søndag den 19. maj 2013


Kommentarer 21

 

Information og tilbud

Den 19. juni kl. 19.00 er der foredrag med heilpraktiker Jørgen Nonnegaard i AstrologiHuset. Entre 100 kr. Tilmelding på 4016 1684. Mere om foredraget senere. Se også http://www.nonnegaard.dk

 

Gode tilbud fra antikvariatet

Der kommer hele tiden gode bøger ind, og bøger er som nye:

Diana Cooper: 2012 og tiden derefter. Halv pris 149 kr.

Skakti Gawain: Visualisering. Sjælden bog 99 kr.

Kathryn Ridall: Kanalisering. Sjælden bog 99 kr.

Wayne Dyer: Forny dig selv 99 kr.

Hørlyck Karlsen: Livsenergiens veje – kinesisk lægekunst og den muligheer

Sanna Ehdin: Et liv i glæde. Meget efterspurgt 230 kr.

Desuden Ole Vedfeldts 4 meget kompetente murstensbøger. Sælges samlet for 900 kr.

 

Nye bøger

Claus Houlbergs småbøger om hvert tegn. Normalpris 68,00 kr., nu 20,00 kr. stk.

 

Ugen, der kommer 21

Ugens store tema er mødet mellem Merkur, Venus og Jupiter – kommunikation, kærlighed, værdier og vækst. Konjunktionen finder sted i Tyrens tegn, og derfor er der mest tale om materiel vækst, så det burde være godt for aktierne generelt. Dog vil der altid være aktier med spændinger i horoskopet på stort set alle dage. Danske Bank er fx nok lidt nede på grund af alt postyret omkring banken i den senere tid.

Solen er i spænding til Neptun, især sidst på ugen, og det medfører illusioner, bedrag og eskapisme. Man skal tjekke tingene en ekstra gang, før man skrider til handling.

Den 21. maj, tirsdag, er Uranus/Pluto-konjunktionen eksakt igen, og det kan godt give svingende økonomi og smitte af på aktierne i lidt negativ retning.

Der kører hele 4 planeter gennem Tvillingerne fra den 21. maj.

 

MANDAG

Der er gang i energien tidligt fra morgenstunden. I dagtimerne kører det nogenlunde stille, men ca. kl. 19.00 står Månen eksemplarisk til Solen og giver en ganske fantastisk 2. pinsedag.  Oplevelse af helhed og nærvær. Ca. kl. 20.00 går Månen ind i Vægten og begunstiger relationerne, så det er virkelig en af de gode dage. Solen går ind i Tvillingerne ved midnat, så se også under i morgen.

 

TIRSDAG

Ca. kl. 13.00 står Månen i eksakt spænding til Uranus, og det giver uro og utålmodighed – og der er en frihedskamp- og oprørsstemning. Ca. kl. 16.00 står Månen i spænding til Pluto og giver konfrontationer, så der bliver noget for statsministeren at rede ud på pressemødet. En noget provokerende og frihedsorienteret dag. Aspekterne varer stort set hele dagen og ud på aftenen. Månen står fantastisk til både Merkur og Venus, så der skal nok komme styr på tingene.

Ved midnat natten til tirsdag går Solen ind i Tvillingerne, og så er kommunikation og formidling i højsædet i en måneds tid.

Uranus og Pluto er i eksakt spænding til hinanden for 3. gang ud af hele 7, og det giver nok nogen uro i finanserne, men så er det godt, at der er så meget tyrepræg nu, at skansen nok skal blive holdt. Og så står Merkur flot til Uranus og tænker nyt og opfindsomt.

 

ONSDAG

Ca. kl. 10.00 står Månen eksakt til Jupiter, hvilket er et formidabelt glædesaspekt, som fremmer humor og optimisme. Ellers er der ikke det store at berettet om onsdag, der ser mere og mere stille ud, jo længere man kommer ud på dagen og aftenen.

TORSDAG

Kl. ca. 2.00 går Månen ind i Skorpionen og så bliver der mere dybde og lidenskab. Månen står sammen med Saturn om formiddagen og fremmer følelser af ansvar og pligt – og tingene skal helst være, som de plejer at være. Forsigtighed er til stede hos mange. Om eftermiddagen står Månen godt til Pluto, så der er megen vilje til stede.

FREDAG

Ca. kl. 16.00 står Månen i spænding til Mars, og så kan temperamenterne bryde ud og slå over i aggressivitet. Man står stædigt på hvert sit standpunkt. Det er heldigt, at Merkur står tæt sammen med Venus, så generelt er der god kommunikation og forståelse. Dette aspekt bløder godt op i tingene. Dog skal man ikke tro på alt, hvad man hører, da Solen er ved at nærme sig Neptun.

LØRDAG

Venus og Merkur kører også fint parløb i dag, og så går Månen i Skytten og giver glæde og optImisme i et par dage. Dog gælder det ikke helt sidst på natten og først på morgenen, hvor Månen er i spænding til Neptun. Mange vil gerne sover videre efter at være vendt om på den anden side, og det er der ikke noget at sige til. Allerede kl. ca. 5.00 er der eksakt fuldmåne, så det er en noget omtumlet morgen. Tag højde for dette. Det vil også præge en del af formiddagen. Man kan få gode kontakter på en sådan dag, og der er held på pengefronten.

SØNDAG

En ret speciel dag, hvor Merkur, Venus og Jupiter står ret tæt på hinanden og søger kommunikation, kærlighed og vækst. Der er dog lige det ved det, at Månen er i spænding til alle tre, især om natten og i dagens første halvdel. Derefter aftager aspektet, men er stadig virksomt det meste af dagen. Optimismen er til stede, men humøret kan hurtigt svinge som et pendul – det skal dog nok gå godt det hele, bare man er lidt tålmodig. Solen står i spænding til Neptun og giver misforståelser og forvirring, så tjek andres udtalelser efter en ekstra gang. En dag præget af materiel nydelse, men også en virkelighedsfjernhed. Afsæt tid til at hvile indimellem.

 

Regeringsrokade

Som ofte beskrevet her har Thorning bøvl med Neptun som alle andre, der er født samme dag som hun. Den angriber hendes Merkur og truer hendes manøvredygtighed på grund af mange enkeltsager og dårlige opinionstal. Aspektet fortsætter i et års tid. Jeg vil vurdere, at der kommer en rokade lige inden tingets efterårssamling, og at Mette Frederiksen skydes på plads i den forbindelse. Hun er bedre brugt et andet sted og bliver sikkert politisk ordfører, så Sass kan få sin ministerpost. På den måde er det en win-win situation, hvor den respekterede Frederiksen overtager statsministerposten et års tid før valget, så Thorning kan få sin stilling i EU. Præsidentposten kan hun nok ikke gå efter, medmindre vi får sagt ja til Euroen. Vi er blokeret af vores egen fodnotepolitik. På den anden side kan Merkel godt lide hende på grund af specifikke forhold, Merkel sætter pris på - og det er ikke det værste, der kan ske. Og så skal Sass have et ministerieum, og Annette Vilhelmsen skal have en anden ministerpost og frigøres fra fejlplaceringen som erhvervsminister. De skal nok få lavet en nænsom rokade og komme godt af sted med det, medmindre oppositionen stikker en kæp i hjulet. Men at vinde næste valg skal S ikke regne med.

 

TV2 Fri

Frihedsplaneten Uranus var naturligvis inde i billedet (tv-billedet), da TV2 lancerede den nye kanal TV2 Fri. Den stod i harmoni med Ascendanten, og det er lige efter bogen. Dette gælder også tv-planeten Merkur, der står endnu mere centralt end Uranus. Den er i konjunktion med Mars (arbejde, energi) og Solen (selve stationen). Disse tre planeter er igen i harmoni med transformationsplaneten Pluto og eventyrplaneten Neptun, som begge er kollektive planeter og derfor også står for strømningerne i samfundet. Stationen vil derfor komme til at gøre en del ud af at spotte nye trends inden for fritid i samfundet – en slags seismograf. Så der har været brug for stationen netop i denne tid, og det var ikke det værste tidspunkt at gå i luften på, selv om en astrolog ville have foreslået et lidt bedre tidspunkt. Den nævnte tredobbelte konjunktion er nemlig i spænding til både AC og Saturn. Sidstnævnte står for ansvar og myndighed, så der vil på et tidspunkt, senest i løbet af 7 år, opstå en ledelseskrise. Tegnene kommer allerede efter 3-4 år. Faktisk skal man være opmærksom på små tegn allerede fra starten. Det kan være svært at få øje på, fordi alle jo er engagerede og optaget af netop at få en ny station til at køre – det er altid spændende at være pioner. Udfordringen kan hænge sammen med en beslutning, der er taget i januar/februar, og som kan hænge sammen med valget af hovedkvarteret, hvor de fleste udsendelser sendes fra: En gård på landet.

Stationen gik i luften på Søren Kierkegaards fødselsdag den 5. maj kl. 11.30.

 

Angelina Jolie opereret – lige efter den astrologiske kogebog

Den kendte skuespiller valgte en forebyggende brystoperation på grund af sine gener, som med ret stor sikkerhed ville give hende en bestemt type brystkræft på et tidspunkt. Hun er født den 4. juni 1975 kl. 9.09 i Los Angeles, og det giver en spændende astrologisk forklaring på, hvorfor det lige skulle være nu, hun ønskede operationen gennemført. Mars står for operationer og skalpeller, og den står i fødselshoroskopet sammen med Månen (det feminine, bryster), og begge planeter bliver angrebet af både Uranus og Pluto, der ofte er inde i billedet, når det handler om kræft. Behøver jeg at sige, at Månen og Mars står i modets og de skarpe genstande tegn, Vædderen?

 

Emmelie vandt MGP

Det gik som forudsagt, den fine sangerinde fra min hjemby vandt i går, og tillykke til Emmelie og Marianne!

Tidligere forudsagde vi, at hun ville vinde det danske MGP, så det kunne ikke være bedre. Nu venter en større omlægning af livet på grund af spændingsaspekter, men det er jo ganske forventeligt efter en sejr, der ikke kan undgå at skabe turbulens. Godt, at Emmelie har begge ben på jorden, selv om hun er Fisk...

 

 

UGEHOROSKOP uge 21 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der er ingen tvivl om, at du kommer meget langt med de projekter, som du sætter i gang. Du har en meget stærk vilje, og den kan føre dig vidt. Du er god til at kommunikere, og komme ud med dine meget kreative tanker. Ikke alt skal dog være arbejde, hyg dig også med familien.
PS: Det er tilladt at lege.
TYR
Når det kommer til økonomi og investeringer vil du have en særdeles ”heldig hånd”. Det må dog ikke afholde dig fra, også at bruge din sunde fornuft. Da du er god til at forhandle, kan du også gøre et godt køb. Du vil nyde at komme lidt væk fra de vante omgivelser nu og da.
PS: Find på noget aktivt.
TVILLING
Der er ingen tvivl om, at andre mennesker vil tiltrækkes af din meget charmerende og livelige udstråling. Du vil føle dig fantastisk tilpas, og du bør virkelig udnytte alle dine ressourcer til at have en skøn og dejlige uge. Det er ikke, hvor meget du når, men hvad du når.
PS: Vær særlig optimistisk.
KREBS
Du er god til at hjælpe andre, når det behøves, og det får dig i godt humør, når tingene lykkes for andre. Du er ikke selv så igangsættende lige i denne uge, og har det bedst med, at der ikke sker for meget nyt. Du vil hellere have tid til at nyde det og hygge dig.
PS: Det er tilladt at dagdrømme.
LØVE
Alt hvad der har med samarbejde og andre mennesker at gøre, vil du finde interessant. Der åbner sig nye muligheder, og du bliver netop inspireret af andre. Du holder af at være sammen med gode venner, men det skal helst være under mere aktive rammer.
PS: Arranger noget sjovt i weekenden.
JOMFRU
Tag et kig på dine mål og lav en lille status. Det er på tide at gennemgå dem og måske give slip på et par og samtidig se dig om efter nye. Der sker en masse på jobbet, og det kan alt sammen vende sig til din fordel. Vær ikke bange for at påtage dig mere ansvar.
PS: Vær nysgerrig.
VÆGT
Du kommer meget hurtigt til at kede dig, hvis der ikke sker noget spændende. Du er nysgerrig og, du har brug for forandring. Det er godt for dig, at komme lidt væk fra dine vante omgivelser, du komme hurtigt til at kede dig, hvis du ”bare” sidder hjemme. 
PS: Du får lyst til at rejse og lære.
SKORPION
Du kommer til at tage mere hensyn til andres behøv end til dine egne. Andre vil komme til dig, når de har brug for gode råd eller vejledning, og du har en masse at byde på. Det vil dog gøre, at du kommer bagud med dit eget, og det opdager du først senere.
PS: Pas på ikke at bruge for mange penge.
SKYTTE
Det bliver en virke aktiv og spændende uge, hvor der vil ske en masse omkring dig. Der skal være plads til at være impulsiv, så du bør være fleksibel og lægge dine planer løbende. Du vil have det ok med, at andre tager føringen, så længe du har din frihed.
PS: Vær åben.
STENBUK
Du hygger dig med dine kollegaer og de daglige opgaver, hvilket også er ok, for du skal nok nå det hele alligevel. Det vigtigste for dig er, at du taler godt med andre, og du samtidig får lidt struktur på tingene. Er der uenighed eller problemer, får du de, hurtigt løst.
PS: Få alle til at deltage, også familien.
I
VANDBÆRER
Det er de mere kreative opgaver der først og fremmest tiltrækker dig. Der kan opstå problemer i denne forbindelse, da du ikke er helt realistiske med dine planer, det gælder både omfang og tid. Deltag gerne i sjove arrangementer, lad andre stå for det praktiske.
PS: Husk at tage en pause.
FISK
Fokuser på familien og prioriter tid til hinanden. Sammen kan i med held sætte gang i nogle spændende og sjove boligprojekter. Der er harmoni imellem jer, og I vil være enige i tingene. Har du en partner så arranger en romantisk date, det bliver godt.
PS: Du har det bedst hjemme.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar