søndag den 8. maj 2016

Ishockey og Champions League

VM i ishockey og Champions League-finalen
Vi ser altid på trænerens horoskop, når vi astrologisk set skal vurdere et holds vindermuligheder. Danmarks træner er svenskeren Janne Karlsson, som er født den 28. september 1958 i Växjö. Transitterne ser fine ud. Der er få, men fine harmonier, nemlig Saturns sekstil til Uranus i Løven. Saturn er formentlig også i gang med en harmoni til Månen – i hvert fald hvis han er født omkring midt på dagen mellem 9 og 15. Ser på senere, hvordan det ser ud samlet set.

Det ser straks noget mere problematisk ud med progressionerne. Her er Solen i spænding til både Mars og Pluto Dette er ikke godt, men det formildes af, at progressionerne ikke virker lige så kraftigt som transitterne. Det har vi set i tilfældet med fodboldtrænerne på holdene i Champions League, hvor vi også vil se på de to finalehold fra Madrid. Her har Simeone fra Atletico en enkelt spænding mellem progressionerne og ingen fra transitterne. Zidane fra Real Madrid har både spændinger fra transitter og progressioner, hvilket naturligvis ikke garanterer et nederlag, men det tæller bestemt heller ikke i den positive retning.  Derfor står Atletico bedst trænermæssigt set. Jeg er udmærket klar over, at det ikke er tilstrækkeligt kun at se på trænerne, uden at se på spillernes progressive horoskoper, men erfaringsmæssigt giver det et godt fingerpeg.

Hvad angår kampens horoskop har vi det problem, at begge hold i en finale på neutral grund ikke har et decideret hjemmehold. Men et af de to finalehold bliver altid UDSTYRET med et hjemmeholds rettigheder til fx at spille i den normale klubdragt.  Det ser ud til, at hjemmebaneværdigheden tilfalder Real Madrid den 28. maj 2016 kl. 20.45 på San Siro Stadion i Milano.


Det er noget af et horoskop den aften, må man sige. Saturn står i 1. hus (hjemmeholdet) i spænding. På 7. husspids (udeholdet) står både Solen og Venus, som ganske vist også er i spænding, men Saturn skal man have stor respekt for, og det kan tyde på, at Real Madrid ikke vil have dommernes fordel som hjemmehold – hvis eller teorien om hjemme- og udehold holder rent astrologisk. Hvad angår herskerskaber er hjemmeholdets hersker Jupiter, som både er med i et storkvadrat og en stortrigon, hvor førstnævnte er den stærkeste. Solen og Venus på DC (udeholdet) er med i samme storkvadrat, men får ingen harmoniske aspekter, så her står Real Madrid bedst og vil givetvis folde deres legendariske angrebsspil ud på Atleticos banehalvdel i store dele af kampen.. 

Altså virkelig en lige kamp, hvor jeg vil tro, at Atletico trækker det længste strå, når kampen er fløjtet af. Det bliver en højdramatisk finale, måske med både skader og udvisninger, og hvor dommerne får noget af en udfordring. Kampen kan i en periode komme ud af kontrol, og tilskuerne kan opfører sig vildt. Der er potentiale for et surrealistisk resultat, hvor kampen i lang tid står lige, og hvor en omkamp godt kan komme på tale – eller der kan blive scoret mange mål. Banen bliver noget af en slagmark, der kan give mindelser om en veritabel krig. Også dette kan være en fordel for Atletico, så jeg vil tro, at de vinder knebent. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar