søndag den 5. maj 2013


Kommentarer 19

 

Information

 

Foredrag af Kirsten Brun

Husk at melde dig til Kirsten Bruns foredrag om karmisk clairvoyance den 13. maj kl. 19.00. Der vil blive brugt mikrofon denne dag, så alle kan høre fint. Der vil som sidst, hvor Henrik den 8. gæstede os, være en reinkarnation af en kendis til stede, og man kan stille spørgsmål.

 

Så er den længe ventede cd her på DANSK!

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har skrevet to bøger: ”Mød din skytsengel” og ”Englenes hemmeligheder”. Der er nu kommer en cd på ca 3 timer med 33 rigtig gode meditationer. De er indlæst af skuespiller Hanne Stensgaard, og musikken leveres af David Bailey. Den koster 169 kr. og kan købes på:  http://www.astroshop.dk – abonnenter på bladet HOROSKOPET får som altid 20% rabat, bare send din medlemskode.

 

Antikvariatet bugner i tilbud

Her er et udpluk af rigtig gode tilbud på bøger, cd og dvd:

Shirley McLaines bøger ”På dybt vand” til 130 kr. og ”Dansen i lyset” til 100 kr.

Vi har fået mange astrologibøger, herunder hele Borgens blå serie, hvoraf nogle er særdeles eftertragtede.

Der er også masser af astrologibøger på engelsk til særdeles billige priser.

En hel Martinus samling, bl.a. før-førsteudgaver af hele ”Livets Bog”. Det er i indpakkede løsblade, men det skal ses. De første årgange af Kosmos-bladet er der også. Ekstra rabat ved samlet køb.

Vi har fået et helt parti af bøger om døden og reinkarnation med alle klassikerne, herunder Joan Grants fantastiske bøger om Egypten, fx ”Den vingede farao”. Der er ca. 50 forskellige bøger i rigtig god stand, flere er end ikke sprættet op. Mail, hvis du er interesseret i tilbud. Samlet sælges de for 1.500 kr.

Vi har flere kasser blandede bøger i vores coinoffer-kasse til 20 kr., herunder Nørretranders, Dea Trier Mørch, Jane Aamund, Helen Eriksen og mange flere. Kig forbi og se de mange tilbud.

Af andre coinoffers kan nævnes: ca. 50 astrologibøger på engelsk, mange gode, 20 kr. stk. samt stort set hele vores gamle 50 kroners marked er nu nedsat til 20 kr. Herunder Astrologiens ABC, Astrologi for to, Astrologiens grundbog, Mit stjernetegn af Liz Greene, Stjernedrys (de to seneste er astrologi for børn).

CD: Arlette Gürtler: Øjebliksastrologi - 1 time. 50 kr.

DVD: Astrologisk Museum og Tycho Brahe med Gilbert Tjørnum: Nu nedsat helt ned til 49 kr.

Kom ind og se vores mange tilbud.

 

Ugen, der kommer 19

Det stærkeste tema er nok de fire planeter i Tyren, hvoraf de tre er i harmoni med Pluto, og det medfører en uge med stærke viljer, men også med megen nydelse på grund af Tyren. Den 8. og den 9. er Månen endda også i Tyren, så NU står energierne VIRKELIG på forår. Mange får fremgang i økonomien i denne måned, hvilket giver et boost på området.

 

MANDAG

Ca. kl. 2.00 går Månen ind i Vædderen og resulterer i en energiforøgelse. Der skal handles, og ting skal sættes i gang. Omkring midnat udløser Månen spændingen mellem Uranus og Pluto, og så vil mange sikkert vågne op, hvis man ellers er nået at komme i seng. Aspektet tager til i styrke i løbet af aftenen og forsvinder først helt et godt stykke ud på natten. Nye beslutninger tages, men skal du ud at køre, så vær forsigtig sent på dagen og om natten. Især hvis du er født 8-12 dage inde i de 4 kardinale tegn.

 

TIRSDAG

Først på eftermiddagen står Månen fantastisk til Jupiter, og det virker det meste af dagen. Aspektet giver humor, held og glæde, og meget vil lykkes. Man gennemskuer nemt problemstillinger, og det er godt for kommunikationen i det hele taget. Og præcis kl. 12.00 er Ascendanten med i denne flotte ting, så skal du noget vigtigt i dag, så vælg kl. 12.00 eller perioden 12.00-14.00 at gøre det, så vil det give en forrygende start, som måske dog først vil vise sig på et senere tidspunkt, afhængigt af, hvad det er, du sætter i gang eller beslutter. Det er især dem, der er født 17-22 dage inde i et luft- eller et ildtegn, der får glæde af de flotte aspekter.

 

ONSDAG

Lidt over kl. 12.00 går Månen ind i Tyren og forøger nydelsen og værdierne. Og den bliver ”boende” her i et par dage. Merkur står lige på Mars og så går al kommunikation direkte og konfronterende, men på en god måde. Der er stor mental aktivitet hele dagen, og der er vilje og konsekvens bag hver tanke og hvert ord, og meget af det vil blive ført hurtigt ud i livet. Der er ikke langt fra tanke til handling i dag, og det hele har et fornuftigt fundament. Også en god dag at få lavet noget praktisk.

 

TORSDAG

Ca. kl. 2.00 er Månen i spænding til Saturn, men de fleste mærker det ikke, da de sover. Måske drømmer nogle, at myndigheder eller andre autoriteter (Saturn) er efter dem. Gå tidligt i seng i dag. Venus går ind i Tvillingerne først på eftermiddagen, og det sætter gang i kærlighedslivet. Midt på dagen står Månen flot til vilje-planeten Pluto, ved 14-tiden på Mars, så følelserne kan gå i udbrud. Ved 20-tiden er den på Merkur og sætter gang i diskussionerne på den gode måde, og lidt over midnat er der Nymåne, fordi Månen står på Solen, det er kl. ca. 2.00, så se under i morgen, selv om den også begynder at virke i dag. Det er virkelig en dag af de helt store for nydelse og kvalitet. Tag tidligt fri og nyd den fantastiske tid.

 

FREDAG

Det er dagen for Nymåne, eksakt ca. kl. 2.00, så nu er Månen i tiltagende i ca. 14 dage, så vokser tingene ekstra meget. Det sker dog mest i Tyrens tempo – med adstadighed og med tid til at fordøje indtrykkene. Ved midnat går Månen ind i Tvillingerne, og så kommer et par dage, der er gode til kommunikation.

 

LØRDAG

Tidligt om morgenen står Månen på Venus og kan fyre op under romantikken. Stå tidligt op og nyd det i fulde drag. Aspektet er eksakt omkring kl. 4.00, men virker nogle timer efter, selv om det vil være i aftagende. Men ved 9-tiden om morgenen er Månen i spænding til den kaotiske Neptun, så omkring dette tidspunkt falder nogle måske sammen og går i seng igen, blot på en anden måde…

 

SØNDAG

Ca. kl. 16.00 står Månen på Jupiter, og så skal der festes. Aspektet tager til i løbet af dagen og virker til et lille stykke ud på aftenen. Der er en nydelsens dag, hvor der er højt til loftet. Man går ikke i små sko på en sådan dag.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Vi får to stærke energier: Kærlig humorenergi fra sidste uge i de første dage af ugen, hvor nye ideer kan skabes.

Den anden energi er forårsenergi, som mest handler om nydelse og harmoni. Man ser lysere på alt nu, og mange får lyst til at skabe liv.

Der er dog også fart over feltet i noget af tiden, men nydelsen er følgesvend. Alt føles lettere.

Der vil også være tale om stærke udsagn og stærke viljer – mange diskussioner i form af meningsudvekslinger. Både herhjemme og i den store verden. Der kommer nye vinkler på verden nu, og det er velgørende.

Økonomisk er ugen en af de bedste i længere tid. Der er vækst overalt. Opsvinget er langsomt gået i gang og vil fortsætte.

Verden er i gang med et hamskifte, og væksten er begyndt så småt energimæssigt. Det gør tilfreds og giver mening.

 

Fiskeforhandling i lærer-konflikten – røre i andedammen

Det var meget sjælden kombination af stjernetegn, der var hovedpersoner i lærerkonflikten. Ikke underligt, at der blev både røre i andedammen, i gadekæret og i akvariet, for det var tre født i vandtegnet Fiskene: Bondo, Ziegler og Corydon. Og alle har de gang i spændinger i deres horoskoper. Corydons Mars er angrebet af både Uranus og Pluto, men den står godt i hans fødselshoroskop, derfor har han redet stormen af i første omgang. Men de næste tre-fire år er hårde for ham, da Neptun skal forbi spændinger til hans Sol og Saturn. Han overlever ikke næste valg som minister.

For Michael Zieglers vedkommende begynder Neptun allerede næste år at ramme spændingen til Solen, som er uaspekteret, så det bliver lidt spændende at se, om han forbliver nogenlunde uberørt af dette aspekt, som normalt er et af de hårde, selv om det kommer på en snigende måde. Så en vis virkning vil det have, og det kan være, at ham bliver træt at det evige bøvl i hans nuværende job. Det vil komme mange effekter af lærer-konflikten, som han kommer til at høre en del for. Desuden kommer der en klassiker: Uranus og Pluto spænder hans Mars/Saturn-konjunktion op, så jobbet og hans autoritet er i spil. Han vil gøre klogt i at skifte spor i løbet af de næste par år.

Men Bondo er født hen mod slutningen af marts og får dermed ikke besøg af Neptun som de fleste andre Fiske-fødte, før om en del år – cirka 10 af slagsen. Til gengæld er han Merkur-ramt i de næste par år, hvor Uranus og Pluto udløser spændinger til hans Merkur, som står meget fint, men det kan godt blive surt at være formand ved de næste overenskomstforhandlinger om fire år, så jeg vil tro, at han stopper på sin post i løbet af et par år. Måske allerede i år, hvor Neptun afslutter sine spændinger til hans Jupiter og Pluto. Det vil sandsynligvis komme frem, at der HAR været korridorsnak mellem Corydon og Ziegler, hvor Corydon har lovet Ziegler troskab over for den genstridige Bondo. Både Bondo og Ziegler har hver to planeter i Vædderen.

 

Reformerne

Reformerne og indgrebene vælter ned over os i et tempo, der er så hastigt, at det er svært at følge med. Regeringen har besluttet at satse på at gennemføre deres politik i videst mulige omfang, koste hvad det vil. På den lange bane er dette også en rigtig god ide og kan være det lucky punch, regeringen leder efter i et forsøg på at vinde næste valg. Det er dog givetvis for sent, men der kommer jo flere valg, og så er det godt af have nogle meriter med

Grunden til de mange reformer er naturligvis fortidens undladelsessynder, som vi står med konsekvensen af nu. Hidtil har der været tale om mange lappeløsninger, og når disse har fået lov til at hobe sig op, er større indgreb nødvendige. Men er reformerne omfattende nok?

Problemet ligger i, at man fortsætter med disse symptombehandlinger i form af ”reformer”, der vil vise sig ikke at have den tilstrækkelige effekt. Senest har vi set den såkaldte sodavandsreform med dens mange tomme kalorier, som fik kappet alle afgifter af sig, dog over nogen tid. Så skulle folk begynde at købe sodavand herhjemme i stedet for at køre til Tyskland for at købe dem. Og her har politikerne fejlberegnet indgrebet, for folk vil blive ved med at køre sydpå over grænsen for at handle bl.a. sodavand. Og hvis de ikke vil køre derned, så vil tyskerne blot sænke deres priser, og så er det skruen uden ende.

Ligesom der er gået inflation i ordet systemskifte, er det samme sket med ordet reform. Der skal ikke meget til, før man bruger den betegnelse.  Men det stemmer fint overens med den inflation, der er gået i mange ting herhjemme og i den vestlige verden i det hele taget. Jeg er i gang med en meget spændende artikel om Søren Kierkegaards spiritualitet til næste nummer af HOROSKOPET, og ser her på, hvad salig Kierkegaard ville sige, hvis han var ”landet” på Jorden i dag. Her ville han blive ked af, at hans tanker har så lidt effekt på grund af alle de overfladiske og uægte ting, vi lever med på Jorden i dag. Han ville savne ægthed, fordybelse og ro, og at vi hver især ville tage ansvaret for vores skæbne. Han ville hade alle overfladiskheder som Hollywood og reality-tv. Han ville fnyse og kun have hån, spot og latterliggørelse til overs for vores måde at se tingene på.

Kierkegaard har ret. Der bliver ikke taget fat omkring de væsentlige sager hvad angår de fejl, der er i vores økonomiske system, man retter kun lige det nødvendige her og nu, så man slipper for at tage den store reform, den store oprydning. Det ville virkelig batte noget, men det er der dels ikke stemmer i, og dels mangler det politiske flertal – det hele passer tilsyneladende fint sammen. Men det fører os bare længere ud i moradset, så forhold, der skriger på at blive ændret, fortsat ikke bliver ændret fundamentalt.

Sker der ikke afgørende tiltag og beslutningen inden 2016, så kan det ende helt galt. Uranus/Pluto-spændingen stopper i 2016, og her skal der være ryddet op i mange flere forhold, end det er sket indtil nu.

At man rydder op i rigmændenes skattely og flyttet noget skat eller afgifter, ændrer ikke tilstrækkeligt på tingene. Politikerne må til at lytte til naturens lovmæssigheder om, hvordan tingene skal være bygget op for at være bæredygtige, og vi vælgere vil bare have krisen overstået, no matter what.

Og tomme kalorier tager man på af. Dette er ikke tilfældet med vækstplanen, og det var jo det, der var meningen.

Vi lader med andre ord hånt om naturen. Og det er noget, Pluto ikke vil se med milde øjne på længere.

 

Skattely

Vi har tidligere skrevet om, at skattely er et af de områder, Pluto har taget fat på for at rydde op i med sin gang gennem Stenbukkens tegn frem til 2024. Kampen vil foregå i mange lande, og nu har skattesynderne fik frit lejde til at finde de skjulte konti frem, det var på tide. En enkelt af synder skulle angiveligt have kørt til Luxemburg og hævet et meget stort beløb og kørt hele baduljen til Danmark i bilen.

Det har også vist sig, at store kunstværker ryger ind og ud af skattely. Superrige kunstsamlere bruger skattely til at købe kostbare malerier via offshore selskaber i skattely-lande.

En anonym afsender har sendt en liste over 130.000 personer i 170 lande over personer i skattely. Kunstmarkedet i skattely er meget fleksibelt, og store værker handles i de ”rigtige” lande og kan flyttes rundt uden de irriterende hindringer, der er i mange lande. Markedet er blevet en legeplads for arabiske oliesheiker, russiske oligarker og kapitalfondsforhandlere, som har pengene at lege med.

 

Boston bomberne og Texas eksplosionen

Boston, Massachusetts havde et meget heldigt horoskop d. 15. april kl. 14.50. Ikke meget tyder på en stor katastrofe. Heldigvis var der da også kun få døde. Det ville have været meget værre hvis horoskopet for den 17. april kl. 19.50 i West, Texas, havde været aktuelt i Boston to dage tidligere. Her var det heldigvis ”kun” en gødningsfabriksbygning, der var tale om, ellers kunne det være gået fuldstændigt galt med det højeksplosive horoskop midt i millionbyen Boston. Boston bomberne har man nu også fundet ud af, gik af for tidligt, så de kunne have ramt mange flere mennesker. Så det var heldigt, men også astrologisk sandsynligt, at gerningsmændene ville blive fundet, og at man oveni købet forhindrede, at de som ellers planlagt ville sprænge jernbanebomber i New York kort tid efter.

I horoskopet for Boston by (17.9. 1630 kl. 9.55) er der kun en relativt godartet Neptun på byens Jupiter, som ellers står meget fint og viser de store universiteter i  byen, bl.a. Harvard og MIT. Neptun stod på DC i bombehoroskopet, så Neptun (flygtninge) er inde i billedet, og det kunne som sagt være gået endnu værre.

 

UGEHOROSKOP uge 19 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Det er vigtigt for dig, at du får tingene på din måde på arbejdet. De værdier og holdninger du har, vil nemlig ikke være nemme at gå på kompromis med. Du har let ved at tale med andre, men det kan tage overhånd og forhindre dig i, at få noget fra hånden.
PS: Kom lidt væk hjemmefra.
TYR
Tempoet er meget højt, og der er dig, der sætter det. Der er meget få, der kan følge med dig, så du må se på, om dine forventninger til andre er realistiske. Du skal passe på, at du ikke brænder dit lys i begge ender og ødelægger en ellers fantastisk uge.
PS: Der er ingen grænser for, hvad du kan.
TVILLING
Der forgår en masse på tankeplan, du har nærmest hovedet for fuld af gode ideer om fremtidige projekter. Du kan blive frustreret over, at der ikke sker så meget reelt, men det kommer – nu er det tid til forberedelse. Du vil få brug for en pause ind i mellem.
PS: Der er ingen grund til at ærgre dig.
KREBS
Der er stort fokus på dit daglige arbejde og de mål, du har sat dig. I stedet for at virke inspirerende, kan du føle dig begrænset af dine mål, og i så fald er det på tide, at du laver om på dem. Du kan ikke undgå, at der kommer krusninger på vandet, slap af alt løser sig.
PS: Tag lidt lettere på tingene.
LØVE
Du vil møde udfordringer, og den største er, at der bliver trukket i dig fra mange sider. Du brænder virkelig dit lys i begge sider, hvilket en Løve som dig er i stand til – men ikke hele tiden! Sørg for, at du også tager dig af dig selv, slip kontrollen og uddeleger.
PS: Du kommer længere ved diplomati end diskussion.
JOMFRU
Du kan ikke undgå, at der sker forsinkelser i dine planer, eller ændringer. For det meste skyldes det andre mennesker, så det ligger til dels udenfor din kontrol. Jo mere fleksibel du er, jo lettere en uge får du – det er faktisk op til dig, hvor meget du vil ”hænge” dig i.
PS: Vær forsigtig i trafikken.
VÆGT
Andre ser ud til at have det meget sjovere og ikke mindst meget lettere end dig, men det er en illusion. Tag fat på de ting, du har ”syltet” og få dem ud af verden, det er faktisk kun dig selv, der ligger begrænsningerne. Slå dig løs og tænk ikke så meget, tag tingene lidt lettere.
PS: Du kan komme i pengenød.
SKORPION
Andre mennesker du møder kan irriterer dig, men netop fordi de ikke er enige med dig, kan du lære noget nyt og få ny inspiration. Det eneste det gælder om er, at du er opmærksom, uden at dømme. Du er ikke så social, men du behøver heller ikke at være sammen med andre hele tiden.
PS: Vær ikke så kritisk.
SKYTTE
Det bliver bestemt en meget spændende uge. Du får travlt i det daglige, men du nyder også, når der sker noget, så det er helt perfekt for dig. Du får mest fra hånden, når du er sammen med andre, men du må ikke forvente, at de er lige så dedikerede og entusiastiske som dig.
PS: Hold fast på dine penge.
STENBUK
Du er meget kreativ og særlig god til at se løsninger på udfordringer, som ingen andre kan. Der er derfor også bud efter dig, da der er mange, der ønsker din hjælp og råd. Det er en god ide, for dig selv, at du også engang i mellem siger ”nej”, alt er ikke dit ansvar.
PS: Pas på med, hvad du spiser.
I
VANDBÆRER
Du kan til tider komme til at tvivle på dig selv, til trods for, at du faktisk har en masse virkelig gode ressourcer. Din partner er en god støtte, men er det ikke tilfældet, så brug en god ven til at sparre med. Føler du dig fastlåst, så lyt tin din intuition, du har selv alle svarene.
PS: Smid ud og ryd op.
FISK
Der er masser af muligheder på vej til dig. Tingene ser måske ikke helt lette eller gennemskuelige ud, men du vil få nogle aha-oplevelser, og det skaber succes. Hold dig ikke tilbage, bare kast dig ud i at lære nye, spændende ting.
PS: Fokuser også på familien.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar