onsdag den 4. maj 2016

Real Madrid - Manchester C


Kampen i går mellem Bayern og Atletico endte som forudsagt med en smal sejr til Madrid efter forlænget spilletid. Det blev uafgjort samlet set, men udebanemålet blev afgørende. Og vi fik afprøvet de astrologiske teorier om transitter og progressioner, pog det virkede også som forventet. Men nu kommer der noget af en udfordring med returkampen i Madrid i aften mellem Real Madrid og Manchester C.

I aften, den 4. maj kl. 20.45, tørner to andre af de største klubber på verdensplan sammen i en returkamp efter en målløs kamp i Manchester i sidst uge. Madrid er favoritter på papiret og vinder sikkert også samlet, men Manchester har faktisk astrologisk set en gylden mulighed for at trække det længste strå. Med både Solen og Merkur i 7. hus (udeholdet) ser det faktisk godt ud, men man skal naturligvis huske at der er noget at opveje, når Madrid er klare favoritter.


Man kan derfor igen vente en lige kamp, hvor hjemmebanefordelen nok alligevel bliver afgørende, men hvor Madrid ikke skal føle sig alt for sikre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar