mandag den 2. maj 2016

Katedralen på Manhattan brændt

Retrograd Mars igen – katedral brændt
Måske læste du søndagsbrevet i går? I så fald har du læst om den retrograde Mars, der er med i en stærk spænding, hvilket kan betyde fare bl.a. i forbindelse med ild. Vi nævnte et eksempel fra sidste uge med JYSK Sengetøjslager ved Vejle, der pludselig brød i flammer og brændte. Det skete den 20. april 2016 kl 8.00.

Den 1. maj kl. 18.50 brændte det på i New York. Den berømte katedral på Manhattan brændte ned i en storbrand. Der havde lige være møde i kirken, da branden brød ud. AC var netop lige skiftet til Skorpionen, hvor Pluto hersker og dermed bliver horoskophersker. Den står i den ofte nævnte spænding til Uranus, men modtager ellers 4 andre aspekter, som er harmoniske, men ret svage, da unøjagtighed er stor. Til gengæld står Mars i hele 4 spændinger til hhv. Saturn, Jupiter. Månen og Neptun. Både Jupiter og Neptun har med kirker og religion at gøre, så det er astrologisk set ikke underligt, at det er en kirke, det kunne gå ud over.


Da Mars hersker i 6. hus kan det være en funktionær i kirken, som har forårsaget branden – elle gennem uopmærksomhed ikke har opdaget den og fået den forsøgt slukket i tide. (Saturn). Det ligner i hvert fald en forsømmelse astrologisk set. Noget af kirken burde dog kunne bruges i genopbygningen, da Pluto ikke så så meget belastet i disse dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar