tirsdag den 14. maj 2013

Lidt ordning på dagpengene
I dag kl. 10.30 fremlægger statsministeren en ordning på dagpengeproblemet med de mange, næsten 30.000, der ellers ville have droppet ud af systemet i næste måned. Vi har tidligere skrevet, at der ville komme en ordning, men at det ville være en af de sædvanlige lappeløsninger, og det vil det blive med horoskopet for kl. 10.30, som er et af de værste tidspunkter på dagen i dag - især formiddagen er hård og udfordrende. AC står i spænding til Saturn, så ordningen forslår ikke i længden. Og så står MC på Uranus og udløser dennes spændinger til Pluto og Månen. Thorning kan derfor forvente kritik af ordningen, selv om et flertal vil mene, at det er godt, at der gøres noget.
De mange spændinger betyder, at man om et par år er nødt til yderligere tiltag på området eller at en ny regering vil effektuere dette efter et valg. Måske med en hel eller delvis tilbagerulning.
Hvorom alting er, så er det et umanerlig dårligt tidspunkt at fremlægge ordningen på. Man BEDER faktisk om kritik. Det kan også tænkes, at der er noget, der alligevel ikke blev taget højde for i ordningen. Det kan også betyde, at regeringen alligevel ikke blev reddet, og at SF vil forlade regeringen oven på skandalen. Men det ville de jo nok have gjort alligevel, som vi har skrevet tidligere. Det sker sandsynligvis hen over sommeren.
Månen (folket) står i 12. hus i Krebsen og hersker over dette hus. Uranus står i 9. hus (jura) og hersker over både 7. og 8. hus (offentlige penge, regeringspartnerne). Og Pluto står i 6. hus og hersker over 5. hus. Der kommer ikke mange i arbejde med et sådant horoskop med så mange livsområder omfattet af spændinger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar