onsdag den 1. maj 2013

Dagens syner af Kirsten Brun
Dagen er præget af to lige store energier. Den rolige, harmoniske energi fra de sidste to dage, og den anden energi, der i sin grundform "gør op med det gamle".
 
Det er ikke en egentlig konfliktenergi, men en energi, der prøver at forandre tingenes tilstand  indefra. Det betyder helt klart nye veje og nye vinde. Sammen med den underliggende humorenergi og "oprøret mod det gamle"-energien, gives der rig mulighed for at få sagt ting, som ellers kan være svære at sige i det offentlige rum. Så mange politikere verden over vil komme med udtalelser, som indikerer, hvor vi er på vej hen. De tager også et opgør med deres egen politik. 

Det giver også rig mulighed for den enkelte at få sagt fra på en god og konstruktiv måde - med humor og et roligt sind. Det giver altid de bedste resultater.

1. maj-talerne vil være skarpe og ligefremme. Og der vil komme indrømmelser fra flere. Dog ikke fra dem i toppen, men fra enkelte medlemmer af regerings partierne - især fra fagbevægelsen. Man vil endelig kunne se, hvor venstrefløjen er henne. 

Men alt i alt en dag med nye vinde og humor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar