fredag den 6. maj 2016

Uge 19 astrologisk set

PS. Ugehoroskoperne lægges på i morgen sammen med andet aktuelt materiale!

INDHOLD:
Nyt fra antikvariatet – mange sjældenheder
Kæmpe 20 kroners udsalg
Ugen, der kommer – hurra!
Serien af dødsfald inden for musikken
Retrograd Mars – nu er kendt katedral brændt

Nyt fra antikvariatet – også med sjældenheder!
Husk vores vilde udsalg af kvalitetsbøger til kun 20 kr. stk!
Her er et lille udpluk af de spirituelle bøger fra antikvariatet:
Desuden har vi disse bøger nu:
Blavatsky: Den Hemmelige lære 1-4: 600 kr.
Birgit Lomborg Jørgensen: Herkules 12 arbejder: 70 kr.
Birthe Kirk: Det progressive horoskops tydning: 250 kr. – udgået bog
Maria Brünner: Johfras Billedkort: 250 kr. – sjældenhed
Monica Struna: Selvmassage 90 kr.
Klaus Aarsleff: Det glemte folk 2 60 kr.
Fra Ammas hjerte 70 kr.
Chris Criscom: Den magiske Krop 130 kr.
Svend Trier: Meditation 130 kr.
Politikens: Aromaterapi og velvære 150 kr.
Clare Walters: Aromaterapi 120 kr.
Marion Dampier-Jeans: Stemmer fra en anden verden 60 kr.
Sanna Ehdin: Et liv i glæde 250 kr.
Daniel Goleman: Følelsernes intelligens 110 kr.
Deepak Chopra: Fuldkommen sundhed 150 kr.
Søren Ballegaard: Helbred dit hjerte 120 kr.
Thomas Sugrue: Edgar Cayce 99 kr.
Masaru Emoto: De skjulte budskaber i vand 110 kr.
Arvin Larsen: Dit livs holistoskop 150 kr.
Kong Salomons nøgle til magi 90 kr.
Meridianlære & akupunktur, oversat af Kjeld Bruun-Jensen 199 kr., som ny
PS. Alle bøger er i meget fin kvalitet, mange som helt nye
Mange bøger – heriblandt flere udgåede - om alternativ behandling. Mangler du noget, så skriv på: astrologi@astrologihuset.dk

SE HER: Kæmpe 20 kroners udsalg til og med lørdag
Efter først til mølle-princippet
-          Mange bøger om kunst, litteratur, opera, historie og mange andre emner er til salg for kun 20 kr. stk. Flere hundrede bind. Der er en del bøger fra 1800-tallet iblandt.
-          Komplet sæt af Politikens Hvem Hvad Hvor, som mange astrologer kan bruge. Der findes mangeoplysninger, som ikke kan googles.

Ugen, der kommer – hurra!
Vi skriver nogle gange ”uha” i overskrifterne her på stedet. Det er noget helt andet i denne uge, især tidsdag, hvor vi kan sige ”hurra” i stedet.
Jupiter står stationær mandag kl. 13.14 og begynder nu at gå direkte igen. Dette giver bedre vækstbetingelser, individuelt og kollektivt. Dog skal vi huske, at de stærke spændinger stadig er der, selv om de holder lidt inde her i første halvdel af maj.
Solen, Venus og Merkur er i konjunktion i denne uge. Dette forbedrer kommunikation og forståelse samt værdier som kærlighed og penge. Derfor er det nu, man bør slå til, hvis man skal indgå vigtige aftaler, møder, køb eller salg. Man skal dog huske at undersøge tingene grundigt, før man skrider til handling. Merkur går baglæns hele ugen og maner til besindighed og fornuft.
Mars er stadig retrograd sammen med flere andre planeter, læs evt. mere om dette i ugebrevet fra i søndags.
PS. Læs under tirsdag, hvis du vil øge dine gevinstmuligheder i fx spil. Finder du det helt rigtige købstidspunkt for fx din lottokupon, vil du øge dine gevinstmuligheder – uden at der kan gives nogen garanti. Skulle du gå hen at vinde et større beløb, hører vi gerne fra dig, bilagt købstidspunktet og dagen samt dine fødselsdata, som naturligvis er det afgørende i denne sammenhæng. Læs evt. også under tirsdag. Selv vil jeg senest på mandag sætte mig ned og finde det helt rigtige købstidspunkt og så bare håbe det bedste. Jeg har måske nok astrologisk set ikke de helt store muligheder lige nu generelt, men der burde komme noget godt ud af det. Jeg vil naturligvis huske at sende lys ned over mig selv og alle andre i nærheden, når jeg køber kuponen. Det øger også chancen, hvis ellers min karma er til det. Det vil tiden vise.
En uge med held i økonomi og kærlighed, både individuelt og kollektivt.

MANDAG
Fra morgenstunden står Månen flot til Uranus, så mange vil have stor frihedstrang og iderigdom. Midt på dagen står Månen godt til Neptun og beriger i høj grad drømmene, intuitionen og fantasien. Kl. 18.24 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed og omsorg. I dag er Solen i eksakt konjunktion med Merkur, og det giver et stort behov for kommunikation og formidling, men som vanligt er det mest dem, hvor konjunktionen rammer ind i deres horoskop, der får glæde af dette.

TIRSDAG
Her har vi ugens højdespringer, hvad harmoni angår, så skal man foretage sig noget vigtigt, så er det dagen, det bør ske på. Ugen er ganske vist god som helhed, men tirsdagen er noget særligt – og søndag skal man helst undgå, og til en vis grad også lørdag.
Først (og midt) på eftermiddagen står Månen flot til Neptun og giver omsorgsgenet en på hatten sammen med intuitionen og drømmene. Sidst på eftermiddagen får Venus en tur i lykkehjulet og skaber harmoni og lykke. Og det samme er tilfældet med humor- og festplaneten Jupiter, der også kan give held i sprøjten. Jeg vil sige det på den måde, at lottokuponer og andre lodsedler købt i dag vil have bedre vindermuligheder, end hvis man køber dem en anden dag. Finder man så også det helt rigtige købstidspunkt, lige på minuttet, så optimerer man sine vinderchancer. Der er naturligvis aldrig garanti for gevinst.
Og for at det ikke skal være lyv, så er det i dag, at værdiplaneten Venus står i eksakt harmoni med Jupiter. Jo, der er nogle, som vil være meget begunstiget på en sådan dag – også på trods af de spændinger, der også er – og som naturligvis også rammer ind i visse horoskoper. Men det kan man hurtigt se ved at kaste et blik på sin horoskopblanket.

ONSDAG
Om natten og om formiddagen er der noget uro, for Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Det giver en trang til at bryde ud og have sin totale frihed. Man er utålmodig, og rammer aspektet ind i ens eget horoskop, kan man være direkte tøjlesløs i en del af døgnet, nærmere betegnet den første halvdel fra ca. 00.00-12.00. Starten på dagen er dog begunstiget af Månens harmoni med Solen, der kaster harmoniens lys ind i den ellers lidt uharmoniske periode på døgnet. Kl. 22.32 går Månen ind i Løven og giver et behov for at slippe tøjlerne og slå sig løs i eller uden for sengen – det er jo onsdag, som man sagde føær i tiden.

TORSDAG
En rolig dag på kontoret. Eneste eksakte aspekt er harmonien mellem Månen og Mars, som gør følelseslivet meget åbent og direkte, helt uden omsvøb, hvor intet stikkes under stolen.

FREDAG
Dagen begynder med lidt kommunikations- og forståelsesudfordringer på grund af Månens spænding til Merkur, men det retter sig delvis op sidst på dagen, hvor Månen står flot til Uranus og kombinerer følelserne fint med intellektet. I samme periode står Månen dog i spænding til Solen, så det er en sandhed med visse modifikationer, og der kan godt forekomme nogen uro i følelseslivet. I dag står Merkur i eksakt konjunktion med Venus, så de fleste taler pænt og ordentligt til hinanden, og forståelsen mellem folk er upåklagelig.

LØRDAG
Kl. 6.53 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med behov for orden i tingene samt fokus på detaljerne og nuancerne. Dog er der en periode midt og sidst på eftermiddagen, hvor der på grund af Månens spænding til Mars er uro i geledderne, som kan påvirke følelserne i negativ retning. Venus er i dag i eksakt harmoni med Pluto, hvilket også er godt for økonomi og værdier i det hele taget, og mange kan opleve intense og lidenskabelige møder med andre mennesker, ikke mindst af det modsatte køn – især hvis aspektet rammer ind i ens eget horoskop.

SØNDAG
Dagen er meget blandet. Den første halvdel af døgnet er præget af, at Månen udløser spændingen mellem Neptun, Saturn og Jupiter. Dette kan give tømmermænd og skabe kaos på det følelsesmæssige plan. Man har på en gang de helt store følelser og armbevægelser fremme, og det er dette, der kan skabe konflikter med ens nærmeste, så der kan let gå skår i familiehyggen, hvis man ikke farer frem med stor lempe. Det er noget helt andet i den sidste halvdel af døgnet, hvor Månen om eftermiddagen står flot til kommunikationsplaneten Merkur. Sidst på eftermiddagen står den godt til Pluto, hvilket fremmer passionen og dybden. Og om aftenen står den godt til Venus – så er harmonien total. Det er en dag, der begynder uroligt og uharmonisk, men hvor det meste ender i idel lykke.

Dødsserien - Så kom turen til country-musikken
Så meldte countrymusikken sig i rækken af musikgenrer, der har mistet store personligheder i 2016. Merle Haggard døde på sin 79-års fødselsdag den 6. april 2016 kl. 9.20 i Palo Cedro i Californien efter et langt liv med musikken. Et af hans største hits igennem tiden var ”Okie from Muskogee”. Han scorede i alt 38 førstepladser på countryhitlisterne gennem flere årtier, og det blev til ikke mindre end 65 lp´er i alt. I 1994 kom han med i countrymusikkens Hall of Fame.
Haggard blev født den 6. april 1937 kl. 1.30 i Bakersville, California. Ved dødens indtræden havde han den progressive Merkur i spænding til Neptun (sygdom, hospitaler) i 8. hus (død).  Samme Merkur var i spænding til Måneknude-aksen. Den progressive AC stod på Uranus tæt på 4. husspids. Han blev ”kaldt hjem” til de evige countrymarker.
Transit Pluto er begyndt at spænde hans Sol op i lighed med alle, der er født den 6. april, uanset fødselstidspunkt og fødeby. Uranus er gået i gang med at udløse spændingen mellem Jupiter, som hersker over 12. hus (hospitaler) og Pluto (død). Der er derfor masser af henvisninger til, at livet enten skulle ende eller helt transformeres. Lys til gode, gamle Merle Haggard.

Retrograd Mars igen – katedral brændt
Måske læste du det seneste søndagsbrev? I så fald har du læst om den retrograde Mars, der er med i en stærk spænding, hvilket kan betyde fare bl.a. i forbindelse med ild. Vi nævnte et eksempel fra sidste uge med JYSK Sengetøjslager ved Vejle, der pludselig brød i flammer og brændte, uden at man endnu har fundet årsagen.
Den 1. maj kl. 18.50 brændte det på i New York. Den berømte katedral på Manhattan brændte ned i en storbrand. Der havde lige være møde i kirken, da branden brød ud. AC var netop lige skiftet til Skorpionen, hvor Pluto hersker og dermed bliver horoskophersker. Den står i den ofte nævnte spænding til Uranus, men modtager ellers 4 andre aspekter, som er harmoniske, men ret svage, da unøjagtighed er stor. Til gengæld står Mars i hele 4 spændinger til hhv. Saturn, Jupiter. Månen og Neptun. Både Jupiter og Neptun har med kirker og religion at gøre, så det er astrologisk set ikke underligt, at det er en kirke, det kunne gå ud over.
Da Mars hersker i 6. hus kan det være en funktionær i kirken, som har forårsaget branden – eller gennem uopmærksomhed ikke har opdaget den og fået den forsøgt slukket i tide. (Saturn). Det ligner i hvert fald en forsømmelse astrologisk set. Noget af kirken burde dog kunne bruges i genopbygningen, da Pluto ikke er så meget belastet i disse dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar