søndag den 1. maj 2016

Bayers München - Atletico Madrid


Madrilenerne vandt 1-0 hjemme over det tyske giganthold fra Bayern. Derfor kan alt naturligvis ske i returkampen i München i denne uge. Men ser vi på de to træneres horoskoper er det mest sandsynligt, at Atletico løber af med slutsejren, måske gennem et uafgjort resultat i returkampen.

Trænerne står ret lige, så vi kan måske her lære noget om, hvad der er stærkest, transitterne eller progressionerne. Her står der 1-1, idet Simeone har progressive Merkur i spænding til radix Neptun, mens Guardiola har transit Neptun i spænding til radix Venus. Da de tunge transitter normalt er de stærkest virkende, står Simeone en anelse bedre en Guardiola, men alt virkelig lige. Derfor må vi slå et blik på kampens horoskop for at se, om der bliver givet nogle mere klare svar her. Vi skal lige sige, at vi som vanligt mangler fødselstiderne, og det kan gøre tingene lidt mere usikre. Men alt andet lige står Simeone lidt bedre.

Hvad angår kampens horoskop for den 3. maj 2016 kl. 20.45 i München, så giver det også udeholdet en lille fordel, alt andet lige. I 1. hus (hjemmeholdet) står Mars og Saturn, som begge er i spænding. 

Da Saturn er dommeren, bliver han sandsynligvis ikke noget fordel for hjemmeholdet. Merkur står i 7. hus (udeholdet), og den står aspektmæssigt fint nok, men den går baglæns, og det er aldrig nogen fordel. Til gengæld står DC i Tyren, hvor Venus hersker, og den står i 6. hus (arbejde) og får ingen spændinger. Så hvis Atletico kan spille som de plejer, kan de arbejde sejren hjem i det endelige resultat.


Altså en lige kamp, hvor Atletico kan hale sejren hjem til slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar