mandag den 6. maj 2013

Dagens syner af Kirsten Brun

Dagen er præget af humor og diskussion samt kraftige vækst- og vidensenergier. Alt bliver analyseret, diskuteret og systematiseret. Så tingene vil blive vendt og drejet - og noget vil blive vendt på hovedet.

Selv om en del vil føle sig lidt misforstået, bevæger man sig alligevel mod en større indbyrdes forståelse. Energien for mistro fra de sidste mange år er på vej væk. Og vi kan igen begynde at bruge fornuften i stedet for tvivlen og angsten. Det er jo meget  passende lige i disse dage, hvor vi fejrer Søren Kirkegaard.

Det betyder også, at vi har nået toppen af vækst problematikken. Og at vi langsomt bevæger os mod en større kollektiv ændring af den måde, vi tænker på.

I verden omkring os betyder det, at den ro, der trods alt har været her, forsætter. Der er mange politikere og forskere, der kommer med nye tanker. Med ting tager tid.

Dagen er god til at tage tyren ved hornene og få sagt det, der skal siges. Det er også en god tid for eksaminer og studier. Det bliver ved den næste måneds tid. Så langt de fleste vil nå i mål trods lockouten.

Det er også en tid til at fordybe sig og lade tingene bundfælde sig.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar