fredag den 17. maj 2013


Fodboldforsøget

Nu er sagen klar, vi har fået bevist, at Saturn i 1. hus ikke er en hæmsko for et hjemmehold. Havde i farten i går også lige glemt, at den også stor i 1. hus ved de to surrealistiske hjemmesejre til Bayern og Dortmund for en måneds tid siden mod hhv. Barcelona og Real Madrid.

Hjemmeholdene scorende mål på stribe, undtagen Randers og Silkeborg, og det var også forventeligt, da begge spillede mod stærkere hold.

Der skal dog lige et par bemærkninger til, for kampen i Randers og i Brøndby havde tamme udehold, da de ikke havde noget at spille for. Og i Brøndby havde man etablere gratis entre for alle, der bar en gul trøje, og det fyldte stadion op. På den måde fik man den bedste ”12. mand” i alle rundens kampe.

Der skal altså en kombination af kamphoroskoper og trænerhoroskoper til for at optimere statistikken her. Og så bliver jeg nødt til at alliere mig med en specialist, der kan holde øje med vigtige detaljer forud for kampene. Det være sig skadede nøglespillere, karantæner, holdenes aktuelle form, indbyrdes statistik, hvem der har mest eller mindst at spille for – og fx et vildt hjemmepublikum som i Brøndby med alle deres gratis billetter.

Det bliver min opgave sommeren over at finde et sådant samarbejde – og så i øvrigt se i mit eget horoskop også. Jeg har lige nu Saturn i spænding til min Ascendant, pog det lover ikke godt for den aktuelle form, som står på defensiv og manglende energi. Og så en Pluto i spænding til en hovedakse, så min egen form lader en del tilbage at ønske. Saturn står for tid, og når den er i spænding også forsinkelser. Jeg mangler simpelthen tid til at gøre mit arbejde ordentligt, så fra nu står den på helhjertede forsøg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar