torsdag den 23. maj 2013

Froch-Kessler
Vi har tidligere udråbt Kessler som astrologisk favorit til at vinde boksekampen lørdag, selv om det er på en svær udebane. Nu har Froch på pressemødet lovet at slå Kesseler i hjem for at vinde, så vigtigt er en sejr for ham. Og det er naturligvis ikke let at vinde, hvis man bliver slået ihjel forinden.
Så slemt ser det heldigvis ikke ud for Kessler, MEN man skal ikke tage fejl af, at man mener,  det han siger, selv om det at slå fysisk ihjel betyder noget andet i boksesporten.
Froch har  Pluto (død) i virkelig stor spænding i sit horoskop, så han vil i hvert fald selv gå i døden for en sejr. Eller kæmpe til sidste bloddråbe. Det er set, at nogle efterfølgende har begået selvmord, hvis de alligevel tabte. Han kan også blive diskvalificeret på grund af uren boksning med de aspekter, og så får han endnu mere lyst til at slå Kessler ihjel...
Det britiske bokseforbund har nu varelet et sagsanlæg mod Froch for udtalelsen, og det kan godt gøre, at han bliver nødt til at styre sig under kampen. Formentlig tilstrækkeligt meget til, at det blokerer ham lige for den ekstra indsats, så Kessler trækker sejren hjem.
Men er ER et drama på vej på lørdag nat.
Nok ikke mere på her før søndag, ad influenzaen har overmandet mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar