mandag den 5. august 2013


Fodboldforsøget – FCK, ryd op!

FCK og Randers er mine favoritklubber, og de mødtes i går med Randers som vinder i Parken. Tager man trænernes horoskoper står FCK bedst i længden, så de vil gå markant frem, og kan næsten heller ikke andet. I Randers har Todd nogle spændinger, som gør, at de ikke holder kadencen og kan slutte helt i toppen, men bliver sikkert nr. 3 eller 4. Ikke mindst, fordi Schwartz sikkert bliver solgt. Han vil blive svingende fra foråret 2014.
Jeg kommer med en bedre prognose – end den første, hvor transfervinduet ikke var lukket, hvad det stadig ikke er, så der kommer lidt ændringer hen ad vejen - lidt senere. Og så den endelige prognose, når vinduet ER lukket.

FCK – ryd op!

Det er meget uvant for FCK at ligge i bunden af Superligaen, men efter tre nederlag i træk, er sagen klar. De ligger sidst efter FCN – de to bedste i sidste sæson. Men hvad er der galt astrologisk set?

I Klubbens horoskop er både Uranus og Pluto i spænding til Solen som ved alle forløb, der er startet den 1.7. Det varer mere end et år endnu, og der skal skæres ind til benet og laves ny struktur med et sådant meget spændingsbetonet horoskop i de næste par år. 2013-15 skal man regne med mange udskiftninger, måske også træneren, der dog ikke har store spændinger. Det, der er galt, er at han mangler aspekter, hvilket faktisk kan være værre end spændinger, for man mangler gennemslagskraft både overfor spillerne og ledelsen. Han har bedt om indkøb til forstærkning af holdet, men intet er sket – i hvert fald ikke nok. De har købt Pourié i Silkeborg og måske et par mere, og det er ikke markant eller aggressivt nok. Til oktober får han gang i den igen, og så skal det nok gå, men så kan det være for sent at blive mestre.

De mangler kort sagt en general nu, både trænermæssigt og spillermæssigt – og måske også ledelsesmæssigt. Det må de se at få noget gjort ved. Her er en gennemgang af spillerne:

Kim Christensen 16.7.79: i år er startet en Uranus Pluto-spænding til Venus, som er helt gal næste år. Der er dog kun den samme spænding, så han holder nok lige kadencen, selv om han bliver lidt svingende, så FCK skal have ny førstemålmand, da Wilands horoskop er helt tosset i det næste års tid. Det begyndte tidligere på året, i begyndelsen af 2013, og FCK har ikke vundet en kamp siden april. Lad Kim vise, hvad han kan nu, og køb en SUPERMÅLMAND UDEN STORE SPÆNDINGER I HOROSKOPET – ELLERS SKAL I BARE TIL DET IGEN!

Lars Jacobsen Mangler aspekter som Jacobs, og han kommer først rigtig i gang fra medio september (ca. 10.9.). November-december meget flot samt maj til juli 2014. Men det er ret interessant, at både træner og anfører mangler aspekter. Man må ikke håbe, at det samme gælder for ledelsen, så går det helt galt. Tror dog det lykkes at komme på ret kurs, så det i det mindste ender med medaljer til foråret.

Pierre Bengtsson 12.4.88 har begyndt en formnedgang eller en svingende periode, som bliver særlig markant i 2014, han bør sælges.

Kris Stadsgaard 1.8.85. I år har han Saturn spændinger og er lidt i defensiven go skal passe på skader, men Uranus er begyndt på flotte aspekter, så måske undgår han skaderne. Han kan med fordel skifte spillestil eller træningsmetode – eller måske begge dele.

Olof Mellberg 3.9.77 Nyindkøbt til sæson uden den store succes indtil videre. Det er Saturn-spændinger, og alderen er begyndt at trykke. Da Pluto står flot klarer han sig dog nok igennem det næste år, hvor han har viljen og erfaringen til at forbedre sig. Det sker, når holdet bliver forstærket.

Claudemir27.3.88 er færdig med Pluto, men har Neptun står flot nu. Han har Saturn i spænding fra oktober til marts, der sætter ham lidt i defensiven – skal passe på skade.

Delaney 3.9.91 er fin nu, men i december startet Saturn i spændinger, som er der i det meste af 2014. Her er han i defensiven og skal passe på skader

Vetokele 23.3.92 har Pluto/Uranus i spænding til Merkur, så det er svingende og hele tiden lige ved og næsten. Men han er så stort et talent, at han nok vil blive brugt som stamspiler. Der kan dig godt ske det, at man køber en spiller, som giver ham konkurrence på pladsen.

Santin 24.2.81har de tre yderste planeter i spænding til foråret 14, så han bør sidde på det yderligt mandat i klubben efterhånden.

Thomas Kristensen17.4.83 har Neptun i spænding til Venus til februar 14 og vil ikke være helt op toppen i efterår og vinter.

Sigurdsson 19.6.86 har Neptun i spænding til Saturn til marts 14, men ellers OK med de andre planeter. Skal passe på skader og manglende motivation.

Nicolai Jørgensen 15.1.91. Han har været skadet og savnes på holdet. Det er dog nok ikke mirakler, han kan præstere, men han vil spille udmærket, uden at det måske er prangende i den kommende tid. Han er ved at være klar igen efter sin skade. Alligevel er det et af de bedre horoskoper blandt spillerne.

Gislason 25.2.88 har Neptun på Solen frem til foråret 14, samme aspekt som Dame n´Doye, da han fik formnedgang og blev solgt pog siden ikke fået større succes, men hos Gislason står Solen godt, og det hjælper lidt på det. Men ikke helt oppe i kadence i denne sæson.

Wiland 24.1.81 – se under nr., 1, Kim Christensen, sælg Wiland.

Pourié 8.1.91 bliver bedre i oktober og november, men han mangler lige det sidste, så det bliver nok ved nærved og næsten med ham.

Toutouh 6.10.92 er især i spænding i 2014, så han bør sælges.

Bolanos 17.5.84 har meget blandede aspekter, altså også positive. Men da Uranus og Pluto er i spænding til Jupiter er han svingende og ikke oppe i fuld kadence.

Amankwaa 30.1.94 har det bedste horoskop af alle i det næste år og bør få chancen hurtigst muligt, han kan næsten ikke undgå et gennembrud i 2014.

Samlet set er det ikke så underligt, at FCK skranter spillemæssigt og ikke har marginalerne på sin side, så det er bare på med vanterne og få indkøbt en general af de helstøbte – men send mig lige fødselsdagen først…

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar