onsdag den 11. maj 2016

Heldig uge og gratis kvalitetsbøger til afhentning

Særudgave af ugebrevet 

Heldig dag
Så blev dagen (10.5.) overstået, hvor der var gode energier til nye projekter og fx en optimering af held i spil. Jeg forslog i søndags i ugebrevet, at nogle ville være heldige i spil, især hvis man købe te fx en lottokupon på et tidspunkt, hvor både ens eget horoskop og det generelle horoskop stod godt.
Som tidligere beskrevet både på bloggen og i Astrologimagasinet HOROSKOPET er det altid vist i et horoskop, når man vinder store beløb på fx flere hundrede tusinde kroner – for ikke at tale om flere millioner. Husk derfor altid at notere, hvilket tidspunkt en lottekupon eller et skrabelod er købt på. På den måde støtter man forskningen i ”vinderhoroskoper”.
En interessant vinkel på dette er, at jeg selv havde tænkt mig at købe en lottokupon i går, men noget vigtigt kom i vejen. Der var to, som havde bestilt et godt tidspunkt at købe deres kuponer på. Og da jeg er inde i en meget travl periode, betød det, at jeg ikke selv fik købt en kupon på et gunstigt tidspunkt, men først, da jeg var nået hjem sidst på eftermiddagen. Nu håber jeg så, at de ti pågældende vinder noget. Ganske vist er der som sagt ikke noget garanti for gevinst, men der er tale om en optimering af ens mulighed for gevinst. Hvis mange køber på det samme tidspunkt, og der falder en gevinst, bliver der flere om at dele i tilfælde af gevinst, hvilket også skal med i beregningen. Er du abonnent på HOROSKOPET kan du evt. læse de spændende artikler om vinderhoroskoper, der tidligere har været bragt i magasinet. I det seneste nummer var der en rigtig interessant artikel af Eskild Rasmussen om gevinsthoroskoper.
Nu bliver det spændende at se, om der kommer gevinst i aften – eller hvornår man nu har købt kuponen til.

Antikvariatets bogudsalg – mange GRATIS bøger NU!
Vi havde i weekenden et kæmpe 20 kroners-udsalg af kvalitetsbøger fra antikvariatet. Dette kører stadig, men vi har taget mange store kasser bøger fra til gratis udlevering på grund af pladsmangel. Det handler fx om bøger fra 1800-tallet, om København, kultur, opera, musik, litteratur, kunst, historie, verdenskrigene og meget mere.
Kom ind og se, hvad du kan bruge. Der er altså tale om mange gratis bøger, 20 kroners, 50 kroners og mange andre billige tilbud, foruden alle boghandelens salg af nyere bøger, figurer, drømmefangere, Buddha-figurer, vindharper, ikonbilleder, religiøse figurer m.m.m.
Antikvariatet har i øvrigt mange tilbud om kvalitetsbøger om alternativ behandling, spiritualitet, numerologi, tarot – herunder en del bøger, der ikke længere fås i handelen.

PS. I øvrigt er der fx tilgået os et eksemplar at Alice Baileys Esoterisk astrologi, som koster 250 kr. Bare for at nævne et eksempel på en af de meget efterspurgte bøger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar