søndag den 22. maj 2016

INDHOLD:
Sjældne astrologibøger i aktikvariatet
Flere sjældne bøger
Englekort med dansk manual – vi har dem stadig
Ugen, der kommer
DSB- Det Sejler Bare
Egyptisk flystyrt
Gaseksplosion i Lyngby
Martin Jørgensen og spændingerne
Ugehoroskoper for alle tegn

Sjældne astrologibøger nu i antikvariatet
Alice A. Bailey: Esoterisk astrologi 250 kr.
Maria Brünner: Johfras billedkort: 250 kr.
Howard Sasportas: De tolv huse: 299 kr.
Vivian E. Robson: The fixed stars: 99 kr.
Jeff Green: Pluto – the Evolutionary Journey of the Soul: 159 kr.

Flere sjældne bøger
Desuden er der nu mange sjældne bøger om bl.a. tarot, vandårer, mestrene, strålerne, alternativ behandling, aura, chakras – ja, alle emner er repræsenteret. Send en mail med dine ønsker på astrologi@astrologihuset.dk

Transitter og englekort
I boghandlen har vi nu igen den bedste bog om transitter af Robert Hand. Reserver på astgrologi@astrologihuset.dk
Vi har også de eftertragtede englekort af Doreen Virtue, alle med dansk teksthefte, som ellers er udsolgt. Find det hele på: www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
Uge 21 danner optakten til næste uge, hvor man vil kunne opleve et storkvadrat. Det vender vi tilbage til, men når spændinger trækker op, kan det altid mærkes, selv om der ikke er tale om eksakte spændinger. Ved ugens begyndelse står Solen og Venus i konjunktion, og begge er i spænding til Mars. Derfor vil der forekomme nogen aggressivitet på trods af den særdeles fredelige konjunktion mellem Solen og Venus. Sidst på ugen begynder Solen og Venus at spænde Saturn op sammen med hele dennes T-kvadrat med Jupiter og Neptun. Det er godt at vide, at Merkur danner en stortrigon, der altid er meget positiv og vil kunne bevirke, at man kan snakke eller forhandle sig ud af problemerne. Når Venus er i spænding, kan det enten gå ud over nationens økonomi eller over en del enkeltpersoners pengepung. Dette gælder især dem, hvor spændingerne rammer ind i de pågældendes horoskoper. Her er det især dem, der er født i midten af de bevægelige tegn og dem der har planeter stående der, som rammes. Men det er som sagt især tilfældet først i næste uge igen.

MANDAG
Der er ikke meget at sige om mandagen, men se evt. indledningen. Men i løbet af eftermiddagen trækker et enkelt eksakt aspekt op, nemlig Månen i harmoni med Uranus. Dette giver mange behov for at føle frihed og uafhængighed, og man vil sætte pris på originale ideer, der er fremsynede og progressive.

TIRSDAG
Kl. 6.34 går Månen ind i Stenbukkens tegn og giver et par dage med behov for kontinuitet, stabilitet, ansvarlighed og disciplin. Kl. 10.45 går Venus ind i Tvillingerne, hvor den lige skal vænne sig til, at kærlighedslivet også kan være en leg, en flirt – meget afvekslende og kan komme til udtryk alle de steder, hvor man er på vej fra et sted til et andet og i det hele taget alle de steder, hvor mennesker er på farten – i bussen, toget, på gaden eller i køen i supermarkedet.

ONSDAG
Nu er der mere fat over feltet. I dag er Mars i eksakt spænding til Venus, læs evt. i indledningen. Dette aspekt kan give forhastede beslutninger i økonomiske og/eller kærlighedsmæssige anliggender.
Månen er i den første halvdel af døgnet særdeles velaspekteret. Fra morgenstunden står den flot til Neptun og øger fantasien og drømmene og giver mange en god intuition. Lidt senere står den godt til Jupiter og begunstiger humor og glæde. Derefter går turen til Merkur og gøder kommunikationen og trafikken – alle udvekslinger. Det kan i det hele taget ikke være meget bedre for følelseslivet. Men så kommer slangen i paradiset lige forbi. Månen står på Pluto – eksakt midt på eftermiddagen – og det kan sætte gang i de konfronterende og hårde følelser, som kan føles negative og besværlige. Pluto kræver dybde og intensitet – og total ærlighed, og det kan være svært at leve op til for mange, hvor nogle så vælger at se bort fra dybderne og fortrænger dem i stedet. De fleste vil dog ikke kunne slippe særlig heldigt af sted med overfladesnak og ditto handlinger.

TORSDAG
Jupiter (vækst, glæde) er i dag i eksakt spænding til Saturn (krise, mangel, forhindringer, forsinkelser). Der er altså tale om en dag, hvor der kan gå skår i glæden, og hvor væksten er til at overse. Dette kan gøre, at mange føler, at det hele står stille, uanset hvad man finder på at sætte gang i. Tag det derfor ganske roligt, især i dagens første halvdel. Kl. 15.27 går Månen ind i Vandbæreren og sætter mere gang i tingene.
Der kommer et par dage med behov for frihed og originalitet. Kort efter står Månen godt til Mars og sætter gang i energierne med både nye ideer og initiativer. Om aftenen skal der rigtig hygges og gives tid. Månen står flot til Venus, så værdierne er i højsædet og der skal kræses på højeste niveau.

FREDAG
I dag går Mars ind i Skorpionen i sin retrograde bevægelse, og så er det en større udfordring at få tingene til at ske. Mange vil støde på stive holdninger, for ikke at sige direkte modvilje. Mærker man denne, er det klogt at lægge projektet til side til bedre tider, for ellers kan man spilde megen god energi. Sidst på eftermiddagen er der dog nogenlunde ræson i tingene, da Månen står fint til Saturn, der giver stabilitet og kontinuitet. Men om aftenen er den gal med kommunikation og forståelse, da Merkur er i spænding til Månen.

LØRDAG
Ved dagens begyndelse står Månen godt til ideernes og inputtenes planet Uranus – en frisk begyndelse på dagen. Men om aftenen kan energierne gå i fisk. Dels går Månen ind i Fiskene kl. 22.06 og gør mange drømmende og indadvendte i et par dage. Men næsten samtidig er Månen i spænding til Mars, som er den stik modsatte energi – udadrettet og målrettet. Men når der er tale om så forskellige energier, er det bedst at satse på den mere indadrettede energi – i hvert fald ikke udelukkende på den udadrettede, for så kan der nemt ske en kortslutning, som ikke er alt for nem at reparere. El-nattevagten skal så tilkaldes til denne kortslutning, og det er ikke helt billigt. Tag det derfor roligt og tæl til ti, så følelserne ikke løber af med dig. Dette gælder især for dem, der er født på tidspunkter, hvor spændingerne udløser noget i ens eget horoskop.

SØNDAG
Så løber vi ind i endnu en søndag med hårde aspekter fra Månen, og det udfordrer følelseslivet i høj grad – og dette er tilfældet i løbet af hele døgnet. Først er Månen går i spænding til Venus, hvad der måske ikke er det allerværste en søndag morgen, hvor mange sover længe og har svært ved at få søvnen ud af øjnene. Midt på dagen er det lidt værre, for her er Solen i spænding til Månen og kan få manges følelser til at gå skævt af hinanden og være meget svingende. Om aftenen er den helt gal, og det er på sin plads at komme med en formaning af den astrologiske slags: Tag det så roligt som du kan, både når følelserne koger op inde i dig, og når andre er ude af sig selv. I begyndelsen af aftenen står Månen på drømmenes og kaos´ets planet, Neptun. Drik alkohol med måde, hvis du indtager den slags; du og andre er meget følsomme over for selv små mængder. Ellers kan det få alvorlige konsekvenser, fordi Månen også spænder Saturn og Jupiter op. Mange vil gerne være glade, men de skal helst ikke betales en pris for glæden. Godt det er søndag, hvor de fleste kan slappe af.

DSB- Det Sejler Bare
Det sejler igen for DSB; denne gang er det sporlægningen på Østfyn, der driller. Arbejdet skulle have været færdigt, men er forsinket i flere omgange. Ikke underligt, når det sættes i gang på en retrograd Merkur (Trafik). Trafikken bliver derved enten stillestående – eller kører direkte baglæns.
Merkur stod under dette sporarbejde stationær og var begyndt at tænke på at gå direkte igen. Så var det jo godt, at der var en ”station” i nærheden til at stå for det stationære. Og for at det hele ikke skulle være løgn, så opstod der signalfejl fredag, hvor togene skulle begynde at køre normalt igen, håbede man. Men på Sjælland holdt alle tog helt stille i nogle timer på grund af en signalfejl. Om søndagen går Merkur direkte igen, og så begynder det at lysne. Det vil sige: Så meget som det nu KAN lysne i en etat som DSB…

Egyptisk fly styrtet ned over Middelhavet
Egypt Air Flight 804 afgik fra Paris kl. 23.09 i går og styrtede ned kl. 1.30 CET (2.30 lokal tid) over middelhavet. Der er astrologisk set tale om et virkelig risikabelt afgangstidspunkt, idet Mars står på 12. husspids i opposition til Solen på 6. husspids. Desuden står Neptun (vand, kaos) på 3. husspids (trafik, transport, kommunikation). Neptun står i stærkt uharmonisk T-kvadrat til Jupiter (lange rejser – hersker over AC) og Saturn (karma, skæbne) i 12. hus (noget er ude af kontrol). Månen står i 10. hus ikke langt fra MC, og den er i spænding til Uranus (teknik), ikke langt fra 4. husspids. Der er også her næsten tale om en T-kvadrat, som udløses af MC/IC-aksen.
Naturligvis er teknikken så i spænding, men ikke så meget, at den er årsagen, som på grund af stærk 12. hus indflydelse må have at gøre med den menneskelige faktor på den ene eller den anden måde. Om det så er et nyt selvmord eller terror, det kan være svært at afgøre, men når både Mars og Pluto er i meget stærke spændinger, kan terror på ingen måde udelukkes.
Under alle omstændigheder er det sådanne afgangstider, der råber på ekstra sikkerhedstjek, både passagermæssigt og teknisk.

Gaseksplosion i Lyngby
Eksplosioner er Mars, og gasser og gift er Neptun, som står i 12. Hus (Neptuns eget hus) i Fiskene (Neptuns eget tegn) og i spænding til både Saturn og Jupiter. Mars står på 8. husspids i spænding til Solen. Mars er horoskopets hersker, da Vædderen er på AC. Uranus (pludselige hændelser) står på AC, som kører hen over den lige præcis i det tidsrum, nogen lugtede gas og slog alarm, til eksplosionen sker på 3.52. Alarm blev slået kl 3.47, og her udløser AC spændingen mellem Uranus og Pluto, så der er drama og fare i luften. Faktisk kører AC lige hen over Uranus, i de minutter. Når det ikke fører til dødsfald – men det kunne det potentielt godt have gjort astrologisk set - skyldes det de mange harmoniske aspekter, der også er, og som medfører, at faren blev lugtet nogle minutter i forvejen, så brandvæsenet kunne alarmeres.

Martin Jørgensen og Neptun
Alexandras eks-mand Martin Jørgensen blev ikke alene skilt sidste år, nu er han også blev anklaget for spritkørsel, hvilket stemmer meget fint overens med det miniportræt, vi bragte for nogle måneder siden. Neptun står ikke alene for opløsning, og dermed adskillelse, men også for spiritus og stimulanser. Han har i denne tid Neptun i spænding til Solen i lighed med alle andre, der er født den 2. marts, uanset årstal.
Neptun går ikke bare hen over Solen, men den udløser hele Solens spændingskompleks til Merkur (kommunikation, presse) og Månen (følelser, kvinder). Neptun står også for utroskab, som han mellem linjerne er blevet beskyldt for. Når dertil så lægges spændinger fra både Saturn og Uranus – og dermed i realiteten også Pluto – så er det meget udfordrende på flere centrale livsområder på én gang. Kort sagt et krisehoroskop.
Det handler om at tackle både de fysiske og de psykiske/spirituelle udfordringer, og her er det nødvendigt at arbejde både indadtil of udadtil. Kunst og spiritualitet er væsentlige medspillere i forsøger på at skabe balance i livet – på trods af de mange udfordringer.

UGEHOROSKOP uge 21 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du kommer langt med en optimistisk holdning.
TYR
PS: Tal med dem, du møder på din vej.
TVILLING
Andre kan blokerer dine tiltag og vil holde dig tilbage, da deres tempo ikke er lige så højt som dit, derfor arbejder du bedst alene, for så er du mere effektiv.
PS: Få lavet system og ryddet op omkring dig.
KREBS
Du har svært ved at sige fra, da du virkelig bliver presset, men det er nødvendigt. Familien betyder meget for dig, der er vigtigt, at de har det godt, og der er harmoni her.
PS: Der skal også være plads til noget sjovt.
LØVE
PS: Sig fra over for krævende venner og kollegaer.
JOMFRU
PS: Tag et grundigt kig på dine værdier.
VÆGT
PS: Vær åben over for de muligheder, der viser sig.
SKORPION
PS: Det går virkelig godt på dit daglige arbejde.
SKYTTE
PS: Du kan være alt for kritisk over for dig selv.
STENBUK
PS: Du kan rette op på tidligere fejl.
I
VANDBÆRER
PS: Du må gerne være selektiv og sige nej tak.
FISK
PS: Selvforkælelse er vigtig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar