torsdag den 2. maj 2013


Dagens syner ved Kirsten Brun
 
Det er en fantastisk dag - en af de få, hvor meget kan falde på plads. Hvor mildhed, humor og kærligheden mødes. Det betyder ro på næsten alle fronter. Der er selvfølgelig konfliktområderne i verden, men selv der vil der være lidt roligere.  

Dagen handler om menneskeværdighed og humanitet. Om, at vi alle kan give lidt af os selv og blive rigere af det. Det er en speciel dag, og der er ikke mange af den slags på et år, hvor vi kan finde kærlighed og venskab som i dag. Så det betyder at vi alle kan nå langt, med et smil og med at række hånden ud. Dette vil præge alt i dag, selv de hårdføre politikere.

Det er også en dag, hvor filosofien og tankerne om, at verden også er et godt sted at være, fylder meget. At livet ikke kun er kriser og angst for fare. Men også et sted for vækst og balance.

Så "Carpe diem" - grib dagen. Det er en dag, der kan forandre livet.
 
Kærligst Kirsten
 
Astrologisk set er der store spændinger i dag, især først på dagen, hvilket normalt kan præge den generelle stemning, men specielt præge de nye aftaler og projekter, der sættes i søen i dag. 
Der falder mere og mere ro på i dagens løb, så eftermiddagen og aftenen er langt mere harmoniske end formiddagen, hvor der dog også er et rigtig godt aspekt fra Månen til Uranus, som øger opfindsomhed og nytænkning.
 
Karl Aage Jensen  

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar