torsdag den 17. januar 2013


Dagen er fyldt med en dyb mørkerød energi, som anslår en let rytme.

 

At rejse er løseordet i dag - verden bevæger sig hurtigt i dag. Mange foretager store rejser – indre som ydre – og foretager forandringer mod nye mål.

 

Mange stater bevæger sig mod nye mål. Der er ikke større konflikter, men god fremgang på vejen mod disse mål. Tunge sager vil løse sig hurtigere og lettere end ventet. 

 

Men det handler også om trafik og transportmidler i disse dage – mange ulykker, men relativt få tab af menneskeliv.

 

Obamas kamp for ændring af våbenloven ser ud til at lykkes. Astrologisk set vil der komme flere lignende opgør med traditionel, amerikansk politik og livsførelse, da både landet og Obama har gang i Pluto. 

 

Herhjemme er der uro i regeringspartiernes rækker, men der ser ud til, at der nok skal falde ro over sagen på et tidspunkt, men forinden kommer bølgerne til at gå højt. Konflikten tages mere internt – trækkers mere væk fra pressens søgelys. Det når dog at skabe uro i tilliden partierne imellem.

 

I HOROSKOPET bragte vi for et år siden en forudsigelse af, hvordan den næste serie af Borgen ville forløbe. Den har vi nu taget hul på, og jeg bad Kirsten Brun om at tune ind for at se, om hun havde kommentarer til forudsigelsen fra dengang. Det var ikke hende, der havde lavet den, for vi kendte ikke hinanden dengang, det skete først i efteråret 2012. Er du interesseret i dette nummer, hvor også seriens horoskop bringes og tolkes, så sælges ældre nummer til 10 kr. stk.

 

Kirsten siger, at der kommer mere kærlighed og romance ind i billedet i forhold til den gamle beskrivelse. Vi skrev dengang, at Birgitte Nyborg ville gå i retning af en isdronning, men lige der tror Kirsten, at det er lige tværtimod, men er ellers enig i tolkningen i det store og hele. Det skal pointeres, at da vi skrev det dengang, var intet offentliggjort, og selv skuespillerne vidste intet. Men Adam Price var ved at være færdig med manuskriptet på det tidspunkt.

 

Og så har Kirsten et bud på vinderen af Grand Prix´et. Det bliver Emmilie.

  

 

Der lægges astrologiske vinkler på andre sager ind senere på dagen.

  

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar