mandag den 5. august 2013

Dagens syner


Dagen er fyldt af visioner og kreativitet. Det er en dag, hvor livet giver mening på et højre plan, og hvor meget bliver kastet op i luften for at falde på plads igen på en ny måde. Kommunikation er væsentligt, men det er en af de dage, hvor alting bliver drejet en lille smule. Det sker på samme måde tre-fire gange om året. Det er ikke de store, altafgørende begivenheder, der sker på en dag som  i dag, det er mere på det stille plan. Det hele føles bare lidt anderledes. Man kan ikke altid sætte fingeren på lige præcis, hvad det er der er anderledes, det er det bare. Det er en dag til at tænke på fremtiden på en anderledes måde, og med et åbent sind.

Det er også en dag, hvor verden tænker nye tanker. Så der vil komme mange nye ideer frem på den politiske scene. Ikke alle vil blive til noget, men det er lige som en global idetank. Mange tiltag vil blive vendt og drøftet. Nogle af de ideer, der kommer frem, vil klart komme til at præge den sidste halvdel af 2013 og noget af 2014.

Ellers er der generelt ved at komme lidt flere indslag på den politiske scene. Sommerferien er langsomt ved af være ovre, og livet vender tilbage. Det bliver en meget spændene tid fra nu og til jul. Den bliver præget at den nye energi og det nye syn på verden, som er skabt i juli. Så der vil være en større åbning - og forandring.
 

Kærligst

Kirsten Brun

Den røde tråd

29230425


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar