fredag den 17. maj 2013


Grand Prix 2013 til Danmark

Jeg vil skyde på Danmark som vinder af MGP 2013 og håber, at alle sender lyd til Emmelie de Forest. Hun kan godt få brug for det, da der er nogle spændinger i hendes horoskop i denne tid. Om det så er hendes nye cd, der flopper, eller en ventet sejr i MGP, der udebliver delvis på grund af den nordiske konkurrence, hvor både Norge, Sverige og Island har fine bud, er svært at vide. Og Ukraine og Adzerbaidjan har gode bud, og de østlige og vestlige lande plejer at stemme på deres egne. Vi håber, at Norges jury ikke følger de lidt negative energier mod Danmark, der har været fremme i pressen.
Hvis Emmelie synger i perioden 21.00-21.15, hvad det ser ud til på nuværende tidspunkt, vil det øge hendes muligheder, for der står DC lige på Solen. Håber læserne vil hjælpe med at notere, hvornår den senere vinder synger. Det vil hjælpe i forskningen på området.
Den norske deltager har et flot horoskop og vil blive blandt de første, men jeg har ikke kunnet finde data på Island, Adzerbaidjan, Ukraine, Sverige og flere andre.

Kom så Emmelie! Vi krydser fingre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar