fredag den 24. maj 2013

Froch-Kessler igen
Jeg skal lige præcisere mit gæt på Kessler-sejr, som naturligvis ar astrologisk begrundet i Frochs´ mange spændinger i forhold til Kesselers meget få - alt andet lige. At hav mange spændinger betyder ikke i sig selv, at så er det umuligt at vinde en kamp. Faktisk kan det nogle gange give fornyede kræfter, hvis man tackler situationen optimalt.
Når dette er sagt om spændingerne, kan der være en pris at betale for en sejr efterfølgende. At det eksempelvis kan give en skade, man måtte døje med i længere tid, som da Kessler fik sin øjenskade for et par år siden, og som har holdt ham væk for de helt store kampe i længere tid, og her ligger Frochs mulighed. Nemlig, at han har flere hårde kampe i kroppen end Kessler. Den kan normalt være en fordel, men andre gange en ulempe, da det også slider mere på fysikken.
Der er altså både for og imod, og vi kan heller aldrig vide, om det er korrekt, når Kesseler påstår, at han aldrig har været i bedre form. Og hvis det er korrekt, så mangler de store kamp jo stadig i de seneste par år.
Det er derfor, man altid skal huske at skrive, at tippet er under forudsætning af: ALT ANDET LIGE.
Mer her står Kessler til gengæld også godt, selv om han er på udebane. Som man også skal huske, for det er altid en fordel med et hjemmepublikum - alt andet lige.
Så man kan naturligvis ikke ønske Kessler til lykke på forhånd. Men i stedet skal lyde et helhjertet: HELD OG LYKKE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar