søndag den 29. maj 2016

Uge 22 astrologisk set

INDHOLD:
Dåbs- og navngivningsbøgerne: Gratis billeder af barnet i denne uge
Nyt fra antikvariatet, sjældenheder
Ugen, der kommer
Dong på børsen den 9. juni
Vita Storborg fylder 75 – TILLYKKE!
Børn af indsatte er mere udsatte
Endnu et eksempel på Neptun-spændinger: Remees nye natklub
Ugehoroskoper for alle tegn

Dåbs- og navngivningsbøgerne – gratis billeder af barnet i denne uge!
Der kommer hele tiden nye tiltag med dåbs- og navngivningsbøgerne. Nu er de oversat til 4 sprog, og man kan lave dem ret individuelle – især den nye ide med billeder af barnet i bogen er blevet populær. Man får op til 5 gratis billeder af barnet med i bogen, hvis den bestilles i indeværende uge.

Nyt fra antikvariatet
Vi får hele tiden nye bøger til antikvariatet, så spørg endelig, hvis du har ønsker til specielle bøger. Så undersøger vi om vi har dem; og hvis ikke, så skriver vi dine ønsker på en liste, så du får dem tilbudt, når de indgår. Lige nu kan vi tilbyde bl.a.:
 Sasportas: De tolv huse – en komplet tolkningsmodel
Alice Bailey: Esoterisk astrologi
Maria Brünner: Johfras billedkort - med alle de 12 meget smukke kort
Shirley McLaine: Dansen i lyset

Ugen, der kommer – Dong går på børsen 9. juni
Så tager vi fat på en meget udfordrende uge, hvor det ikke er tilrådeligt at sætte nye projekter i værk, hvis det kan undgås. Især onsdag og søndag, hvor Månen også blander sig i koret af planeter, som er med i det meget stærke storkvadrat mellem Jupiter, Saturn, Neptun, Solen og Venus. Det vil sige næsten alle væsentlige livsområder er spændt op. Kun Merkur og Pluto blander sig udenom, og de står endda i harmoni med hinanden. Det vil sige, at det bør være muligt at forhandle eller kommunikere sig ud af problemerne, måske bruge psykologi eller psykoterapi (Pluto) som et ekstra værktøj til at løsne op for konflikterne.
Cirka hver anden time i gennemsnit vil hovedakserne ramme spændingerne og gøre det endnu skrappere at komme igennem. Man kan ikke slippe for at løbe ind i sådanne udfordrende perioder, så det er bare med at tage det roligt og se, hvad der sker. Det vil også hjælpe at bede en bøn eller sende lys ned over sig selv og andre. De, der mest vil kunne mærke spændingerne, er dem, der er født hen over midten af de bevægelige tegn, Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen eller Skytten – eller har planeter stående i dette område.
Spændinger begynder at aftage i den følgende uge, men er ikke helt overstået, når Dong går på børsen den 9. juni 2016. Det er modige folk i ledelsen af denne virksomhed, der vælger en sådan periode til at børsnotere deres aktie. Måske er det også gået for hurtigt – at de har haft for travlt, mens virksomheden markedsværdi steg så voldsomt på grund af udsigten til at skulle producere et stort antal havvindmøller, som Goldman Sachs har haft fokus på gennem længere tid. O.k., ugen efter er heller ikke lige så hård som den indeværende uge, men alligevel. Det ville have været godt på langt sigt, hvis de i det mindste havde ventet nogle dage. Muligheden for, at der er sket en overvurdering af markedsværdien, er også til stede. Det er også en mulighed, at Dong på et tidspunkt taber den politiske velvilje – eller kundernes velvilje.
Det skal tilføjes, at når organisationer og lignende bliver virkelig store, så skal der naturligvis også meget mere til for at vælte dem omkuld. Det ved aktieejerne alt om, derfor er alle aktier allerede tegnet på forhånd, det kom der meddelelse om allerede fredag den 27. maj. Jeg vil holde lidt øje med denne dato, da den muligvis får betydning for Dong astrologisk set. Jeg vil dog stadig mene, at det vigtigste tidspunkt er ”first trade” – og det vil sige den 9. juni kl. 9.00. Og én ting er sikkert, Dong har i hvert fald ikke skelet det mindste til astrologien, da de valgte tidspunktet for børsnoteringen. Derfor kan de ikke forvente himlens gunst, men må i stedet klare det hele selv. Det bliver spændende at se, hvordan de klarer den opgave. Der vil helt sikkert komme store kriser i fremtiden, ikke mindst hvert syvende år, hvor kriseplaneten Saturn udløser spændingerne i starthoroskopet mellem Saturn, Jupiter og Neptun – det nævnte T-kvadrat.

MANDAG
Der er i dag ingen eksakte aspekter i dag- og aftentimerne. Men det massive storkvadrat, der er under opbygning, kan helt klart mærkes. Man kan måske ikke helt kalde det stilheden før stormen, men noget i den retning. Læs evt. indledningen om storkvadratet og Merkurs harmoni med Pluto.

TIRSDAG
Nu er der mere gang i tingene, idet den i indledningen nævnte Merkur/Pluto-harmoni er eksakt, og der gavner forhandlinger, aftaler og den almene kommunikation og forståelse. Desuden danner Månen to harmonier om eftermiddagen og om aftenen til hhv. Venus og Solen. Dette giver harmoni og balance i tingene, og mange kan hygge sig sidst på dagen for at bygge sig selv op til morgendagens udfordringer. Månen går ind i Vædderen kl. 2.09 og det baner vewjen for et par dage med fuld fart på, hvor man siger tingene ligeud – man tør konfrontere sig selv og andre på det følelsesmæssige område, og det går ikke altid lige stille af.

ONSDAG
Dette er dagen for bulder og brag, ikke mindst på de indre linjer, hvor barometeret kan stå på torden og storm. Månen udløser spændingen mellem Pluto og Uranus, samtidig med, at storkvadratet tager til i styrke. Derfor er det både høje vind- og planetstyrker, vi har at gøre med her. Der kan komme både indre og ydre krigserklæringer. Derfor gælder det om at være meget opmærksom på sine ord og sine handlinger – hvad man siger og gør. Det vil der nemlig blive lagt ekstra meget mærke til – og reageret på. Måske i første omgang er det en indre reaktion, men det gør den ikke mindre på sigt. Brug derfor dagen på noget konstruktivt i stedet for det modsatte. Lad dig ikke rive med af andres følelser, men hold lav profil udadtil. Gør status og lav selvransagelse, og tag beslutning om, hvad du vil ændre i dit liv – hvad der skal smides ud, og hvad der skal beholdes og måske fokuseres ekstra på.
Prøv fx at lægge mærke til, hvem der starter på nyt job her i begyndelsen af juni. Det kan man lære en del af astrologisk; det kan let give udfordringer og medføre, at man ikke bliver i jobbet så længe som håbet eller ønsket. Men igen: det kan til en vis grad afhjælpe noget, hvis man tager visse forholdsregler.
TORSDAG
I dag er Solens spænding til Neptun eksakt, og det kan give kaos, opløsning, misforståelser, så det er ikke nu, du skal starte nye projekter op, medmindre det er bydende nødvendigt. Og i så fald skal det gøres på bestemte måder. Kl. 3.46 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med lidt mere ro, nydelsen og fornemmelse for kvalitet. Det er lidt lettere at hygge sig, selv om det grundlæggende ikke er det nemmeste i verden lige nu.

FREDAG
I dag er Venus i eksakt spænding til Neptun og Solen til Saturn, så nu er krisen rigtigt spidset til. Enten går tingene alt for hurtigt – eller alt for langsomt. Det at finde fodslag eller balance kan være en by i Rusland, medmindre man bringer mere harmoni ind fx via fælles meditation eller sang, fx hengivelsessange til universet i stil med de indiske bhajans. Lykkeligvis står Månen tæt på Merkur og udløser dennes harmoni med Pluto og til dels Jupiter. Derfor kan man snakke sig til en løsning/et resultat, som derved optimeres. Dette er især en mulighed først på dagen og midt på dagen. Jo længere man når hen imod aften aftager denne harmoni.

LØRDAG
Også i dag er hele to spændinger eksakte. Venus til Saturn og Solen til Jupiter. Storkvadratet er med andre ord i sit maksimum i slutningen af denne her uge. Nyd det så meget du kan, og send lys til hele kloden. Vær i harmoni med dig selv i videst mulige omfang. Dette vil gøre underværker. Kl. 4.01 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med nysgerrighed, lærenemhed – men også med rastløshed. Det er meget bedre end at brænde sit lys i begge ender, som ellers kunne blive resultatet. Gå tidligt i seng i dag.

SØNDAG
Det er godt, det er søndag, for nu er der så mange spændinger, at de totalt overskygger harmonien og balancen, så brug alle de råd, du kan læse i indledningen og under de enkelte ugedage, så skal du nok komme igennem moradset, som også har en opryddende og udrensende funktion. Så fortvivl ikke, men husk at samarbejde med universet. Spændingerne fra Månen er meget stærke fra midnat, og de aftager i løbet af dagen og er helt væk midt på dagen; men de andre planetspændinger holder stadig fast. Nymånen – en konjunktion mellem Solen og Månen – er eksakt kl. 4.00, så mange kan få en urolig nat. Gå derfor tidligt i seng lørdag og få en rolig søndag, hvor du mediterer og beder en bøn – og måske går en lang tur i naturen eller får dig en lille dukkert i bølgerne, som dog nok er for kolde for mange endnu.
Venus er i eksakt spænding til Jupiter, og det kan få nogle til at skeje lidt ud på det nydelsesmæssige plan. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for opfindsomhed og nytænkning. Lav evt. et break her og find på noget nyt og spændende.

Vita Storborg fylder 75 – TILLYKKE!
En af dansk astrologis sværvægtere runder den 29. maj 2016 de 75 år. Vita Storborg har gennem tiden haft rigtig mange jern i ilden. Ud over at være astrolog har hun været højskoleforstander på Væksthøjskolen, som dog måtte lukke for et par år siden. Vita har også skrevet mange artikler og udgivet en del bøger om bl.a. astrologi, drømme, karma og psykologiske emner i astrologisk belysning. Hun udgav i en årrække tidsskriftet Essens - alt sammen i bedste overensstemmelse med Tvillingernes tegn.
Egentlig vil man tro, at afstanden fra at være systemplanlægger – et af hendes oprindelige erhverv – til at være astrolog, forfatter og højskoleforstander er temmelig stor. Men Vita mener selv, at alt det, hun arbejdede med og var igennem i sine yngre år, var med til at lægge et solidt fundament til de mange senere job og aktiviteter.
Vita Storborg holder stadig foredrag, og lur mig, om der ikke skulle være en ny bog på vej til udgivelse i nærmeste fremtid.
Vi ønsker Vita et stort tillykke med fødselsdagen og alt godt i fremtiden og for alt, hvad hun har gjort for astrologien i Danmark.

Børn af indsatte er mere udsatte
Der er for ganske nylig udkommet en rapport om en ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, SFI. Den viser, at børn med forældre i fængsel har et mere turbulent skoleliv end deres kammerater. Denne konklusion er ikke overraskende i sig selv. Ej heller er det overraskende, at rapporten udgives på et tidspunkt, hvor fængselsplaneten Neptun er markant placeret på himlen – og dermed i horoskopet. Den er nemlig med i et T-kvadrat til Jupiter og Saturn.
De udsatte børn har mere pjæk, flere skoleskift og bliver mere mobbet end andre børn. Samtidig gør de sig tidligere erfaring med sex, hash og rygning, men her jævner forskellene sig ud med alderen.
Men det korte og det lange er, at børn af indsatte desværre ER mere udsatte.

Endnu et eksempel på Neptun-spændinger - efterlysning
Der var i den mere kulørte afdeling af pressen gang i skriverierne omkring Remees nye natklub. I sidste måned måtte han på grund af forsinkelser i ombygningen af lokalerne udsætte indvielsen - igen et ordspil om ud og ind som i indslaget om børn af indsatte. Men da vi nåede frem til den 29. april 2016 var det nogenlunde klar til indvielse, sådan da. Tidligere havde man simpelthen måttet aflyse indvielse, da det stod klart, at det ikke var muligt at blive klar. Der var stadig en del småting, der ikke var på plads. Dette afspejlet tydeligt i horoskopet, som også er præget af T-kvadratet mellem Neptun (kaos), Jupiter (forlystelser) og Saturn (mål, ambitioner, forsinkelser). Men her er der en yderligere faktor, der er med i spillet, nemlig den retrograde Mars, som er i konjunktion med Saturn. Ikke så underligt, at det gik som det gik, og Remee skal nok få udfordringer med den nye natklub. Der er simpelthen tale om ret stærke spændinger, og så skal man altid være forsigtig med større projekter.
Har nogen tidspunktet for den oprindelige indvielse, som måtte aflyses? Og jeg efterlyser også hermed det tidspunkt, hvor man åbnede for gæster den 29. april 2016.

UGEHOROSKOP uge 22 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Fokusér og prioritér.
TYR
PS: Hold dig fra alle former for sladder.
TVILLING
PS: Forkæl dig selv, du fortjener det.
KREBS
PS: Tag dig af dit eget, før du hjælper andre.
LØVE
PS: Tag dig tid til at slappe af.
JOMFRU
PS: Lov ikke mere, end du kan holde.
VÆGT
PS: Det er vigtigt, at du har et godt overblik.
SKORPION
PS: Forberedelse er nøglen til succes.
SKYTTE
PS: Du kan være for selvkritisk.
STENBUK
PS: Find på noget sjovt indimellem.
I
VANDBÆRER
PS: Din partner har brug for opmærksomhed.
FISK
PS: Find din positive side frem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar