torsdag den 19. maj 2016

De europæiske kampe - også CL

Liverpool-Sevilla - ”hjemmeholdet” havde det igen svært
-          Læs også om Champions League her
Så vandt Sevilla for tredje år i træk Euro League, og her fik vi igen et tegn på – for tredje gang inden for kort tid – at det hold, der udråbes som hjemmehold i finalekampe også astrologisk set kan betragtes som hjemmehold, selv om begge hold spiller på udebane. I dette tilfælde var kampen den 18. maj kl 21.00 i Basel. Saturn står i 1. hus i stærke spændinger, og det samme gælder Mars. Det er ikke godt for hjemmeholdet, for at sige det mildt. Liverpool startede dog bedst og scorede efter 35 minutters spil ved Sturridge. Kampen begyndte med en AC i Skorpionen, hvor Pluto hersker, og der stod godt med harmonier til både MC, Jupiter, Merkur og Venus.  Men så gik den senere ind i Skytten, hvor Jupiter hersker, og den står meget mere blandet i starthoroskopet. Den er med i både en drage og et T-kvadrat. For udeholdets vedkommende gik DC ind i Tvillingerne, hvor Merkur hersker, og den modtager udelukkende harmoniske aspekter. Derfor der er lige efter den astrologiske drejebog, at hjemmeholdet starter bedst, men tager pusten og dermed troen på sejr.
Kl. 21.35 faldt det første mål med AC (hjemmeholdet) på Mars og MC i trigon til Solen. MC har ofte med udeholdet at gøre, så her kommer krigerne op i udeholdet, som scorer i det 46. minut, dvs. kl. 22.03, hvor det nærmeste aspekt er en harmoni fra MC til Mars. Men nu er MC gået ind i Vægten og befordrer udeholdet. Dette sker omkring kl. 21.40, altså lige efter Liverpools mål. Så nu er der lagt i kakkelovnen for hjemmeholdet, så nu ser de kun røgen fra udeholdet. Kl. 22.21 falder det næste mål med AC på Saturn, pog 6 minutter senere et mål mere, pog så er det slut med Liverpool, der var døde og slet ikke kunne leve op til de 4 første bogstaver i klubbens navn. Men vi ser det så ofte, at når AC passerer Saturn, så er hjemmeholder i defensiven og kommer bagud. AC står stadig på Saturn ved Sevillas tredje mål.

Real Madrid – Atletico Madrid
Denne kamp spilles den 28. maj kl. 20.45 i MIlano, så det er ikke det samme mønster som ovenstående kamp, men der er bestemt ligheder. Jeg blev interviewet af en journalist om denne kamp, som også er lagt på bloggen i forrige uge. Her har udeholdet også favoritværdigheden, selv om det ikke står lige så klart som i den ovenstående kamp. Her går AC hen over Saturn i slutningen af 1. halvleg, hvor hjemmeholdet skal passe ekstra på. 10 minutter inde i kampen står DC (udeholdet) på Solen, og her kan de godt komme foran. Kl. ca. 21.25 står MC i spænding til Pluto, og ca. 24 minutter efter står IC på Uranus. Det vil sige, at afslutningen af kampen, og sikkert det meste af 2. halvleg, kan blive noget surrealistisk, hvor der bliver drama for alle pengene. Måske suser målene ind, eller også bliver der tale om en veritabel krig, som det altså ser ud til, at Atletico vinder. Af de to trænere har Atleticos det bedste horoskop og det tyder på en smal sejr til dem.

Det skal også sige, at efter ca. 30 minutters spils står AC i spænding til Neptun, og det gør DC derfor også. Her kan der opstå kaos, hvor dommeren skal passe på ikke at miste kontrollen over kampen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar