mandag den 13. maj 2013


Alex Ferguson begrunder sin afgang

Da Sir Alex Ferguson meddelte sit stop som manager i Manchester United skete det uden begrundelse. Efter hans sidste hjemmekamp som manager i går løftede han sløret, og det er et fint eksempel på Plutos virkning i horoskoper.

Det viser sig, at hans kones søster og bedste ven Bridget døde tidligere på året, hvilket pludselig gjorde konen meget alene, især når manden var på rejse. Hustruen havde altid ofret sig for sin mands metier, og nu kan han på smukkeste vis gøre gengæld være der for sin hustru - og det vil være med til at gøre ham endnu mere afholdt. En ægte legende og et ægte menneske.
 
Nyt begreb
Der bør i den anledning lanceres et nyt udtryk som modstykke til en nekrolog, når et menneske transformeres på mange planer i levende live. Lad os kalde det for en vitalog. Sådanne vil det vrimle med om kort tid, når ”Fergie” slutter sit virke i klubben, hvor han dog helt sikkert vil være flittig gæst i fremtiden. En meget velkommen gæst.

Pluto står for transformation og død, men det behøver ikke at være en selv, der dør. Men man kan OPLEVE døden gennem andres død. Vel at mærke en død, der har indvirkning på ens eget liv.

Ferguson er født den 31. december 1941 og har i lighed med alle andre, der er født lige omkring den dag, uanset tidspunkt, årstal og fødeby, Pluto kørende over sin sol i denne tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar