søndag den 8. maj 2016

Uge 19 astrologisk set - del 2

INDHOLD:
Denne uge udsendt i 2 portioner
Nyt fra antikvariatet
Angående forudsigelser om sport
Ny arvtager på Lego
Ugehoroskoper for alle tegn

PS. Ugebrevet er i denne uge udsendt i to portioner, se de mange bogtilbud i første del med bl.a. det store 20 kroners-udsalg.
Desuden er der nu kommet disse fine tilbud:
Astroskiven – det fantastiske hjælpemiddel, der hurtigt kan opstille et øjeblikshoroskop. Eller rettere: Et godt redskab, hvor man kan have det aktuelle horoskop kørende og flytte akserne en gang imellem. Nogle gør det en gang i timen, andre en gang om dagen, men man kan også bare gøre det efter behov. Også en smuk skive at have stående på sit arbejdsbord. Normal pris 1100 kr., men den er udgået af produktion. Sælges for 900 kr. 
Ruth Poort: Psykologien som tjener 90 kr.
Davis Ray Griffin: Det nye Pearl Harbor – foruroligende spørgsmål om den 11. september: 90 kr.
Vivian E. Robson: The Fixed Stars: 120 kr.
Jeff Green: Pluto – the Evolutionary Journey of the Soul: 140 kr.
The American HELIOCENTRIC Ephemeris 1901-2000: 90 kr.

Angående sport
Forudsigelser om sport udsendes ikke med ugebrevet, men lægges direkte på bloggen på forsiden af www.astrologihuset.dk – og tryk på den orange firkant på forsiden af hjemmesiden. Det gik bl.a. rigtig fint med at forudsige resultaterne af semifinalerne i Champions League. Nu tager vi snart fat på at analysere finalen med de to klubber fra Madrid: Real og Atletico. Vi ser også snart i Ishockey-VM, hvor Danmark i den første kamp slog Norge sikkert.

Ny mand på chefposten i Lego
Så kom der et generationsskifte i en af de mest succesrige danske virksomheder – det familieejede Lego. Kjeld Kirk Christiansen (KKC) er trådt af og har givet stafetten videre til sønnen Thomas, som jeg ikke har kunnet finde fødselsdatoen på.
Hvad angår KKC er han født den 27. december 1947 og har derfor i 2008-12 haft transit Pluto henne over sin Sol/Merkur-konjunktion. Det er her, der er blevet sat en udløbsdato på chefposten, og beslutningen udføres i 2016, hvor Saturn står på Jupiter og udløser dennes flotte aspekter til Neptun og Pluto. Tiden var kommet til at træde tilbage efter en flot og mangeårig indsats i virksomhedens tjeneste.
Mht. progressioner udløser både Merkur og Mars nu spændingen mellem Saturn og Måneknudeaksen. Den harmoniske bestemmelse er fuldbyrdet. Merkur er også i spænding til progressive Mars. Både Merkur, Venus og Mars danner i deres progressioner også meget harmoniske aspekter til Jupiter og Uranus, så han er inde i en udfordrende tid, hvor det er en lettelse for ham at kunne overdrage virksomheden til næste generation.
Sidste år var der stort halløj omkring Legos aftale med den kinesiske kunstner Ai Weiwei, og dette kan astrologisk set tilskrives KKC´s spændinger til Måneknudeaksen. Der ligger en karmisk lektion i netop denne aftale, og meget tyder på, at de to har et karmisk mellemværende, som skulle udløses i dette liv. KKC´s Måneknudeakse står fint til AW´s Merkur, så måske har de to været søskende i et tidligere liv, hvor de har ”drillet” hinanden lidt på grund af de spændinger, de har i dette liv deres to horoskoper imellem. Der er i det hele taget en skønsom blanding af harmonier og spændinger, så der er tale om et had-kærlighedsforhold i tidligere liv. Det har været det samme i dette liv, selv om de vist ikke har kendt hinanden personligt, men kun haft jobmæssig relation, hvor Lego kom i klemme på grund af den kontroversielle Weiwei, som havde bestilt et meget stort parti legoklodser til et projekt. I september 2015 fik han besked om, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi der var tale om et politisk projekt. 
Weiwei havde i 2014 fået leveret 1,2 millioner klodser til en installation i det amerikanske fængsel Alcatraz. Klodserne afbildede 175 politiske portrætter, fx Mandela og Snowden. Derfor mener Weiwei, at Lego taler med to tunger, når det pludselig ikke kunne lade sig gøre med det nye projekt året efter. 
I marts 2015 havde Lego stoppet en leverance til videnskabsjournalisten Maia Weinstock. Hun ville afbilde nogle kvindelige, amerikanske højesteretsdommere og fik afslag med begrundelse i et politisk projekt. Alt sammen med fint astrologisk afsæt i KKC´s horoskop. Nu overlades fremtidige afgørelser af lignende karakter til sønnen Thomas – men sandsynligvis med back stage-coaching fra farmand. 
PS. Spændingerne mellem deres horoskoper er:
Venus til Neptun
Mars til Saturn og delvis Pluto
Jupiter til Mars
Uranus til Merkur
Neptun til Månen (formentlig)
Dette viser, at selv om der er mange harmonier, er der væsentlige spændinger, der medfører, at de to parter gik skævt af hinanden, selv om de sandsynligvis oprindeligt ikke har været i personlig kontakt.UGEHOROSKOP uge 19 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 


VÆDDER Det hele bliver meget lettere. Du løser dine opgaver hurtigt, og der kommer fart på i det daglige. Selv om du har travlt, vil du nyde din dagligdag. Du er optimistisk, og du kan med held lægge ret ambitiøse planer. Der er også masser af spændende flirt og kærlighed i dit liv lige nu – nyd det.  
PS: Nyd de mange dejlige stunder.

TYR Du har masser af fantastiske, personlige ressourcer, og det bringer dig langt. Du holder af at opleve nye ting og at være på farten. Der er ikke dit arbejde, der kræver mest fokus, men du får alligevel god succes. Du er fleksibel og god til at sælge dine ideer til andre.
PS: Du tiltrækker andre med din dejlige udstråling.

TVILLING Du vil nyde at komme væk hjemmefra og opleve noget nyt og spændende. Det får dig til at slappe af. Du har en dejlig udstråling, og andre holder meget af at være i dit selskab. Du har dog brug for tid for dig selv, så du kan lægge nye planer og mål, der kan bringe dig meget langt.
PS: Alt kan lade sig gøre.

KREBS Der er en dejlig fokus på kærlighed og parforhold. Du vil nyde at komme væk hjemmefra og opleve noget nyt og spændende. Det får dig til at slappe af. Du er fantastisk god til at samarbejde med andre, og sammen vil I få tingene til at ske, intet er nærmest umuligt.
PS: Brug tid sammen med gode venner.

LØVE Hvis tingene ikke fungerer i det daglige, vil du ikke føle dig i balance og, du vil have svært ved at samle dig om dine opgaver. Du kan med held træffe beslutninger der laver om på rutiner og mønstre. Der er gode muligheder for dig, der er jobsøgende, så vær ekstra aktiv på det område.
PS: Påtag dig ikke andres opgaver.

JOMFRU Du får tingene til at ske. Der sker noget nyt, og du kan bevæge dig fremad, hvor der ikke før var muligheder. Selvom du plejer at være i stand til at håndtere meget, vil det stresse dig at stå alene med ansvaret lige nu. Du bør derfor involvere andre og samarbejde.                                                                                                                              
PS: Tag en chance - der skal ske noget.

VÆGT Hvis du skal lære noget nyt eller begynde på mere krævende opgaver på jobbet, har du brug for ro. Hvis der sker for meget omkring dig, vil du have svært ved at fokusere og koncentrere dig. Når det kommer til fritid, så vil du møde nye mennesker og opleve spændende ting, du er meget aktiv.
PS: Brug tid sammen med din partner.

SKORPION Der er romantik og kærlighed i luften, du må gerne slippe kontrollen lidt især, hvis du er single. Det bliver meget spændende. En gammel ven kan atter dukke op i dit liv, og det bliver sjovt. I det hele taget bør du være åben og udadvendt, det åbner nemlig nye døre.
PS: Tag dig også tid til en pause.

SKYTTE Det kniber lidt med at nå alt det, du planlægger, men det skyldes kun, at der kommer noget mere spændende i vejen. Der skal være tid og plads til at være lidt impulsiv, det er nemlig her, det magiske opstår. Du må ikke glemme familien, for så opstår der gniderier.
PS: Du arbejder bedst sammen med positive mennesker.

STENBUK Du kan være noget sort/hvid i dine holdninger, hvilket ikke får andre til at støtte dig. Der er bedre, hvis du prøver at være lidt fleksibel og mere diplomatisk. Du kan med held kaste dig over nye projekter. Planlæg fremadrettet du vil nemlig få større succes, end du aner.
PS: Lad ikke andre slå dig ud af kurs.
VANDBÆRER Frihed til at gøre som du har lyst til, er vigtig for dig lige nu. 
Er du i den forbindelse interesseret i at flytte eller lave om i din bolig, så hold dig ikke tilbage. Gode diskussioner er noget, du virkelig nyder, og opstår der misforståelser, vil du let kunne løse disse, du er god til at kommunikere. 
PS: Der er en dejlig fokus på kærlighed.

FISK Hvis du ikke siger fra, bliver du involveret i alt for meget. Du kan være lidt i tvivl om, hvor du selv skal bevæge dig hen, og det blive ikke bedre, hvis du lader andre bestemme. Undersøg selv dine muligheder; træd et skridt tilbage og se tingene fra en anden vinkel. 
PS: Fokuser på dig selv og lyt til din intuition.Ingen kommentarer:

Send en kommentar