torsdag den 16. maj 2013


Forsøget med fodboldresultater

I aften er der det specielle, at alle kampe starter kl. 19.00, og selv om der er geografiske afstande mellem de forskellige hjemmebaner, så er der kun tale om ganske små forskelle i horoskoperne med op til ca. 2 graders forskel på Ascendanterne. Det kan også spille ind i nogle tilfælde, men det generelle billede vil være det samme her. Alle Ascendanter (hjemmebaner) står i Skorpionen, hvor Pluto hersker. Den står ikke allerbedst, men er dog i en svag harmoni med Saturn. Hvad angår udebanerne (DC) er det Venus, der hersker. Den står i 8. hus (vilje) i harmoni med Månen (tilskuerne), så udeholdene har generelt mere medvind (mere i den ene halvleg end i den anden…ha). Venus får dog en svag spænding til Neptun. Det giver nogle ret lige kampe. Især når vi korrigerer for hjemmebanefordelene.

Desuden er jeg blevet kontakter af en træner, der har fulgt med i forsøget her. Han skriver, at når jeg tager trænernes horoskoper med, rammes der rigtigt stort set hver gang, så det vil jeg gøre for fremtiden. Det gik lige hurtigt nok denne gang.

PS.

Det ser umiddelbart ud til, at der kan komme relativt få hjemmesejre i denne runde. Men hjemmebanefordelen SKAL der jo regnes med. Der kan læres meget af denne runde, men umiddelbart ligner det flere totaller end vanligt. En faktor, der kan snyde noget, er planeten Saturns placering i 1. hus (hjemmeholdet) i alle kampene. Den får to gunstige aspekter og er i spænding til Månen, men det er et aftagende aspekt. Det giver et meget mudret billede – men der vil virkelig kunne læres af resultaterne denne gang. Og det store spørgsmål er Saturns betydning for hjemmeholdene.

 

Randers- FCK X2, da der er mest på spil for Randers, der vil kæmpe

AGF-AaB 2, da AaB´s form er bedst og trænerhoroskopet bedst

Brøndby- FCN 2 på grund af niveauforskel, men Brøndby vil kæmpe med næb og kløer

Esbjerg-OB: OB er helt nede nu og Esbjerg har det bedste trænerhoroskop: 1

Silkeborg-FCM: 2

SønderjyskE-Horsens X2

 

Trænerne:

Jacobs, FCK, står fint som han har gjort i en del tid: Sikker vinder, som vi skrev for længe siden

Auri, Brøndby, har haft Neptun-spændinger længe og burde ikke være valgt som træner. Neptun kører resten af året, og SÅ står han fint fra 2014. Men de må nok en sæson ned i 1. division med ny træner under alle omstændigheder.

Peter Sørensen, AGF, har noget Saturn, der ikke får træerne til at vokse ind i himlen, men på den anden side absolut ikke en nedrykker: Midterplacering eller lige under midten

Mølby, Horsens, er nu færdig med sine spændinger, så han klarer frisag

Viggo Jensen, Silkeborg, har Saturn spænding til sin Pluto/Saturn-konjunktion og Pluto spænding til sin Merkur/Neptun-konjunktion, og har haft det i nogen tid, og det giver nedrykning

Thorup, Esbjerg, er færdig med sine spændinger fra Neptun fra 2014, men skadeplaneten Neptun er værre for spillerne end for træneren, så han klarer den. Men man skal regne med, at det ikke er så godt i efteråret 2013, hvor holdet vil være meget svingende med ham som træner.

Hjulmand,FCN, har virkelig meget Neptunspænding nu, så han skal være glad for sølvet. Han får et par hårde år fremadrettet uden den store succes.

Søndergaard, SønderjyskE, begynder at blegne noget, især næste år er skidt. Han redder sig dog denne gang, men…

Bech, OB, får som tidligere beskrevet sin Mars flået af både Uranus og Pluto, og DEN er hård. Skal være glad for en midterplacering. Venus er blevet angrebet af Pluto i nogen tid, så det giver svigende eller ”ingen resultater”, hvis man kan sige det på den måde. Det varer et års tid endnu.

Todd, Randers, er begyndt at få sin Mars angrebet af Pluto og Uranus, så nu skal vores tidligere udsagn om, at Randers vil klare sig fint med ham ved roret trækkes tilbage fra nu, så det bliver ikke til medaljer.

Nielsen, AaB, er nu færdig med Pluto, som har været inde fra 2008 og giver store turbulens, men NU er det stabiliseret, selv om Pluto lige skal forbi Merkur i de næste to år, men nu tror jeg, han har lært sin Pluto-lektie, så han vil få fremgang uden dog at blive mester med sin klub

Riddersholm, FCM, er ved at være færdig med sine Uranus- Plutospændinger, men de overtages nu af Neptun i det næste år, så han skal være glade for en midterplacering, også i næste sæson. Bliver måske fyret af.

Alle trænere med Uranus, Neptun eller Pluto-spændinger risikerer fyring efter denne sæson eller lidt inde i næste. Der er dog den faktor, at vi ikke har fødselstiderne. Vi er derfor nødt til at nøjes med de overordnede linjer, som dog kan forbedres eller forværres hvis hovedakser viser sig harmoniske eller uharmoniske. Jeg glæder mig stadig til at kunne forske dybere i holdenes anatomi formmæssigt osv. Så er du træner på højere niveau, så sig til. Det gælder bare om at have så mange eksakte tidspunkter som muligt på trænere, anførere og spillere i det hele taget. Også klubbens stiftelseshoroskop er af vigtighed, og her mangler vi stiftelsesdage på flere klubber.

Det blev en længere smøre, som jeg egentlig slet ikke havde tid til, men sådan er det nogle gange. Måske er det gået lidt for hurtigt, men det er vigtigt erfaringsgrundklag at have med her, så det skulle bare med.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar