torsdag den 19. maj 2016

Flystyrt

Egyptisk fly styrtet ned over Middelhavet

Egypt Air Flight 804 afgik fra Paris kl. 23.09 i går og styrtede med kl. 1.30 CET (2.30 lokal tid) over middelhavet. Der er astrologisk set tale om et virkelig risikabelt afgangstidspunkt, idet Mars står på 12. husspids i opposition til Solen på 6. husspids. Desuden står Neptun (vand, kaos) på 3. husspids (trafik, transport, kommunikation). Neptun står i stærkt uharmonisk T-kvadrat til Jupiter (lange rejser – hersker over AC) og Saturn (karma, skæbne) i 12. hus (noget er ude af kontrol). Månen står i 10. hus ikke langt fra MC, og den er i spænding til Uranus (teknik) ikke langt fra 4. husspids. Der er også her næsten tale om en T-kvadrat, som udløses af MC/IC-aksen.

Naturligvis er teknikken så i spænding, men ikke så meget, at den er årsagen, som på grund af stærk 12. hus indflydelse må have at gøre med den menneskelige faktor på den ene eller den anden måde. Om det så er et nyt selvmord eller terror, det kan være svært at afgøre, men når både Mars og Pluto er i meget stærke spændinger, kan terror på ingen måde udelukkes.


Under alle omstændigheder er det sådanne afgangstider, der råber på ekstra sikkerhedstjek, både passagermæssigt og teknisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar