os mennesker - set gennem både den lystige og alvorlige optik.

Af andre artikler til salg kan nævnes Kinas Pluto samt Landbruget, jorden og krisen. De kan alle købes på:


 

Spørgsmål til antikvariatet

Flere har spurgt, hvorfor vi ikke lægger antikvariatets bøger på shoppen. Det ville kæve virkelig mange arbejdstimer, som ville være næsten forgæves, idet der ofte er tale om en enkelt bog af hver titel. Denne skulle så først prissættes og lægges på shoppen, og så snart den er solgt, skulle den slettes igen. Derfor skal pengene overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590. Husk porto 35 kr., hvis bøgerne skal sendes.

Her er et link med et mindre udvalg af de bøger, der er til salg i antikvariatet: http://www.astrologihuset.dk/download/Aug.13-antikboger.pdf

 

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er fyldt med forandringer, både på det indre og det ydre plan. Sommerens kreative og indadvendte energier skal nu passes ind i en hverdag med et hektisk liv. Men det vil lykkes godt for langt de fleste. 

Her i midten af august ånder verden og vender sig mod sensommeren. Det er en fantastisk tid, hvor der begynder at ske vækst, som især kan mærkes i midten af ugen. 

Først på ugen er der lidt kommunikationsproblemer, som dog ikke er voldsomme. Misforståelser vil opstå, men de bliver hurtigt løst igen.

Tiden er stadig præget af at se indad og opdage sig selv på et indre plan – og at få roen og letheden tilbage. Det er en god tid til at begynde at dyrke yoga eller meditere.

Ude i verden er der lidt mere uro end ellers, men mest i den første del af ugen. Der er mange konflikter, men ingen af de helt alvorlige. Vi starter en ny tid i Danmark, hvor valgkampagnen går i gang. Både til kommunevalget, men også til folketingsvalget - som først kommer om to år - og som blev sat i gang med regeringsrokaden. Så de mange løfters tid er sat ind.

 

Kærligst

Kirsten Brun

 

 

Uge, der kommer 33

 

Både Solen, Mars og Venus er uaspekterede i denne uge, når man ser bort fra Månen og akserne. Det gælder også det meste af ugen, hvad Merkur angår. Derfor er der ikke den store energi på at starte noget nyt. Nogle ting SKAL dog startes, no matter what. En ny årgang begynder i skolen, og de vil sikkert komme til at opleve en skole/undervisning, der på sigt mangler retning eller vision. Jupiter har ikke helt forlagt spændingen til Uranus og Pluto, så der vil komme til at ske mange ændringer, især for den nye årgang, der begynder skolen den 12. august i år.

Måske vil vi se en øgning af elever, som holder ferie med deres forældre uden for skolernes ferieperioder. Jeg mødte et barn, der skulle rejse på ferie lige præcis dagen før skolestart. Jeg spurgte hende om, hvad der var bedst: At begynde i skolen efter ferien sammen med alle vennerne – eller at komme på ferie. Og svaret var (naturligvis) et rungende ”PÅ FERIE”. Det er klart, at det efterfølgende kan lægge et pres på både lærere og børn, når ferien på den måde lægges uden for de normale ferieperioder. Det vil i langt de fleste tilfælde betyde, at barnet kommer bagud i forhold til kammeraterne. Dette område skal derfor have stor bevågenhed fra skolers og politikeres side, så det ikke eskalerer yderligere.

Mange begynder også på job efter ferien, og her kan det blive hårdt og krævende at komme i gang igen med det særligt gode vejr i år, som Kirsten Brun forudsagde i december. Desværre blev foråret – eller rettere: mangel på samme - noget af en prøvelse.

 

MANDAG

Kl. 22.18 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med dybde og lidenskab. Ellers ingen eksakte aspekter.

 

TIRSDAG

Månen står i konjunktion med Saturn – eksakt ved 7-tiden. Det kan være svært at komme i gang, og mange får måske det forkerte ben først ud af sengen. Sidst på eftermiddagen står Månen i spænding til Merkur og hæmmer kommunikationen, for manges vedkommende på grund af træthed og deraf følgende mangel på fokus. Da Månen samtidig står godt til Pluto, kan man rette op på situationen gennem mobilisering af viljen.  Så kan man på den måde få gang i systemet og blive glad og optimistisk på grund af Månens flotte aspekt til Jupiter. Det er dog en noget blandet dag, som skal organiseres for at få det fulde udbytte af den, herunder en del hvile – en siesta eller powernapping vil være godt for mange.

 

ONSDAG

Midt på dagen kommer energien væltende, da Månen står godt til Mars. Man er åben og har overskud. Det skorter dog indimellem lidt på det, da Månen samtidig er i spænding til Solen. Det kan gøre, at man har en tendens til at arbejde i ”ryk”. Hav så god en kontinuitet og glidende arbejdstempo som muligt.

 

TORSDAG

Kl. 3.04 går Månen ind i Skytten og medfører et par dage med optimisme og overskud. Dog ikke midt på dagen, hvor der er nogle timer med Månen i spænding til Neptun, hvilket kan give dagdrømmeri og et urealistisk syn på tingene.

 

FREDAG

Kl. 17.37 går Venus ind i Vægten og giver nogle uger med behov for fred og harmoni  samt lyst til at leve livet med stor kvalitetssans. Ved 20-tiden står Månen flot til Solen og giver helhed og harmoni. Arranger en hurtig fest, det bliver en succes.

 

LØRDAG

Kl. 5.25 går Månen ind i Stenbukken og så kommer et par dage med behov for sammenhæng og stabilitet. Dette understreges ekstra af, at Månen sidst på eftermiddagen står flot til Saturn, som er Stenbukkens planet. Samtidig står den godt til Neptun, og det begunstiger også den mere usynlige del af livet, herunder intuitionen. Så både den fysiske og den psykiske del af livet står godt i dag. Om aftenen står Månen på Pluto og udløser t-kvadratet mellem Pluto, Uranus og Jupiter, og så kan døgnet pludselig tage en uventet drejning med konfrontationer til følge. Man skal passe på, hvem man omgås denne aften – og hvordan man reagerer på andre mennesker. Det kan føles meget kraftigere, end man selv ved.

 

SØNDAG

Om aftenen er Månen i spænding til Mars, og så kan følelserne og temperamenterne virkelig komme i kog. Godt det er søndag, så har mange mulighed for at slappe af. Men der kan pludselig opstå noget, man bliver nødt til at tage sig af. Ikke mindst familiemæssigt, da Mars står i Krebsen, hvor Månen hersker.

 

Rokaden

Den 9. august kl. 10.30 præsenteredes den nye regering for kronprinsen på et astrologisk set ikke specielt godt tidspunkt, tværtimod. Vi skrev i sidste måned om en nødvendig rokade i august eller september, og det blev lidt tidligere end ventet. Det kunne godt ligne en rokade, hvor der vil komme flere løftebrud i den kommende tid, og hvor der ikke kommer noget ud af det, heller ikke opinionsmæssigt.

Selve overdragelserne af ministerier fandt sted på to tidspunkter:

 

Kl. 13.00:

Erhvervs- og Vækstministeriet

Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri

Handels- og Europaministeriet

Kl. 14.00:

Social- og Integrationsministeriet

Transportministeriet

Forsvarsministeriet

Kl. 13.00 er AC i spænding til Merkur, og kl. 14.00 er den i spænding til Solen – udover nogle harmoniske aspekter.

Hvad angår hovedakserne i regeringshoroskopet, udløser de stærke spændinger mellem Jupiter, Uranus og Pluto – og til dels Mars. Der fremkommer derved et storkvadrat, der er den stærkeste spænding, som tænkes kan. Der skal dermed en rokade mere til, før regeringsmagten vil få mulighed for at kunne beholdes til næste valg – men det er sandsynligvis allerede for sent nu. Så skulle Corydon ind at erstatte Thorning, men selv med en sådan rokade vil det ikke hjælpe om to år.

Henrik Dam Kristensens stjerner står meget fint, så han er tilfreds med formandsposten.

Sass Larsen står også fint lige nu. Han havde ikke overraskende Neptun-spænding (til Mars), da han blev diskvalificeret ved første regeringsdannelse. Neptun er undergrunden og dårligt selskab samt rygter og hemmeligheder. Den har han igen fra 2014 og 2-3 år frem, så han skal virkelig være varsom med ikke at lave noget som helst tvivlsomt, både privat og professionelt.

Pia Olsen Dyhr er også tilfreds, men hun er også inde i en Neptun-periode, der handler om, at man ikke passer nok på sig selv. For meget arbejde kan true sundheden. Vi skrev i 2011, at hun nok ville blive transportminister, hvad hun så først bliver nu.

Gjerskov har det mest spændingsbetonede horoskop af alle lige nu. Uranus og Pluto er i spænding til hendes Mars (energi, arbejde)

Nicolai Wammen har også de ydre planeter i spænding nu, så han kan få nok at se til. Der kan komme sager i hans nye ministerium, som ikke er sådan lige at få has på.

Nick Hækkerup skiftede, og det har vi skrevet om tidligere. Han er ved at gå ind i en Pluto-spænding til Solen som alle, der er født den 3. april. Den varer det meste af et par år.

Karen Hækkerup har i de næste to år Uranus og Pluto i spænding til Merkur, så hun skal nok hen ad vejen få nogle udfordringer som bl.a. fødevareminister.  En post, vi også havde regnet med til hende fra start, men hun skulle lige krydse et andet ministerium først.

Annette Vilhelmsen har Neptun i spænding til Jupiter, så noget spænding er der måske i, at hun har raget så meget til sig i et superministerium og samtidig kunnet beholde Søvndal. Børneområdet er dog helt malplaceret. Det bliver taget væk senest ved næste rokade.  Men det vil unægteligt komme til at falde tilbage på Thorning, som sidder med det endegyldige ansvar for placeringen af de enkelte poster.

 Søvndal beholdt sit ministerium, mest fordi kabalen bedst kunne gå op sådan. Men han er også færdig med de spændinger, der har plaget ham i lang tid.

 

Kunstige bøffer i tabuernes tidsalder

Det har kostet millioner af kroner at fremstille den første kunstige bøf, som aldrig har været i nærheden af en ko, bortset fra nogle celler, der har været ”genbrugt”. Nyheden blev i går fremført med stor vægt og interesse fra verdenspressen, selv om der går flere år, før man kan masseproducere sådanne bøffer.

Den skulle efter sigende smage godt – og af kød, vel at mærke. Og så skal den bidrage til at mætte det stigende antal munde på kloden. Vi lever i sandhed i kunstighedens tidsalder, hvor det handler om at eftergøre naturen, og det er naturligvis ganske usundt at leve unaturligt, men det er en konsekvens af den overbefolkning, som ingen vil indse, og som derfor også er et tabu. Klimaændringerne er også tabuiseret og forsøges bortforklaret for befolkningen, fx med at det har foregået før. Der er bare det ved det, at det denne gang er menneskeskabt for en stor dels vedkommende. Det vil derfor få ekstra store konsekvenser, men verdens regeringer sidder med hænderne i skødet, og det vil den konsekvente planet Pluto snart vide at skride ind over for. Ganske symbolsk, naturligvis. Men det vil kunne mærkes fysisk. Og gør vi ikke noget effektivt nu, så vil det føles ekstra hårdt i form af naturkatastrofer. For kloden er NØDT til at reagere over for så markante overgreb, som har været i gang gennem årtier, men som nu står til at tage til i styrke.

Kloden har ikke i fem millioner år oplevet en stå stor koncentration af kuldioxid (CO2), og skrides der ikke effektivt ind, vil det forringe eller direkte ødelægge livevilkårene for flere milliarder mennesker. De borgerlige medier saboterer direkte erkendelsesprocessen ved at skrive stolpe o

pg og ned om, hvor latterlig regeringens grønne linje er. De vil smede, mens jernet (eller klimaet) er varmt – tjene flest mulige penge, mens tid er. Og de går bestemt ikke ind for en dansk enegang på området, som de finder alt for dyr og nytteløs! Det er hårde odds, man er oppe imod, men det er Pluto vant til. Den symboliserer både, tabuer, modvilje – og storkapital! Og den kører gennem Stenbukken i disse år, som symboliserer faste, kendte strukturer. Der bliver ryddet op i disse, mens Pluto vandrer gennem Stenbukken.

Heller ikke de politiske kommentatorer tager fat i problematikken. De har travlt med – i den forbindelse – irrelevante personsager, meningsmålinger og analyser af partiernes indre liv. Hvad angår dansk politik har de borgerlige partier direkte meldt sig ud af klimapolitikken og tordner mod ethvert forslag, der fremkommer. Og er Vestre ikke visionære, så opfører de sig, som om de var synske. De har på forhånd sagt fra over for regeringens klimaplan, før den overhovedet er fremlagt. Det er nok den største overspringshandling, der nogen sinde er set her til lands. Man handler reaktivt afventende i stedet for proaktivt handlende. Men det er fint i tråd med partiets politik i mange årtier. Man er bange for, at en miljøindsats vil give bagslag i velfærden – og så vil man jo miste stemmer, hvad der er det største problem for reaktive partier. Og borgerne tænker hovedsageligt på samme måde. Majoriteten vil have, at det hele bliver ved med at være, som det er. Der er nok bekymringer i forvejen. Så nu er der udsigt til, at den såkaldte krise skal overstås på bedste, reaktive maner. Man venter og ser, om der dog ikke skulle kunne ske noget, sådan helt af sig selv. Og i ”værste” fald må man lave en kickstart. Det er, så langt, ”visionen” rækker. Man vil ikke tage ved lære af krisen, men vælger i stedet at forsøge at stoppe de huller, der er årsag til krisen, som så nødvendigvis vil vende tilbage senere i forstærket form. Men det bekymrer ikke mange nu og her, og derfor slet ikke politikerne, der jo hele tiden går efter de sager, der optager folk og derfor giver stemmer. Så det går rigtig godt i lille Danmark. Og nu er aktieindekset lige steget  til rekordhøjde, og SÅ er den jo hjemme, som Ellemann ynder at udtrykke det.

Velfærdsstaten – eller rettere: velstandsstaten, når der er fokus på det materielle - er kørt fast og må hjælpes fri af moradset, som jeg ofte har skrevet om tidligere. Men lige nu ser det ud til at krisen letter, hurra! Der er nemlig tegn på, at det nu går den ”rigtige” vej. Virkelig overfladisk tænkt.

Det hele falder fint i tråd med det, vi lige har erfaret om forholdene i Arktisk Råd, hvor Danmark ganske tavst sidder sammen med flere andre nationer med tilhørsforhold til Arktis. Vi burde fungere som sandhedsvidne, men reagerer med at være tavshedsvidne. Tavsheden – og dermed tabuet -  gælder også de planlagte olieboringer, som nogle lande vil sætte gang i hurtigst muligt – og som vel at mærke kan blive totalt katastrofale. Der er naturligvis tale om øget risiko ved boringer i de massive naturforhold med isen osv. Ingen reagerer heller ikke på, at en hel klimazone er ved at forsvinde. Alle venter på at kunne lave forretninger på olieboringer i Arktis. Det siger sig selv, at dette fokus på penge er et tegn på, at denne indstilling snarest må reguleres. Det er totalt galimatias, hvad der forgår – eller måske alt det, der ikke foregår. Undladelsessynderne vil blive straffet hårdt, når regningerne på et tidspunkt er blevet glemt og fortrængt, og dermed videresendt til de næste generationer. Markedet og dermed pengene har taget magten fra os, og hvis det får lov til at fortsætte, vil det gå ud over naturressourcerne og naturen i det hele taget. Det er alt for høj en pris at betale.  

Den globale opvarmning koster både milliarder af kroner og menneskeliv, og ikke engang ligene på bordet gør indtryk på beslutningstagerne, som kun har fokus på økonomien.

I virkeligheden er det i alles interesse at gennemføre forandringer på klimaområdet, og en grøn, bæredygtig udvikling er ikke i modstrid med vores velfærd, kun med vores velstand, som alligevel ikke behøver at blive større. Men for at sikre fortsat velfærd er det helt nødvendigt at løse klimaproblematikkerne og på den måde få et endnu bedre liv end i dag. Den tid vil alligevel komme, hvor man ikke gør velfærd op i kroner og ører. Vi må derfor få produktionen sat ned og begrænse udnyttelsen af jordens ressourcer. Definitionen på et godt liv både vil og skal ændres snarest. Det er derfor, det haster med at komme i gang med Mikros forslag til en ny boligpolitik. Læs under Tænketanken Mikro på www.astrologihuset.dk

Det bliver virkelig spændende at se, hvad klimaministeren vil diske op med, når han præsenterer regeringens klimaplan i næste uge, hvor Jupiter, Uranus og Pluto er i maksimal spænding. Jeg både tror og håber, at der vil være saft og kraft i forslaget. Men ikke mindst, at man vil implementere forbedringer meget hurtigt. Men let bliver det ikke, når landets største parti melder fuldstændig fra. En sådan destruktiv og saboterende holdning burde virkelig resultere i en stemmemæssig afklapsning ved næste valg. Men sådan ser realiteterne jo bestemt ikke ud. Det er virkelig op ad bakke med klimaet.

Men der er ingen tvivl om, at det vil være i den bedste vilje og mening, at Martin Lidegaard fremsætter forslaget i den kommende uge.

 

-          Hvorfor har man nu lavet en kunstig bøf?

-          Det er selvfølgelig på grund af over-bøfolkningen!

-          Så kan alle få noget at spise i al fremtid?

-          Ja, kunstigt, ikke?

 

-          Krigen i Afghanistan

-          Nu er det danske engagement i Afghanistan ved at gå på hæld, hvad den militære indsats angår - og debatten florerer. Den blev skudt i gang af den radikale Zenia Stampe, der mener, at det var en fejltagelse at gå i krig, hvad hun jo kan have ret i, da krigen på ingen måde er vundet på trods af de ofre, flere lande har ydet. Det var ikke vanskeligt at forudse, at krigen ville blive tabt, eller i hvert fald at freden ikke ville blive vundet, og at vi gik ind i den for at tækkes USA i Fogh-Bush alliancens tid. Men timingen i Stampes indlæg var forkert. Men nu er proppen gået af, og der debatteres indgående i pressen. Det er sådanne fejltagelser som denne krig, at Pluto nu sørger for bliver stoppet – og sandheden kommer frem. Kampen mod korruption vil heller ikke kunne vindes, selv om Christian Friis Bach gør en ihærdig indsats. 

-          Stampe er en af dem, der er født den 30. marts og derfor har Pluto i spænding til Solen, så hun er inde i en turbulent periode. Af andre politikere, der er født den 30. marts kan nævnes Troels Lund Poulsen og Mathias Tesfaye.

-          Taleban vil man heller ikke få gjort kål på, som man havde ønsket. Ej heller den terror, det var hensigten at eliminere. Men det har åbenbart ikke skræmt politikerne, der allerede har nye opgaver klar til de danske soldater andre steder i verden. På et tidspunkt vil den folkelige indstilling skifte og gå imod flere engagementer af den art.

 

Medicinering i psykiatrien – og boligforsøget

Dette er et stadig voksende problem, og nu er det lige kommet frem, at voksne autister får både forkert diagnose og dermed forkert medicin. Personalet mangler simpelthen uddannelse i at diagnosticere voksne autister. Det ER svært at skelne mellem de forskellige lidelser, men hvad med at tage om nældens rod og ændre på det fundament, der skaber flere og flere syge (og sygdomme), især på det psykiske område. I stedet for - og det er sådan, det foregår - at finde ”den korrekte medicinering”, burde man finde den rigtige måde at skrue samfundet sammen på, så medicinering bliver nedsat til et absolut minimum. Som det er nu, bliver doserne sat op og sammensætningen ændret, hvad der også kan være rimeligt ud fra de givne omstændigheder. Men at undlade en forebyggende indsats er direkte uansvarligt. Der vil komme meget mere om dette hen ad vejen.

Vi bør ændre på hele den måde, vores samfund fungerer på. En ny boligform vil have mulighed for at minimere antallet af syge på grund af det sociale fællesskab. Så vil eventuelle dispositioner hæmmes automatisk og ikke udvikle sig lige så kraftigt, som det ellers ville være tilfældet. Det samme gælder mange slags problemer i samfundet, og de er lettere at løse, end man umiddelbart tror, hvis man tør gå ind i problemerne fra politisk hold - og så er det pludselig ikke så nemt alligevel. Men det skal ikke betyde, at boligforsøget går i stå.

Problematikkerne med et øget antal psykisk syge og behandlingen af lidelserne planlægges at blive det næste punkt på dagsordenen for Tænketanken Mikro. Der er nok at tage fat på, og der ligger allerede masser af materiale at gå i gang med, men tiden skorter det noget på. Nu skal vi lige have et nyt nummer af HOROSKOPET færdiggjort.

 

Jehovas Vidner

De har lige holdt deres årlige sommerstævne i Silkeborg, og mange blev døbt i Jehovas navn. Men da planeterne ikke var helt med organisationen i denne sommer, blev de politianmeldt på grund af mindre kønne ord om de frafaldne, som bl.a. blev kaldt for slanger – som er symboliseret af Skorpionen og tegnets planet Pluto, som har været i spændinger det meste af sommeren. Pluto står også for døden og den yderste dom, og organisationen har meget fokus på dommedag. Derfor får du lige denne lille morsomhed med i farten:

I morgen er der atter en dommedag

Hilsen Jehovas Vidner

 

UGEHOROSKOP uge 33 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der er stadig fuld fart på dig, og du kaster dig ud i det ene projekt efter det andet. Samtidig med at du er kreativ, er du også vellidt af dem, du omgiver dig med i det daglige. Der er kærlighed og romantik i luften, og det gælder om, at du er åben overfor nye muligheder.
PS: Du står overfor en ny start, vær social.
TYR
Du har brug for en stille og rolig opstart på ugen. Egentlig har du det bedst, hvis andre ikke blander sig i det du laver, så du selv kan bestemme. Er du i gang med projekter i din bolig, kan du komme langt, og inden du ser dig om, vil du være færdig, til stor glæde for alle.
PS: Du og din partner arbejder godt sammen.
TVILLING
Det er mest af alt indadrettede problemer, du går og tænker på. Det kan være, hvad dine mål skal være fremover, og hvordan du bedst opnår det, du gerne vil. Du har det godt, når der er orden i tingene, for så tænker du bedst. I weekenden kan du med held arrangere en udflugt.
PS: Vil du have andre til at forstå, så må du tale.
KREBS
Du bliver let fanget af andres entusiasme, og kan derfor give køb på dine egne holdninger eller projekter til fordel for deres. Det er vigtigt, at du lige tænker dig om, for ellers glemmer du dig selv. Ikke alt der skinner er guld, så pas på med, hvad du bruger penge på.
PS: Der bliver mulighed for romantik.
LØVE
Det bliver ikke meget bedre! Udnyt de muligheder der kommer din vej i denne uge, du vil nemlig få succes med det, du kaster dig ud i. Der er ikke meget, du ikke kan, hvis du bare beslutter dig for det. Selvom du ikke får handlet på alt, der kommer din vej, bliver det stadig fantastisk.
PS: Først dig selv, og så de andre.
JOMFRU
Du kommer til at væbne dig lidt med tålmodighed, for tingene går ikke helt så hurtigt eller let, som du kunne tænke dig. Når andre behøver det, er du der med en hjælpende hånd eller et godt råd, og det vil blive husket, til du selv en dag har brug for noget.
PS: Arranger noget sammen med gode venner.
VÆGT
Jo flere igangværende projekter du kan få afsluttet jo bedre. Du har brug for at gøre status, og for at tænke over, hvad der er vigtigt for dig fremover. Nye mål og planer bliver lagt. Der er kærlighed og romantik i luften og det giver dig fornyet energi, så hold dig ikke tilbage.
PS: Forkæl dig selv med noget lækkert.
SKORPION
Nye toner viser sig på jobbet, og det bliver ikke kedeligt. Påtager du dig mere ansvar og sætter grænser, så vil du med succes tage et større skridt videre i din karriere. Det er op til dig, at få tingene til at ske. Alt skal dog ikke være alvor, der er også tid til hyggelige og sjove stunder.
PS: Romantik skal der til.
SKYTTE
Følg din mavefornemmelse når det kommer til job og karriere. Føler du dig godt tilpas, hvor du er nu, eller skal der noget nyt til? Du kan få et virkelig godt tilbud. Du får meget ud af at arbejde sammen med andre, og du kan udvide dit netværk – en meget social uge venter.
PS: Du kan øge din indtjening.
STENBUK
Der er fuld fart på, og der foregår en masse omkring dig. Dette skyldes for en stor dels vedkommende, at du selv er aktiv og god til at starte på nye projekter. Du har en stærk vilje, hvilket gør, at du kan komme igennem med det meste. Det er nu, tingene sker for dig.
PS: Du er mangfoldig.
I
VANDBÆRER
Vent med at træffe vigtige beslutninger til senere. Det er ikke helt let for dig at gennemskue tingene i denne uge, derfor bør du faktisk også bare flyde lidt med strømmen. Hyg dig med de mennesker du møder og nyd de kreative ting, der sker omkring dig.
PS: Brug tid med gode kollegaer og venner.
FISK
Der skal ske noget, ellers kommer du meget hurtigt til at kede dig. Slå dig sammen med gode venner eller andre, der har noget spændende at byde på. Alt, hvad der er impulsivt og lyder spændende, bør du kaste dig ud i. Du arbejder bedst, hvis du samtidig har selskab.
PS: Du er impulsiv og spændende.

 

 

 

 

-           

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar