mandag den 9. maj 2016

Fodbidspiller død på banenEkeng fra Bucuresti spillede en kamp fredag den 6. maj og faldt pludselig død om på banen. Han blev født den 26. marts 1990 og har derfor været en udfordrende periode igennem, der begyndte i 2010-11, hvor Pluto spændte hans Sol op. Dernæst fik den i spænding til både Uranus, Neptun og Merkur. 

Sidstnævnte sluttede teknisk set sidste år, men nu har Uranus taget fat i spændingen til Saturn, og dermed har Pluto i realiteten også fat, selv om den først om nogle år er eksakt. Progressive Merkur er i Spænding til Pluto og udløser dermed dennes spændinger til Mars og Venus. Der er altså masser af henvisninger til transformation, og dermed også til død, hvad der dog ikke behøver at være den fysiske død. 

Det tyder på, at han har overhørt nogle signaler fra kroppen og burde have sendt afbud til kampen. Men sådan noget ser trænerne jo ikke altid særligt mildt på, så han har valgt at spille alligevel, og altså med et tragisk resultat. Her kunne astrologien have hjulpet ved at råbe vagt i gevær, så man kunne have holdt bedre øje med den uge spiller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar