søndag den 1. maj 2016

Den evige 2016-dødsspiral

Dødsserien - Så kom turen til country-musikken
Så meldte countrymusikken sin i rækken af musikgenrer, der har mistet store personligheder i 2016. Merle Haggard døde på sin 79-års fødselsdag den 6. april 2016 kl. 9.20 i Palo Cedro i Californien efter et langt liv med musikken. En af hans største hits igennem tiden var ”Okie from Muskogee”. Han scorede i alt 38 førstepladsen på countryhitlisterne gennem flere årtier, og det blev til ikke mindre end 65 lp´er i alt. I 1994 kom han med i countrymusikkens Hall of Fame.

Haggard blev født den 6. april 1937 kl. 1.30 i Bakersville, California. Ved dødens indtræden havde han den progressive Merkur i spænding til Neptun (sygdom, hospitaler) i 8. hus (død).  Samme Merkur var i spænding til Måneknude-aksen. Den progressive AC stod på Uranus tæt på 4. husspids. Han blev ”kaldt hjem” til de evige countrymarker.


Transit Pluto er begyndt at spænde hans Sol op i lighed med alle, der er født den 6. april, uanset fødselstidspunkt og fødeby. Uranus er gået i gang med at udløse spændingen mellem Jupiter, som hersker over 12. hus (hospitaler) og Pluto (død). Der er derfor masser af henvisninger til, at livet enten skulle ende eller helt transformeres. Lys til gode, gamle Merle Haggard.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar