søndag den 15. maj 2016

Uge 20 astrologisk set

INDHOLD:
Fra antikvariatet
Den heldige uge
Ugen, der kommer
Ugehoroskoper for alle tegn

Fra antikvariatet – et overflødighedshorn
Antikvariatet udvider konstant og vil nu koncentrere os om alternative bøger. Derfor udleveres 20 kasser kvalitetsbøger fra 1800-tallet, bøger pm kunst og kultur, helt gratis. Kig forbi AstrologiHuset og tage en stabel værdifulde bøger med hjem.
Vi har fået tilført rigtig mange (mange udgåede) bøger om sundhed, alternativ helbredelse og tangerende fagområder. Og et tilsvarende stor antal om andre fagområder som tarot, pendulering, jordstråler, teosofi, Steiner, esoteriske fag og meget andet. Alle er i fin stand, mange som nye. Her er et lille udpluk KUN af bøger om sundhed og behandling:
Oscar Christensen: Lavt blodsukker – symptomer og behandling: 99 kr.
Oscar Christensen: Naturen helbreder – forurening, afgiftning, sundhed: 99 kr.
Oscar Christensen: Naturmedicinsk vejviser om virksomme naturmidler Indb.: 100 kr.
Oscar Christensen: Naturmiddelvejviser 79 kr.
Oscar Christensen: Sådan virker din naturmedicin 39 kr.
Oscar Christensen: Vælg den naturlige løsning 39 kr.
Oscar Christensen: Mine bedste urteblandinger 79 kr.
Walther A. Appel: Bio-rytmikken 89 kr. Carl Nielsen: Biorytmerne 89 kr.
K. Frank Jensen: Biorytme – livsrytme 69 kr.
Kurt Nielsen: Alexandriaterapierne 89 kr.
Sathyarti: Blomsterhelbredelse 69 kr.
Jen-Erik Risom Petersen: Blomstermedicin 89 kr.
Lorma Orbyn: Naturhelbredelse: 79 kr.
Niels Egmont Christensen: Sjæl og legeme: 89 kr.
Frede Damgaard: Kort og godt om alternativ medicin: 129 kr.
Frede Damgaard: Genvej til alternativ medicin 99 kr.
Vogel: Leveren: 139 kr.
A. Vogel: Den lille doktor: 149 kr. - Peer Bach Boesen: Homøopatisk antroposofisk medicin 69 kr.
Susanna Ehdin: Det selvhelbredende menneske: 149 kr.
H.P. Hansen: Kloge folk: 99 kr.
Per Salomon: Naturmedicinsk behandlingsnøgle 79 kr.
Vagn Larsen m.fl.: Anatomi, fysiologi og patologi 79 kr.
Jørgen Nielsen: Kost, kræft og kollektivt ansvar 99 kr.
Dr. Airola: Biomedicinsk helhedsterapi: 119 kr.
Matti Tolonen: Vitaminer pog mineraler: 99 kr.
Carsten Vagn Hansen: Type 2 diabetes og naturen 99 kr.
M. Marcussen: Helbredelse urter 59 kr.
Per Lauborg: Introdultion i øreakupunktur 79 kr.
Dr. A. Meander: Aromaterapi med lysende urter: 79 kr.
Nucleus: Grundbog i fysiologi: 89 kr.
Peer Boesen: Allergi – årsager og behandling: 79 kt.
Peter Elsass: Sundhedspsykologi: 169 kr. (indb.)
Politikens massagebog: 149 kr.
Larry Dossey: Lægevidenskabens krise 99 kr.
Heinz Feneis: Anatomisk billedbog: 79 kr.
E. Goldberg; Hjernens dirigent – frontallapperne og den civiliserede bevidsthed: 99 kr.
Sathyartii: Kroppens veje 1-2: 299 kr.
Kaj Lykke Christensen: Placebo: 99 kr.
Kurt W. Nielsen: Biopati: 59 kr.
Gaston St. Pierre: Metamorphic Technique – principper og praktik: 99 kr.
Ruth Poort: Psykologi som tjener.: 79 kr. Neils Høiby: Dette danske sundhedsvæsens storhed og fald: 79 kr.
Maria Treben: Sundhed fra Guds apotek: 99 kr. Peter West: Biorythms – achieving peak potentials: 69 kr.
N.P. Christiansen: Holistisk lægekunst I praksis: 89 kr.
N.P. Christiansen: Holistisk behandling af folkesygdomme: 89 kr.
Knyt T. Flytlie: Q 10: 49 kr.
Johan Cullberg: Dynamisk psykiatri: 149 kr.
Arthus P. Ciaramicoli: Empati: 119 kr.
Jette Boisen: Chakramedicin: 49 kr.
Chris Criscom. Den magiske krop: 149 kr.
Søren Ballegaard: Helbred dit hjerte: 139 kr.
Mokina Struna: Selvmassage: 129 kr.
Deepak Chopra: Fuldkommen sundhed: 149 kr.
Per Hove Thomasen: OCD hos børn og unge: 149 kr.
Esben Hougaard m.fl.: Psykoterapiens hovedtraditioner: 149 kr.
Mechthild Scheffer: Bachs blomsterterapi: 119 kr.
Kjeld Bruun- Jensen: Anatomi og fysiologi 1.2: 399 kr.
Kjeld Bruun- Jensen: Sygdomslære: 299 kr.

Den heldige uge
I sidste uge var der nogle bestemte heldige kombinationer. Selv fik jeg ikke købt lotto eller andet på det rigtige tidspunkt i forhold til mit horoskop. Jeg skulle nemlig hjælpe to andre personer med dette, og desværre vandt de kun mindre beløb, så man må sande, som jeg også skrev i sidste uge, at der jo ikke er nogen garantier forbundet med at købe på det rigtige tidspunkt – men man optimerer mulighederne. Og så er der også karmiske begrænsninger forbundet med livets forløb og dermed begivenheder. Men øver man sig i også at bruge sin intuition, vil det lykkes på et tidspunkt, hvilket gælder på alle livets områder, ikke bare de mere fysiske områder.
Det skal også siges, at det er en udfordring at finde tidspunkt, som matcher både der personlige og det generelle horoskop - og man finder som sagt kun det, der er optimalt for den enkelte, men dette faktum skal heller ikke underkendes. .

Ugen, der kommer
Alle de fire planeter, vi skrev om tidligere, er stadig retrograde. Mars og Merkur har vi beskrevet, og Pluto er retrograd i ca. 5 måneder hvert år i gennemsmit. Da dette jo næsten er halvdelen af tiden, tager vi ikke meget hensyn til dette.  Her er Saturn vigtigere, og den står for ansvar, tålmodighed, udholdenhed og disciplin. Derfor kan disse områder udgøre noget af en udfordring for dem, der er først med en retrograd Merkur, eller som sætter skibe i søen på en sådan – altså virkeliggør projekter, mens fx Saturn går baglæns, hvilket ofte kan give udfordringer, hvor man skal kæmpe mere for at få det til at lykkes. Og når hele 4 planeter går baglæns, skal man ikke altid regne med den helt store succes. Det hjalp på tingene som fx i sidste uge, hvor der var mange harmonier samtidig, men normalt ville man fraråde især store projekters realisation.
Det kan være svært at undgå nogle gange, fordi den går baglæns i flere måneder ad gangen. I den indeværende periode er Saturn begyndt på det den 25. marts og slutter den 13. august. Til sammenligning begyndte Pluto den 18. april og slutter den 26. september. Saturn går altså ca. 4,5 måned baglæns, mens Pluto gør det i ca. 5,5 måned.
Også T-kvadratet mellem Jupiter, Saturn og Neptun er stadig særdeles aktivt. Dette gør Saturn ekstra sårbar, når den både er i spænding, går baglæns og oven i købet er apexplaneten i T-kvadratet, det vil sige den vigtigste planet, som modtager to spændinger. Dette gør, at hvis man i forvejen har Saturn i spænding i sit horoskop, bliver det ekstra brydsomt og slidsomt. Især, hvis det pågældende T-kvadrat spænder især Saturn op i ens eget horoskop.
I denne uge begynder Merkur at stoppe op i sin baglæns bevægelse og vil på søndag stå helt stille kl. 14.19 og begynde at tænke på at bevæge sig direkte igen. Læs evt. under søndag.

MANDAG
Om formiddagen står Månen flot til Solen og byder på nærhed, helhed og harmoni. Kl. 18.33 går Månen ind i det sociale Vægtens tegn, og det giver i et par dage med behov for fællesskab og samvær.

TIRSDAG
En stille dag på kontoret. Der er ingen eksakte aspekter i tidsrummet mellem kl.  5.00 til 23.00, som vi skriver om her. Så det er bare det generelle for ugen, der er skrevet i indledningen, man skal huske.

ONSDAG
En lidt urolig dag, hvor mange kan føle sig rodløse og urolige eller stressede. Dagen begynder med Månens spænding til Pluto, som kan gøre mange morgensure og give konfrontationer med en selv eller andre. Sidst på eftermiddagen vil nogle være stressede på grund af Månens spænding til Uranus, der står for pludselige begiveheder og skift i følelseslivet. Behovet for nærhed er svært at få tilfredsstillet i dag.

TORSDAG
Igen en stille dag, hvor Månen kl. 7.29 går ind i Skorpionen og giver et par dage med behov for intensitet og passion.

FREDAG
Her har vi ugens højdespringer med astrologiske indflydelser. Dagen er lidt blandet, men hovedsagelig harmonisk. Det begynder med et flot aspekt mellem Månen og Neptun, som byder på drømme og fantasier, så måske vil mange gerne sove længe og vågne langsomt.  Om formiddagen står Månen godt til Jupiter og byder på humor og leg. Man vil have det sjovt og se optimistisk på livet. Midt på dagen kan der dog opstå misforståelse og fejltolkninger af nogle situationer på grund af Månens spænding til kommunikationsplaneten Merkur. Hen mod aften står Månen godt til Pluto og øger dybden og passionen. Kl. 15.36 går Solen ind i Tvillingerne og giver en måneds tid med masser af nysgerrighed og kommunikation, men også en del utålmodighed og (lidt for) hurtige handlinger.

LØRDAG
 Midt på dagen står Månen i spænding til Venus, og det kan give udfordringer til dem, der gerne vil hygge sig. Det kan vise sig umuligt på grund af for mange ting at se til. Kl. 22.14 er fuldmånen eksakt, og det kan give svingninger i følelserne, og mange kan ikke falde i søvn, fordi de måske glemmer at trække gardinerne for, så Månens energi ikke er årsagen til søvnforstyrrelserne. Det hjælper lidt på forstyrrelserne at trække gardinerne for, selv om videnskabelige undersøgelser viser det modsatte. Kl. 19.48 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med behov for højt humør, glæde og optimisme.

SØNDAG
Midt på dagen står Solen i eksakt spænding til Mars, og det kan få temperamenterne i kog i dag, og faktisk det meste af ugen. Nogle kan være aggressive og måske decideret krigeriske. Kl. 14.19 står Merkur stationær og begynder at tænke på at bevæge sig direkte igen. Så kommer kommunikation og formidling til at flyde bedre, jo længere vi kommer ind i næste uge.
Især aftenen kan blive noget af en prøvelse, for Månen spænder både Neptun og Jupiter op, og dermed faktisk også Saturn, der er med i dette T-kvadrat. Det vil sige, at følelser kan svinge fra meget stor styrke til det rene ingenting, hvilket kan skabe forvirring, især hvis det rammer ind i ens eget horoskop.

UGEHOROSKOP uge 20 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER Dine muligheder er mange, og dine ressourcer store, men for at nå dine mål, må du arbejde for det. Intet kommer helt af sig selv. Træf nogle beslutninger, og du får succes. Undgå at diskutere med andre, især din partner; det vil tage din energi, og du kommer ingen vegne med det alligevel.
PS: Hold fast i dine værdier.

TYR Det bliver ikke meget bedre end nu. Du har mange gode ideer og kaster dig med succes ud i nye projekter. Du er samtidig god til at gennemskue problemer og få dem løst. Hold dig ikke tilbage og lad ikke andre stoppe dig. I weekenden vil du have brug for at slappe.
PS: Find på noget spændende med familien til weekenden.

TVILLING Du vi føle, at dine projekter går i stå, og at du til tider er nået til et ”fuldt stop”. Du har mange ideer, som du med held kan udvikle, så må du blot have lidt tålmodighed; inden længe vil tingene igen gå fremad. Du må være diplomatisk og arbejde bag scenen for at lykkes.
PS: En hemmelig flirt giver dig energi.

KREBS Når der er noget, du ikke har lyst til, bliver det svært at overvinde og få det gjort, du har ikke helt energien til det.
Du nyder virkelig at være aktiv sammen med gode venner, eller samarbejde med kollegaer, når det altså ikke betyder mere arbejde til dig.
PS: Tag imod impulsive invitationer – det bliver sjovt.

LØVE Start ugen med at få truffet de vigtige beslutninger og tag fat der, hvor det reelt gør en forskel. Dette gælder især på dit arbejde. Det er en god uge for dig, der er jobsøgende, så du kan med held være ekstra aktiv. Det er i det hele taget arbejde og fremtidige mål, der er primært fokus lige nu.
PS: Tænk ikke for længe og for meget over tingene.

JOMFRU Du bliver inspireret af mennesker, der tænker anderledes, men det kan være svart for dig at lægge din modtand med forandring fra dig. Personligt vil du føle, at tingene går fremad, du er mere optimistisk. Inden du sætter alt for maget nyt i gang, så få afsluttet et par hængepartier.                                                                                                  
PS: Du vil nyde at komme ud og opleve noget sjovt.

VÆGT Hvis du tager tingene med et smil og bruger din humor, vil du komme lettere gennem ugen. Det bliver en blandet uge, så det vil ikke være alt, der er lige sjovt. Det bør dog ikke overskygge de gode muligheder og den succes, du får. Du kan træffe vigtige beslutninger omkring din bolig.
PS: Din partner er en god større.

SKORPION Du må afsætte mere tid til dine opgaver både hjemme og på jobbet. Der kommer nemlig hele tiden noget i vejen, der gør, at du må træde til. Du nyder at være sammen med andre, især når de har noget spændende at byde på. Du kan hente ny inspiration og udvide dit netværk.
PS: Det skal også være sjovt.

SKYTTE Du er ikke altid den letteste at være i nærheden af, det kniber med fleksibiliteten og du kan være meget kritisk. Der er mange muligheder, gode muligheder, hvis du ser på det med nye øjne. Selv om ikke alt blive helt, som du vil, vil det vise sig at blive meget bedre i længden.
PS: Tal med en god kollega om tingene.

STENBUK En forrygende start på ugen ender med en knap så spændende weekend. Der er ingen tvivl om, at du kan få stor succes med de beslutninger, som du træffer nu. Du er god til at gennemskue problemer, og til at finde den retning, det er bedst at tage fremover.
PS: Start på kreative projekter.
I
VANDBÆRER Sørg for, at du ikke er stresset, når du kommer ind ad døren derhjemme. Du og din familie kan nemlig få en skøn uge sammen. Du har mange gode ressourcer, og andre kommer til dig for at få hjælp. Det kan blive så meget, at du føler dig helt drænet, så for din egen skyld må du sige fra.
PS: Hvis det er muligt, så tag lidt fri.

FISK Få gjort nogle af dine opgaver og projekter færdige, inden du kaster dig ud i noget nyt og få ryddet lidt op omkring dig. Du nyder at hygge dig hjemme, især sammen med familie og gode venner så få arrangeret noget socialt. Det er vigtigt for dig, der er et godt sammenhold omkring dig.
PS: Brug ikke tid på småting.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar